Voditelj gradilišta montažnih kuća (m/ž)

11 dana do isteka
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Zagreb
Rok prijave:
10.05.2024.

O poslu

Opis radnog mjesta:
Electus DGS d.o.o. vodeća je agencija za zapošljavanje na području Hrvatske.

Pozivamo te da se pridružiš timu našeg klijenta, uspješnog proizvođača montažnih kuća, u ulozi

Voditelja gradilišta montažnih kuća (m/ž)
(s mjestom rada u Zagrebu)


Zašto je ovo prava prilika za tebe?
Imat ćeš aktivnu i vrlo važnu ulogu u realizaciji projekata gradnje modernih te energetski učinkovitih montažnih kuća. Sudjelovat ćeš u izradi kalkulacija te biti aktivan sudionik dogovora s kupcima prilikom odabira i definiranja njihovog dizajna. Komunicirat ćeš s tvornicom te poznavati sve aspekte od proizvodnje do montaže, a glavni aspekt poslovanja uključuje princip ugovaranja „ključ u ruke“. Brinut ćeš o izradi troškovnika, vođenju građevinskog dnevnika, suradnji s kooperantima te praćenju djelatnika na gradilištu uz pomoć poslovođe.

Kako je riječ o proizvodnji te montaži montažnih kuća, važno je da se osoba upozna sa svim procesima rada ovakve tvrtke te da je spremna sudjelovati u cjelokupnom procesu.

Zajednički cilj je proširenje poslovanja, a time i usavršavanje pružene usluge te mogućnosti.
Posebne pogodnosti:
Ovo je savršena prilika za osobe sa iskustvom u segmentu vođenja gradilišta, spremne za nove izazove te profesionalni razvoj i napredak u modernoj te brzorastućoj industriji sagrađenoj na Švedskim principima. U ponudi radnog mjesta osigurano je:

• ugovor na neodređeno vrijeme sklopljen direktno s našim klijentom
• naknade za radne rezultate i prigodne nagrade u maksimalnom neoporezivom iznosu
• osiguran budžet za edukacije
• osigurano službeno vozilo za potrebe terenskog rada
Vrsta posla:
stalni radni odnos

O zaposleniku

Znanja i kvalifikacije:
Što tražimo?
Prethodno radno iskustvo u vođenju gradilišta je uvjet zbog tražene samostalnosti u radu. Obrazovanje građevinskog smjera je nužno. Članstvo u komori i pečat su više nego poželjni.

Radno mjesto zahtjeva iznimnu organizaciju te spremnost na prilagodbu uvjetima rada na gradilištu, suradnju s kooperantima te pronalaženje rješenja za ispunjenje projekata prema željama klijenata. Terenski rad bit će fokusiran na područje Zagreba te u manjoj mjeri na druge županije u Republici Hrvatskoj.

Ako si se prepoznao/la u gore navedenom, prijavi se na natječaj klikom na opciju PRIJAVI SE NA OGLAS. Zatrebaju li ti dodatne informacije o natječaju, slobodno nam se obrati slanjem upita na e-mail adresu [email protected] ili na broj telefona 091 2274 852.

Kandidati koji uđu u uži izbor, bit će kontaktirani.

Radujemo se tvojoj prijavi!

ELECTUS DGS d.o.o. za privremeno zapošljavanje je evidentiran u Knjigu evidencije Agencija za privremeno zapošljavanje pod brojem 7/04 pri Ministarstvu gospodarstva, rada i poduzetništva. Upisan u registar Trgovačkog suda u Zagrebu pod br. Tt-03/9057-2.

Kontakt podaci poslodavca

Naziv poduzeća:
Adresa:
Strojarska cesta 20, 10000 Zagreb
Županija:
Grad Zagreb
Internet adresa: