Kuhar (m/ž)

21 dan do isteka
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Zagreb
Rok prijave:
10.06.2024.

O poslu

Opis radnog mjesta:
Residence grupa započela je kao mala obiteljska tvrtka 2018. godine, a danas se ponosimo lancem hotela, restorana, caffe barova, spa-wellness i fitness centrom te pubom i brojimo 4 hotela u Zagrebu i Vodicama u kategorijama od 3 i 4 zvjezdice (https://www.posao.hr/tvrtka/super-igra-d-o-o-residence-grupa).

Sve naše ugostiteljske objekte krasi raznolikost, upečatljivi interijeri i moderni dizajn, tradicija uspješnog hotelskog poslovanja, konstantna kvaliteta, veličina smještajnih i kongresnih kapaciteta kao i visoka razina personalizirane i profesionalne usluge. Uvijek težimo zadovoljstvu pruženom uslugom, koja se ne temelji samo na smještaju, već na cjelovitom doživljaju boravka u našim hotelima.

Hotel Diplomat 4* se može pohvaliti jednom od najboljih lokacija u gradu Zagrebu. Smješten je u mirnom, poslovnom kvartu, udaljen svega oko 5,4 km od centra grada. Kako bi smo našim gostima pružili još bolje iskustvo želimo osnažiti naš tim i zato zapošljavamo Kuhara (m/ž).

Opis posla:
- priprema hrane i svi ostali vezani poslovi koje rad u kuhinji hotela s 4* podrazumijeva
- osiguravanje zadanih standarada u ugostiteljstvu
- koordinacija i supervizija pomoćnog osoblja
Posebne pogodnosti:
Ključ našeg uspjeha su naši zaposlenici koji svakom gostu pristupaju upravo onako kako bi pristupili gostu u vlastitom domu. Bez obzira radi li se o recepciji ili konobaru, usputnom kontaktu sa sobaricom ili onom malom detalju koji gost primjeti na tanjuru ili u besprijekorno čistoj posteljini to je ona razlika zbog koje nam se gosti uvijek vraćaju.

Raditi za Residence grupu naravno znači da ćemo cijeniti i Vaše obrazovanje i Vaše iskustvo, ali više od toga cijenit ćemo Vaš pristup našem gostu, jer oni su u jednakoj mjeri naši koliko su i osobno tvoji gosti.

Hotel Diplomat ponosi se svojim uigranim timom i radnom okolinom u kojoj se prepoznaje i cijeni marljiv i motiviran zaposlenik. U naš tim najbolje će se uklopiti osoba koja je kolegijalna, postojana i uvijek spremna naučiti više.

Nudimo cijelogodišnji posao u stabilnom radnom kolektivu i mogućnost učenja i napredovanja.
Vrsta posla:
stalni radni odnos, rad na određeno vrijeme

O zaposleniku

Znanja i kvalifikacije:
Znanja i kvalifikacije:
- SSS/KV kuhar
- minimalno 5 godina radnog iskustva
- poželjno je iskustvo u hotelijerstvu, ali ako ste spremni učiti mi smo spremni osigurati mentora
Minimalna stručna sprema:
Srednja škola
Strani jezik:
engleski
Poznavanje rada na računalu:
dobro
Potrebno radno iskustvo:
pet godina

Kontakt podaci poslodavca

Adresa:
Horvatova ul. 35B, 10020 Zagreb, Novi Zagreb
Županija:
Grad Zagreb
Internet adresa:

Brza prijava

Pošaljite zamolbu za posao i prijavite se na ovo radno mjesto.
Prijavite se za posao →