SOS Dječje selo Hrvatska

Ukratko

SOS Dječje selo HrvatskaNaša misija
Mi stvaramo obitelj za nezbrinutu djecu, pomažemo im da oblikuju svoju budućnost i sudjelujemo u razvoju njihovih lokalnih zajednica.

Naša vizija

Svako dijete pripada obitelji i odrasta u ljubavi, poštovanju i sigurnosti.

O nama

Udruga SOS Dječje selo Hrvatska brine o 240 djece bez roditelja i odgovarajuće roditeljske skrbi pružajući im dom, sigurnost, ljubav i izobrazbu neophodnu za sretno djetinjstvo.

Život u SOS dječjim selima nalik je životu svake obitelji, samo što su njihove SOS obitelji nešto veće a o njima se brinu SOS mame. Mališani predškolskog i školskog uzrasta svoj novi dom su našli u SOS Dječjim selima u Ladimirevcima i Lekeniku, a o mladima srednjoškolskog uzrasta skrbimo u pet SOS Zajednica mladih u Osijeku, Velikoj Gorici i Zagrebu. Kada je našim mladima potrebna pomoć i nakon 18. godine podupiremo ih u onim prvim najtežim godinama samostalnog života kako bi uspješno završili studij, odradili pripravnički staž ili pronašli zaposlenje.

Udruga djeluje od 25. veljače 1992. godine kao ravnopravan član SOS Kinderdorf International-a, najveće svjetske nevladine organizacije za zbrinjavanje djece i mladeži, sa sjedištem u Innsbrucku u Austriji.

Posjetite www.sos-dsh.hr i saznajte više o SOS Dječjem selu Hrvatska.

Hvala Vam što ste odvojili malo vremena kako bi nas bolje upoznali.

SOS Dječje selo Hrvatska