Radnik u farmaceutskom pogonu (m/ž)

12 dana do isteka

O poslu

Opis radnog mjesta:
Electus DGS d.o.o. vodeća je agencija za privremeno zapošljavanje na području Hrvatske.

Pozivamo te da se pridružiš timu našeg klijenta, Pliva Hrvatska d.o.o., najveće farmaceutske tvrtke u Hrvatskoj i jedne od vodećih u regiji, kao

Radnik u farmaceutskom pogonu (m/ž)
na lokaciji Savski Marof (okolica Zaprešića)

Zašto je rad u tvrtki Pliva prava prilika za tebe?

Prvenstveno jer će ti biti pružena mogućnost rada u profesionalnoj okolini, u kojoj ćeš istovremeno moći iskazati svoj potencijal i usvojiti nova znanja i vještine te steći vrijedno iskustvo. Primjerice, rad u visokoautomatiziranim pogonima za proizvodnju farmaceutskih sirovina i gotovih proizvoda, jedno je od karakteristika ove pozicije koje predstavlja suvremenost i ažuriranost poslovanja tvrtke. Nadalje, zapošljavanjem preko početnog ugovora na određeno vrijeme putem agencije za privremeno zapošljavanje, vrlo brzo možeš dobiti priliku za dugoročnije zaposlenje.

Također, osigurana ti je:
naknada za prijevoz, koji je organiziran s dvije lokacije u Zagrebu (Zapruđe i Črnomerec)
naknada za topli obrok
• regres
za godišnji odmor

Što će biti tvoje svakodnevne obaveze?
• nadziranje tehnološkog procesa pogona i posluživanje proizvodne linije
• zaprimanje, vaganje, priprema, prijenos i skladištenje sirovina
• pranje i priprema kontaktne ambalaže
• priprema gotovih proizvoda za transport i etiketiranje pakiranja
• briga o čistoći radnog prostora
Vrsta posla:
stalni radni odnos, rad na određeno vrijeme

O zaposleniku

Znanja i kvalifikacije:
Što tražimo od tebe?
Prednost je ako si stekao/la zvanje tehničkog ili prirodoslovnog usmjerenja (kemijski, farmaceutski, prehrambeni, veterinarski tehničar), no možeš imati zvanje i iz nekog drugog područja. Također je poželjno ako imaš prethodno radno iskustvo na sličnim poslovima, no nije presudno. Od izuzetne je važnosti spremnost na smjenski rad u jutarnjoj, popodnevnoj i noćnoj smjeni te na rad vikendom, kao i spremnost na fizički rad.

Ako si se prepoznao/la u gore navedenom, prijavi se na natječaj popunjavanjem niže navedenog obrasca ili prilaganjem svog životopisa. Zatrebaju li ti dodatne informacije o natječaju, slobodno nam se obrati slanjem upita na e-mail adresu [email protected].

ELECTUS DGS d.o.o. za privremeno zapošljavanje je evidentiran u Knjigu evidencije Agencija za privremeno zapošljavanje pod brojem 7/04 pri Ministarstvu gospodarstva, rada i poduzetništva. Upisan u registar Trgovačkog suda u Zagrebu pod br. Tt-03/9057-2.

Kontakt podaci poslodavca

Naziv poduzeća:
Adresa:
Strojarska cesta 20, 10000 Zagreb
Županija:
Grad Zagreb
Internet adresa: