Super Igra d.o.o. / Residence Grupa

Ukratko


O NAMA


Residence grupa započela je kao mala obiteljska tvrtka 2018. godine, a danas se ponosimo lancem hotela, restorana, caffe barova, spa-wellness i fitness centrom te pubom i brojimo 4 hotela u Zagrebu i Vodicama u kategorijama od 3 i 4 zvjezdice.

Sve naše ugostiteljske objekte krasi raznolikost, upečatljivi interijeri i moderni dizajn, tradicija uspješnog hotelskog poslovanja, konstantna kvaliteta, veličina smještajnih i kongresnih kapaciteta kao i visoka razina personalizirane i profesionalne usluge. Uvijek težimo zadovoljstvu pruženom uslugom, koja se ne temelji samo na smještaju, već na cjelovitom doživljaju boravka u našim hotelima.

Ključ našeg uspjeha su naši zaposlenici koji svakom gostu pristupaju upravo onako kako bi pristupili gostu u vlastitom domu. Bez obzira radi li se o recepciji ili konobaru, usputnom kontaktu sa sobaricom ili onom malom detalju koji gost primjeti na tanjuru ili u besprijekorno čistoj posteljini to je ona razlika zbog koje nam se gosti uvijek vraćaju.

Raditi za Residence grupu naravno znači da ćemo cijeniti i Vaše vrijeme koje možete iskoristiti u MultiSport programu, Vaše obrazovanje i Vaše iskustvo, ali više od toga cijenit ćemo Vaš pristup našem gostu, jer oni su u jednakoj mjeri naši koliko su i osobno tvoji gosti.

Bez obzira jeste li iskusan ugostiteljski radnik ili tek započinjete Vašu karijeru, bez obzira jeste li se ugostiteljsko-turistički obrazovali ili ne, ako razumijete i osjećate važnost ljubaznosti i susretljivosti za svakog gosta želimo Vas upoznati.

Prijavite se na oglašeno radno mjesto ili nam pošaljite otvorenu molbu na [email protected] i postanite dio našeg tima i naše zajedničke velike male priče.