Sezonski radnik/ca u restoranu
Ako ste fleksibilni, odgovorni i otvoreni za nova iskustva,
pridružite se našem timu i rastite s nama.
Mjesto rada: Poreč, Rovinj, Zadar - više lokacija, Šibenik, Split - više lokacija
Osnovne informacije
- Prosječna neto plaća za početnu poziciju cca. 1050 € sa svim dodacima
- Dodatnih 560 € neto prigodnih nagrada godišnje
- Dodatak na plaću u sezoni do 170 € bruto mjesečno (u periodu od travnja do kolovoza 2024)
- Plaćen kvalitetan smještaj, ako lokacija rada nije blizu tvog mjesta stanovanja
- Plaćena povratna karta na relaciji mjesto boravka - mjesto rada
- Prethodno iskustvo nije potrebno, a imaš mogućnost napredovanja već nakon 4 mjeseca rada
- Sezonsko zaposlenje uz mogućnost stalnog zaposlenja
- Rad na puno ili nepuno radno vrijeme
Opis radnog mjesta i zaduženja
- Priprema legendarnih burgera u visokotehnološki opremljenom prostoru, posluživanje hrane i osnovna čišćenja