Brand Manager / Business developer - Dental medicine (m/ž)

25 dana
Poslodavac:
Naton ljudski potencijali d.o.o.
Kategorija:
Prodaja (maloprodaja - veleprodaja), Zdravstvo, socijalni rad i skrb
Mjesto rada:
Hrvatska
Rok prijave:
11.09.2017.

O poslu

Opis radnog mjesta: Naton ljudski potencijali d.o.o. za klijenta traži:

DENTAL MEDICINE: BRAND MANAGER/BUSINESS DEVELOPER, 1 izvršitelj m/f
CROATIA

Agencija Naton HR traži kandidata m/f s iskustvom u dentalnom portfoliu za razvoj i prodaju ortodontskih brandova/proizvoda vodeće strane tvrtke.

ŠTO KLIJENT OČEKUJE OD OSOBE NA NAVEDENOJ POZICIJI?

Osoba na navedenoj poziciji bi bila zadužena za cijelu Hrvatsku, a edukacija te povremeni treninzi bi se održavali u inozemstvu gdje se nalazi podružnica.
Od osobe se očekuje iskustvo u dentalnoj domeni, poznavanje liječnika, stomatoloških privatnih/državnih praksi, poliklinika te bolničkih centara; također se očekuje poznavanje stomatološkog asortimana, te spremnost za učenje novog.
Vrsta posla:stalni radni odnos
Županija:Sve županije

O zaposleniku

Znanja i kvalifikacije:Od osobe se ujedno očekuje spremnost rada na terenu (B-kategorija), napredan MS Office i engleski jezik (materijali su na engleskom kao i komunikacija).
Od osobe se očekuje navedeno iskustvo minimalno 3-5 godina, networking, VSS/VŠS (prednost su dentalne i medicinske struke), prodajna orijentiranost, pronalazak i obilazak kupaca, uspostavljanje novih kontakata, promocija proizvoda, organizacija seminara i treninga za potencijalne kupce, suradnja s Komorom i sl.

Od osobe se očekuje da logički razmišlja i brzo uči, da voli raditi s ljudima, da je pristojna, umjerena, profesionalna i komunikativna te vrlo samostalna i odgovorna.

Početak rada: 09-2017/ po dogovoru

ŠTO KLIJENT NUDI?
Kvalitetnim kandidatima koji zadovoljavaju uvjete natječaja klijent nudi mogućnost rada u internacionalnoj okolini, u izvrsnoj tvrtki koja omogućava edukacije.
Stalan posao, ugovor na neodređeno uz dogovorni probni rok, zapošljavanje preko agencije NatonHR budući da tvrtka ima ured u inozemstvu, plaća cca. 13500 kuna + provizija + bonus; automobil za službeno i privatno korištenje, prijenosno računalo i mobitel. Za kandidate s iznimnim iskustvom mogućnost pregovora oko uvjeta.

VAŽNO: NAČIN PRIJAVE
Molimo poslati Vaš najnoviji CV na ENGLESKOM JEZIKU s naslovom u predmetu DENTAL BRAND MANAGER; Vaše ime i prezime na info@natonhrcroatia.com

OBVEZAN STANDARD životopisa za ovu poziciju: (CV KOJI NIJE PO NAŠEM STANDARDU NEĆEMO PRIHVATITI U OVOM PROCESU)
• Životopis na engleskom jeziku (Molba nije potrebna)
• Životopis od maksimalno DVIJE (2) stranice
• obvezan datum i mjesto rođenja
• poželjna prigodna fotografija novijeg datuma u zaglavlju životopisa
• obvezan važeći kontakt e-mail adresa i mobilni telefon
• navesti radno iskustvo po periodima s punim nazivom poslodavca te mjestom rada

Kandidati izabrani za razgovor u Agenciji biti će pravovremeno obaviješteni putem e-maila ili telefonski, utoliko molimo da PRATE email korespondenciju i telefonsku komunikaciju.
Kandidati koji nemaju potrebnu edukaciju niti ciljano iskustvo neće biti prihvaćeni u ovom selekcijskom procesu budući da tražimo osobu koja zna posao i može ga samostalno i profesionalno odraditi.

Naton ljudski potencijali d.o.o. za zapošljavanje ima dozvolu Ministarstva rada i mirovinskog sustava za obavljanje djelatnosti u svezi sa zapošljavanjem KLASA UP/I-102-02/14-03/09, URBROJ 524-04-02-01/2-14-6
Minimalna stručna sprema:Viša škola
Strani jezik:engleski
Vozačka dozvola:B
Poznavanje rada na računalu:napredno
Potrebno radno iskustvo:tri godine

Kontakt podaci

Naziv poduzeća: Naton ljudski potencijali d.o.o.
Adresa:Zvonimirova 2/III, 10000 Zagreb
Županija:Grad Zagreb
Internet adresa:www.natonhrcroatia.com

Brza prijava
Oglasnik grupacija:
posao.hr oglasnik.hr auti.hr edukacija.hr
Pomozite poboljšati Posao.hr Pošaljite nam svoje komentare