Vijesti

Hrvatska

Objavljene glavne teme panela na NEM-u 2018

NEM 2018, najveće okupljanje TV industrije u regiji CEE, održat će se od 11. do 14. lipnja šestu godinu zaredom u predivnom Dubrovniku. Do službenog otvaranja eventa ostalo je tek nekoliko mjeseci te se...

Hrvatska

ISTRAŽIVANJE: Na koj način biste vi iskorijenili zapošljavanje preko veze?

Da li je uopće moguće iskorijeniti zapošljavanje preko veze? Jeste li se ikada zapitali na koji način je moguće dobiti dobar posao? Sudjelujte u istraživanju.

Zanimljivosti

Proizvodi od turopoljske svinje - hit na sajmu Proizvodi hrvatskog sela

Posebno zanimanje prvog je dana Sajma privukao degustacijski kutak Parka prirode Lonjsko polje. Naime, ta je ustanova na Sajmu predstavila tradicijske proizvode od turopoljske svinje.

Hrvatska

Novih 100 000 radnih mjesta u iduća 3 mjeseca!

Kako bi se izbjegao apsurd da na burzi imamo višak radnika, a na tržištu rada kronični nedostatak, morat ćemo napraviti radikalniji zaokret.

Hrvatska

Što je presudno za dobar posao? Evo priče jedne 28-godišnjakinje koja je uspjela

Kako izgleda posao iz snova? Kažu da je to onaj koji vam dopušta da budete ono što zaista jeste, uklapa se u vaš život, oslikava vrijednosti, daje vam energiju umjesto da iscrpljuje, ispunjava.

Objavljene glavne teme panela na NEM-u 2018ISTRAŽIVANJE: Na koj način biste vi iskorijenili zapošljavanje preko veze?Proizvodi od turopoljske svinje - hit na sajmu Proizvodi hrvatskog selaNovih 100 000 radnih mjesta u iduća 3 mjeseca!Što je presudno za dobar posao? Evo priče jedne 28-godišnjakinje koja je uspjela
Oglasnik grupacija:
posao.hr oglasnik.hr auti.hr edukacija.hr
Pomozite poboljšati Posao.hr Pošaljite nam svoje komentare