posao.hr Club za poslodavce

Eko Taxi d.o.o.

Eko Taxi d.o.o.

Naši su vozači temelj našeg poslovanja. Tražimo pojedince koji više od uredskog računala vole vožnju i razgovor s ljudima. Ako želite posao gdje nijedan dan nije isti, pridružite nam se.

više →
SOS Dječje selo Hrvatska

SOS Dječje selo Hrvatska

Udruga SOS Dječje selo Hrvatska brine o 240 djece bez roditelja i odgovarajuće roditeljske skrbi pružajući im dom, sigurnost, ljubav i izobrazbu neophodnu za sretno djetinjstvo.

više →
Pan-pek d.o.o.

Pan-pek d.o.o.

PAN-PEK d.o.o. vodeće je poduzeće u proizvodnji pekarskih proizvoda i finih slastica. Višegodišnje iskustvo, ustrajnost na kvaliteti proizvoda uz umijeća naših stručnjaka, omogućilo nam je vodeću poziciju na tržištu. Naša priča je priča o ljubavi prema pekarstvu!

više →
PLIVA Hrvatska d.o.o.

PLIVA Hrvatska d.o.o.

S oko 2000 zaposlenih u Hrvatskoj, jedna smo od najvećih kompanija i jedan od vodećih izvoznika.

više →
Grawe Hrvatska d.d.

Grawe Hrvatska d.d.

Ljudi su jedna od glavnih konkurentskih prednosti društva GRAWE Hrvatska. Oni su izvor naše snage. Razvijamo kulturu koju, prije svega, određuje poštivanje i uvažavanje svakog pojedinca kao osnovne pokretačke snage poslovanja.

više →
Konzum Plus d.o.o.

Konzum Plus d.o.o.

Konzum je vodeći trgovački lanac u Hrvatskoj. S preko 10.000 zaposlenika ubrajamo se u najveće poslodavce u državi, a svakog dana u preko 600 Konzumovih prodavaonica kupuje čak 500.000 kupaca.

više →
Lugera Talent Solutions

Lugera Talent Solutions

Lugera je vodeća svjetska tvrtka za zapošljavanje i ljudske resurse, povezujući talentirane pojedince s najboljim poslodavcima diljem svijeta. Sa stručnošću u zapošljavanju na privremenim, stalnim i fleksibilnim pozicijama, potičemo uspjeh klijenata i kandidata. Gradimo bolje radno okruženje, pružajući kvalitetne usluge i stvarajući održive veze.

više →
Kempinski Hotels

Kempinski Hotels

Kempinski Hotels je najstarija europska grupacija luksuznih hotela i resorta.

više →
Valamar Riviera d.d.

Valamar Riviera d.d.

Valamar je najveća turistička kompanija u Hrvatskoj s 36 hotela i ljetovališta te 15 kamping ljetovališta smještenih od Istre i Kvarnera do Dubrovnika.

više →
Tesla

Tesla

Tesla designs, manufactures, sells and services the world's best solar technologies, electricity storage systems and electric vehicles so customers can generate, store and use electricity in a sustainable way.

više →
METRO Cash & Carry Hrvatska

METRO Cash & Carry Hrvatska

U METRO-u usmjereni smo na poticanje i razvoj naših zaposlenika. Cijenimo raznolikost i jednake mogućnosti. S više od 100 000 zaposlenika diljem svijeta, obvezali smo se pronalasku i pružanju stimulativnog & jedinstvenog radnog iskustva ohrabrujući Vas novim idejama i potičući Vaš poduzetnički duh.

više →
Financijska agencija - FINA

Financijska agencija - FINA

Financijska agencija (Fina) vodeća je hrvatska tvrtka na području pružanja financijskih i elektroničkih usluga. Moderna smo institucija izgrađena na polustoljetnom iskustvu i uspješno provedenim projektima od nacionalne važnosti. Naše poslovnice povezane su suvremenom informatičkom tehnologijom i locirane tako da jamče klijentima lak i brz pristup iz svakog dijela Hrvatske.

više →
Gi Group

Gi Group

Gi Group HR Solutions d.o.o., kao lider u regiji i dio Gi Group, prestižne i jedne od vodećih konzultanskih kompanija na području ljudskih resursa, u mogućnosti je da klijentima ponudi sveobuhvatna rješenja iz svih oblasti upravljanja ljudskim resursima.

više →
Workforce Ljudski Potencijali d.o.o.

Workforce Ljudski Potencijali d.o.o.

Mi smo regionalna HR tvrtka koja posluje u zemljama Adriatica, i dnevno surađujemo sa preko 1000 klijenata i 12 000 djelatnika. Prisutni smo na tržištu sa jednim ciljem, da pomognemo tvrtkama da budu što uspješnije u zapošljavanju i prevladaju sve HR izazove.

više →
W&K Gesellschaft fuer Industrietechnik mbH

W&K Gesellschaft fuer Industrietechnik mbH

W&K već više od 35 godina sastavlja strojeve i instalira objekte u više industrija. Svoje kupce kontinuirano impresioniramo svojim inovativnim pristupom, pouzdanošću, fleksibilnošću i kvalitetom u našim mehaničkim i električnim instalacijama. Fokus našeg truda ste vi – naš kupac i saveznik.

više →
Humanus

Humanus

Mi smo jedna je od najbrže rastućih i višestruko nagrađivanih tvrtki u Njemačkoj u industriji zapošljavanja, posebice strukovnih profila. Uz urede diljem Njemačke i podružnice u Austriji i Poljskoj, od 1. ožujka ove godine, otvoren je i partnerski ured u Zagrebu.

više →
Protekta d.o.o.

Protekta d.o.o.

Protekta d.o.o. je tvrtka za integralnu tehničku zaštitu osoba, imovine i komunikacija. Već više od 30 godina bavi se rješavanjem gotovo svih sigurnosnih problema klijenata u području tehničke zaštite osoba, imovine i komunikacija. Osim u Hrvatskoj, prisutna je sa svojom djelatnosti i u Bosni i Hercegovini, Srbiji, Crnoj Gori te Makedoniji.

više →
KTC d.d.

KTC d.d.

KTC je obiteljska tvrtka u hrvatskom vlasništvu koja posluje u 26 gradova Lijepe naše i zapošljava 1500 djelatnika. Uz trgovinu kao osnovnu djelatnost u sklopu koje su supermarketi, poljoljekarne i benzinske postaje, KTC se bavi također ugostiteljstvom i turizmom.

više →
Knauf Insulation d.o.o.

Knauf Insulation d.o.o.

Knauf Insulation je jedan od od najbrže rastućih proizvođača izolacije u svijetu koji u svojoj ponudi ima široku paletu izolacijskih materijala potrebnih za zadovoljenje sve većih zahtjeva za energetskom efikasnošću u novim i postojećim domovima, poslovnim zgradama i industriji.

više →
Maestro Suits

Maestro Suits

Maestro Suits je brend istaknute bosansko-hercegovačke firme Kismet koja se već dugi niz godina ističe kao lider u regiji u proizvodnji premium muških odijela italijanskog dizajna i ručno rađenih modnih dodataka.

više →
JGL d.d.

JGL d.d.

U JGL-u njegujemo okolinu u kojoj zaposlenici mogu postići ravnotežu između poslovnog i privatnog, u kojoj osoba nije kotačić, nego čini razliku i vidi plod svojega rada. Stvaramo u okruženju u kojemu timski rad nije slovo na papiru, u kojemu se potiču i grade dobre ideje, kao i hrabrost potrebna za njihovo pokretanje.

više →
Mamut Fortis d.o.o.

Mamut Fortis d.o.o.

Mamut Fortis d.o.o. djeluje pod brendom Arena unutar grupacije koja broji više od 200 zaposlenika objedinjujući poslovanje Internet casina, casina i automat klubova na području cijele RH.

više →
McDonald’s Hrvatska

McDonald’s Hrvatska

Kao vodeći lanac brze usluge u svijetu i u Hrvatskoj, McDonald’s je jedan od najvećih svjetskih brendova.

više →
Motus d.o.o.

Motus d.o.o.

Motus Media, regionalna medijska grupa s uspješnim portalima i časopisima različite tematike, širi tim suradnika. U sastavu grupacije su mediji Dnevno.hr, Zagreb.Info, Geopolitika.news, Otvoreno.hr, Povijest.hr, History.info, 7dnevno.hr, Dnevno.rs i Dnevno.ba te tjednik 7dnevno i časopis History, koji zajedno ostvaruju snažan doseg i tako osiguravaju značajan oglasni potencijal.

više →
Pepco

Pepco

Europski lanac trgovina koji nudi odjeću za cijelu obitelj i proizvode za kućanstvo po niskim cijenama. Svoj smo razvoj započeli u Poljskoj prije više od 20 godina. Danas smo prisutni u 15 europskih zemalja. Zapošljavamo više od 20000 osoba u više od 2600 trgovina diljem Europe. Naš uspjeh postižemo zahvaljujući ljudima i njihovu doprinosu.

više →
Falkensteiner Hotels & Residences

Falkensteiner Hotels & Residences

Falkensteiner offers you superb holidays in family hotels in Italy/South Tyrol, Austria & Croatia and city hotels in Vienna, Prague and Bratislava.

više →
Transcom WorldWide d.o.o.

Transcom WorldWide d.o.o.

Našu priču u Hrvatskoj započeli smo 2005. godine, a trenutno brojimo više od 3000 zaposlenika koji komuniciraju s korisnicima diljem svijeta na čak 12 jezika. S rastom i razvojem naših projekata konstantno se otvaraju i nove karijerne mogućnosti za naše zaposlenike, što rezultira čestim internim promaknućima naših djelatnika. Ovdje brinemo i navijamo jedni za druge.

više →
Residence Grupa

Residence Grupa

Residence Grupa s lancem hotela, restorana, caffe barova, spa-wellness i fitnes centrom i pubom osnovana 2018. godine broji hotele u Zagrebu u kategorijama 3 i 4 zvjezdice.

više →
Oranjegroep services d.o.o.

Oranjegroep services d.o.o.

Specijalizirana tvrtka koja se bavi izvođenjem radova raznih zahtjevnih projekata naših klijenata s područja građevine, petrokemije i brodogradnje na području Belgije i Nizozemske.

više →
Bolji posao d.o.o.

Bolji posao d.o.o.

Dobre poslovne ideje, poznavanje suvremene tehnologije i odličan tim, prije svega, razlozi su što smo u vrlo kratkom vremenu postali vodeći pružatelj usluga na području zapošljavanja u Bosni i Hercegovini.

više →
Turisthotel

Turisthotel

Turisthotel je jedan od tržišnih lidera dinamičnog i konstantno rastućeg turističkog sektora na zadarskom području, s pedeset godina dugom tradicijom u ugostiteljstvu i turizmu. Zapošljavamo, motiviramo i razvijamo ljudske potencijale kao temeljne pokretače svojih sadašnjih i budućih uspjeha.

više →