posao.hr Club za poslodavce

Grawe Hrvatska d.d.

Grawe Hrvatska d.d.

Ljudi su jedna od glavnih konkurentskih prednosti društva GRAWE Hrvatska. Oni su izvor naše snage. Razvijamo kulturu koju, prije svega, određuje poštivanje i uvažavanje svakog pojedinca kao osnovne pokretačke snage poslovanja.

više →
Valamar Riviera d.d.

Valamar Riviera d.d.

Valamar je najveća turistička kompanija u Hrvatskoj s 36 hotela i ljetovališta te 15 kamping ljetovališta smještenih od Istre i Kvarnera do Dubrovnika.

više →
JGL d.d.

JGL d.d.

U JGL-u njegujemo okolinu u kojoj zaposlenici mogu postići ravnotežu između poslovnog i privatnog, u kojoj osoba nije kotačić, nego čini razliku i vidi plod svojega rada. Stvaramo u okruženju u kojemu timski rad nije slovo na papiru, u kojemu se potiču i grade dobre ideje, kao i hrabrost potrebna za njihovo pokretanje.

više →
E&A agencija d.o.o.

E&A agencija d.o.o.

Ako tražite posao u inozemstvu, zasigurno ćete primijetiti da su sve naše ponude opisane na jasan i transparentan način kako bi se na najbolji način predstavila vrsta i priroda radnog mjesta. Sve ponude za posao u inozemstvu sadrže podatke o radnim uvjetima i uvjetima zapošljavanja, kao i o vašim pravima i povlasticama, ali i točno opisuju zahtjeve i očekivanja poslodavaca.

više →
Residence Grupa

Residence Grupa

Residence Grupa s lancem hotela, restorana, caffe barova, spa-wellness i fitnes centrom i pubom osnovana 2018. godine broji hotele u Zagrebu u kategorijama 3 i 4 zvjezdice.

više →
Knauf Insulation d.o.o.

Knauf Insulation d.o.o.

Knauf Insulation je jedan od od najbrže rastućih proizvođača izolacije u svijetu koji u svojoj ponudi ima široku paletu izolacijskih materijala potrebnih za zadovoljenje sve većih zahtjeva za energetskom efikasnošću u novim i postojećim domovima, poslovnim zgradama i industriji.

više →
McDonald’s Hrvatska

McDonald’s Hrvatska

Kao vodeći lanac brze usluge u svijetu i u Hrvatskoj, McDonald’s je jedan od najvećih svjetskih brendova.

više →
Medika d.d.

Medika d.d.

Medika je najstarija i vodeća veledrogerija u Hrvatskoj, čija je temeljna djelatnost prodaja i skladištenje te distribucija humanih i veterinarskih lijekova, medicinskih proizvoda, opreme i stomatoloških pomagala, dijetetskih, kozmetičkih, higijenskih i drugih proizvoda namijenjenih zdravstvenom tržištu.

više →
Pan-pek d.o.o.

Pan-pek d.o.o.

PAN-PEK d.o.o. je vodeća tvrtka u proizvodnji pekarskih i slastičarskih proizvoda. Rezultat je to višegodišnjeg iskustva, ustrajnosti na kvaliteti proizvoda i umijeća naših stručnjaka. Zbog razvoja poslovanja u stalnoj smo potrebi za novim zaposlenicima.

više →
METRO Cash & Carry Hrvatska

METRO Cash & Carry Hrvatska

U METRO-u usmjereni smo na poticanje i razvoj naših zaposlenika. Cijenimo raznolikost i jednake mogućnosti. S više od 100 000 zaposlenika diljem svijeta, obvezali smo se pronalasku i pružanju stimulativnog & jedinstvenog radnog iskustva ohrabrujući Vas novim idejama i potičući Vaš poduzetnički duh.

više →
Pepco

Pepco

Europski lanac trgovina koji nudi odjeću za cijelu obitelj i proizvode za kućanstvo po niskim cijenama. Svoj smo razvoj započeli u Poljskoj prije više od 20 godina. Danas smo prisutni u 15 europskih zemalja. Zapošljavamo više od 20000 osoba u više od 2600 trgovina diljem Europe. Naš uspjeh postižemo zahvaljujući ljudima i njihovu doprinosu.

više →
Konzum Plus d.o.o.

Konzum Plus d.o.o.

Konzum je vodeći trgovački lanac u Hrvatskoj. S preko 10.000 zaposlenika ubrajamo se u najveće poslodavce u državi, a svakog dana u preko 600 Konzumovih prodavaonica kupuje čak 500.000 kupaca.

više →
Pro-Monting d.o.o.

Pro-Monting d.o.o.

Tvrtka PRO-Monting d.o.o. sa sjedištem u Zagrebu, dugogogišnjim iskustvom i velikim brojem projekata u inozemstvu traži kandidate za radna mjesta u graditeljstvu I brodogradnji. Očekujemo vašu prijavu!

više →
Falkensteiner Hotels & Residences

Falkensteiner Hotels & Residences

Falkensteiner offers you superb holidays in family hotels in Italy/South Tyrol, Austria & Croatia and city hotels in Vienna, Prague and Bratislava.

više →
Workforce Ljudski Potencijali d.o.o.

Workforce Ljudski Potencijali d.o.o.

Mi smo regionalna HR tvrtka koja posluje u zemljama Adriatica, i dnevno surađujemo sa preko 1000 klijenata i 12 000 djelatnika. Prisutni smo na tržištu sa jednim ciljem, da pomognemo tvrtkama da budu što uspješnije u zapošljavanju i prevladaju sve HR izazove.

više →
Maestro Suits

Maestro Suits

Maestro Suits je brend istaknute bosansko-hercegovačke firme Kismet koja se već dugi niz godina ističe kao lider u regiji u proizvodnji premium muških odijela italijanskog dizajna i ručno rađenih modnih dodataka.

više →
Smart Mobility

Smart Mobility

Smart Mobility je najbrže rastuća Hrvatska logističko-kurirska tvrtka koja kroz digitalno inovativna rješenja povezuje korisnike sa restoranima i trgovinama te smo kao takvi jedan od najvećih davatelja kurirskih usluga u Republici Hrvatskoj.

više →
ESA Energy Services GmbH

ESA Energy Services GmbH

Njemačka kompanija s dugogodišnjim iskustvom u arhitekturi, građevini te upravljanju objektima u javnom i privatnom sektoru.

više →
Eko Taxi d.o.o.

Eko Taxi d.o.o.

Naši su vozači temelj našeg poslovanja. Tražimo pojedince koji više od uredskog računala vole vožnju i razgovor s ljudima. Ako želite posao gdje nijedan dan nije isti, pridružite nam se.

više →
PLIVA Hrvatska d.o.o.

PLIVA Hrvatska d.o.o.

S oko 2000 zaposlenih u Hrvatskoj, jedna smo od najvećih kompanija i jedan od vodećih izvoznika.

više →
SOS Dječje selo Hrvatska

SOS Dječje selo Hrvatska

Udruga SOS Dječje selo Hrvatska brine o 240 djece bez roditelja i odgovarajuće roditeljske skrbi pružajući im dom, sigurnost, ljubav i izobrazbu neophodnu za sretno djetinjstvo.

više →
W&K Gesellschaft fuer Industrietechnik mbH

W&K Gesellschaft fuer Industrietechnik mbH

W&K već više od 35 godina sastavlja strojeve i instalira objekte u više industrija. Svoje kupce kontinuirano impresioniramo svojim inovativnim pristupom, pouzdanošću, fleksibilnošću i kvalitetom u našim mehaničkim i električnim instalacijama. Fokus našeg truda ste vi – naš kupac i saveznik.

više →
Bolji posao d.o.o.

Bolji posao d.o.o.

Dobre poslovne ideje, poznavanje suvremene tehnologije i odličan tim, prije svega, razlozi su što smo u vrlo kratkom vremenu postali vodeći pružatelj usluga na području zapošljavanja u Bosni i Hercegovini.

više →
Industrial Projects d.o.o. / BiVillage

Industrial Projects d.o.o. / BiVillage

Bi Holiday grupa je danas jedan od glavnih dionika u talijanskom turističkom sektoru. Posljednjih je godina dostigla značajne ciljeve rasta i razvoja, postavši važna referentna točka ne samo u sektoru odmora, već i u pružanju full service usluga za sve vrste evenata, team buildinga i radionica.

više →
AA Euro Croatia d.o.o.

AA Euro Croatia d.o.o.

AA Euro Croatia je dio AA Euro Group, specijalizirane konzultantske tvrtke za posredovanje pri zapošljavanju na području Europske Unije. Sjedište grupacije je u Irskoj, a svoje urede osim u Irskoj ima i u Velikoj Britaniji, Hrvatskoj, Francuskoj, Rumunjskoj, Poljskoj, Njemačkoj i Danskoj.

više →
Oranjegroep services d.o.o.

Oranjegroep services d.o.o.

Specijalizirana tvrtka koja se bavi izvođenjem radova raznih zahtjevnih projekata naših klijenata s područja građevine, petrokemije i brodogradnje na području Belgije i Nizozemske.

više →
Kempinski Hotels

Kempinski Hotels

Kempinski Hotels je najstarija europska grupacija luksuznih hotela i resorta.

više →
RCP Vermietung

RCP Vermietung

RCP Vermietung postoji već nekoliko desetljeća i za to vrijeme smo stekli veliko iskustvo u upravljanju resursima. Surađujemo s velikim brojem kompanija i uvijek smo u potrazi za dobrim zaposlenicima.

više →
Mamut Fortis d.o.o.

Mamut Fortis d.o.o.

Mamut Fortis d.o.o. djeluje pod brendom Arena unutar grupacije koja broji više od 200 zaposlenika objedinjujući poslovanje Internet casina, casina i automat klubova na području cijele RH.

više →
Financijska agencija - FINA

Financijska agencija - FINA

Financijska agencija (Fina) vodeća je hrvatska tvrtka na području pružanja financijskih i elektroničkih usluga. Moderna smo institucija izgrađena na polustoljetnom iskustvu i uspješno provedenim projektima od nacionalne važnosti. Naše poslovnice povezane su suvremenom informatičkom tehnologijom i locirane tako da jamče klijentima lak i brz pristup iz svakog dijela Hrvatske.

više →
Gi Group

Gi Group

Gi Group HR Solutions d.o.o., kao lider u regiji i dio Gi Group, prestižne i jedne od vodećih konzultanskih kompanija na području ljudskih resursa, u mogućnosti je da klijentima ponudi sveobuhvatna rješenja iz svih oblasti upravljanja ljudskim resursima.

više →
Deceuninck d.o.o.

Deceuninck d.o.o.

Mi u Deceuninck grupaciji vjerujemo u preuzimanje odgovornosti - za druge ljude, za naš okoliš i za nas same. Globalno smo aktivni u razvoju inovativne tehnologije i proizvoda iz najadekvatnijih materijala čemu svjedoče brojne nagrade.

više →
Motus d.o.o.

Motus d.o.o.

Motus Media, regionalna medijska grupa s uspješnim portalima i časopisima različite tematike, širi tim suradnika. U sastavu grupacije su mediji Dnevno.hr, Zagreb.Info, Geopolitika.news, Otvoreno.hr, Povijest.hr, History.info, 7dnevno.hr, Dnevno.rs i Dnevno.ba te tjednik 7dnevno i časopis History, koji zajedno ostvaruju snažan doseg i tako osiguravaju značajan oglasni potencijal.

više →