Kempinski Hotels grupacija

Ukratko

Kempinski Hotels je najstarija europska grupacija luksuznih hotela i resorta.


 

Grupacija je osnovana 1897.godine te posluje u više od 30 zemalja i broji preko 80 hotela i Resorta. Svaki Kempinski Hotel ima svoj jedinstveni karakter i dizajn, od elegantnih gradskih hotela do raskošnih ljetovališta na obali. Kempinski se ponosi time što pruža iznimno personaliziranu uslugu gostima, s naglaskom na detalje i individualne potrebe. Gostoljubivost i pažnja prema gostima su ključne vrijednosti koje se njeguju u svakom hotelu. Uz vrhunsku uslugu, Kempinski Hotels nudi i izvanredne sadržaje, uključujući restorane s Michelinovim zvjezdicama, luksuzne spa centre, privatne plaže i mnoge druge pogodnosti. 

Kempinski Hotels

Kempinski Hotel Adriatic

Kempinski Hotel Adriatic otvorio je svoja vrata u kolovozu 2009. kao prvi hrvatski luksuzni golf i spa resort s pet zvjezdica na moru. Smješten nedaleko od Umaga, hotel raspolaže sa 186 ekskluzivno opremljenih soba i apartmana, dva elegantna restorana, tri bara, spa centrom veličine 3000 kvadratnih metara, teretanom, dječjim klubom, privatnom plažom, golf igralištem s 18 polja te raznovrsnim konferencijskim sadržajima u hotelu i u zasebnom konferencijskom centru smještenom na samoj morskoj obali.

Kempinski Hotels Adriatic

Kempinski Palace Portor

Kempinski Palace Portorož je renomirani luksuzni hotel smješten u slikovitom primorskom gradu Portorožu u Sloveniji. Svojom bogatom poviješću, impozantnom arhitekturom i spektakularnim pogledom na  more, ovaj hotel predstavlja vrhunski odabir za luksuzan i nezaboravan boravak. Hotel raspolaže sa 182 ekskluzivno opremljenih soba i apartmana, dva restorana i dva bara, Rose Spa centrom, kristalnom dvoranom, privatnom plažom, prelijepim parkom te različitim konferencijskim sadržajima.

Kempinski Hotels Portorož

Ako ste komunikativni, samostalni u radu, energični, pozitivni te želite dalje razvijati karijeru u međunarodnoj hotelskoj grupaciji, pridružite nam se!