Agent u kontaktnom centru teleoperatera (m/ž)

15 dana do isteka
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Osijek
Rok prijave:
12.05.2024.

O poslu

Opis radnog mjesta:
Electus DGS d.o.o. vodeća je agencija za privremeno zapošljavanje u Hrvatskoj.

S ciljem uspješnog nastavka poslovanja, za našeg klijenta, Hrvatski Telekom, tražimo profesionalnu i odgovornu osobu koju zanimaju moderne telekomunikacijske tehnologije za rad na poziciji:

Agent u kontaktnom centru teleoperatera (m/ž)
(Osijek)


Tražiš posao jer se "od nekuda mora krenuti"? Želiš stalni posao u kompaniji gdje te i slušalica može odvesti u smjeru karijere iz snova? Ne klikaj dalje, ovo je oglas za tebe!

Iako ti se možda na prvu ne čini tako, ali znanja i vještine koje stekneš na ovoj prvoj liniji s korisnicima mogu biti tvoja direktna karta do blistave magenta karijere. Potvrdili voditelji, menadžeri, IT i brojni ostali experti koji su baš tamo napravili prve poslovne korake u Hrvatskom Telekomu.

Prije nego što se prijaviš, kolege misle da je bitno da znaš…

Tvoje radno iskustvo nam ovdje nije najbitnije. Ako imaš dobre komunikacijske vještine, nemaš strah od telefona i motiviran si za rad, ostatak ćeš vrlo lako naučiti i izbrusiti uz mentore i kolege. Svi su prošli nervozu zvanu "prvi poziv" pa će ti vrlo rado uskočiti sa savjetima.

Prva dva mjeseca bit ćeš u edukacijskom "inkubatoru", gdje ćeš uz mentorstvo učiti sve ono što ti je potrebno za tvoj samostalni rad u jednom od tri tima: tehnička podrška, info telefon i tim računa. A uz to ćeš dobiti i dodatni bonus.

Jednom kada se pridružiš Hrvatskom Telekomu, otvara ti se karijerni svijet neograničenih mogućnosti. Ako želiš konkretne brojke, u prvih šest mjeseci ove godine preko 50 kolega napravilo je svoj karijerni pomak unutar Hrvatskog Telekoma. A ti kroz digitalne edukacije, online learning platforme i interne razvojne programe možeš svoju karijeru usmjeriti onako kako želiš, u Hrvatskoj, ali i cijeloj Deutsche Telekom Grupi.
Posebne pogodnosti:
Što ti još Hrvatski Telekom nudi ako se pridružiš magenta ekipi?
• tvoj prvi ugovor bit će na određeno vrijeme
• smartWork model rada, nakon što skupiš određeno iskustvo mogućnost rada od kuće u dogovoru s nadređenim
• mjesečne bonuse usklađene s tvojim poslovnim ostvarenjima
• simpa nadoplatu svaki mjesec
• motiviranu mladu ekipu koja pokreće prijateljsku radnu atmosferu
• smjenski rad koji se dogovara na mjesečnoj razini pa posao možeš kombinirati uz sve one evente koje nikako ne smiješ propustiti
Vrsta posla:
rad na određeno vrijeme

O zaposleniku

Znanja i kvalifikacije:
Što bismo voljeli da doneseš u tim?
• poznavanje rada na računalu; poznaješ li Office i Outlook, bit će to sasvim dovoljno, osim ako se ne planiraš dalje razvijati u IT sektoru, onda će te se poticati da naučiš i puno više
• razvijene komunikacijske vještine
• spremnost za rad u smjenama

Ako si se prepoznao/la u gore navedenom, prijavi se na natječaj klikom na opciju PRIJAVI SE NA OGLAS. Zatrebaju li ti dodatne informacije o natječaju, slobodno nam se obrati slanjem upita na e-mail adresu [email protected] ili na broj telefona 091 6193 900.

Zahvaljujemo svima na prijavi.

Kandidati koji uđu u uži izbor, bit će kontaktirani.

ELECTUS DGS d.o.o. za privremeno zapošljavanje je evidentiran u Knjigu evidencije Agencija za privremeno zapošljavanje pod brojem 7/04 pri Ministarstvu gospodarstva, rada i poduzetništva. Upisan u registar Trgovačkog suda u Zagrebu pod br. Tt-03/9057-2.



Radujemo se tvojoj prijavi!
Poznavanje rada na računalu:
dobro

Kontakt podaci poslodavca

Naziv poduzeća:
Adresa:
Strojarska cesta 20, 10000 Zagreb
Županija:
Grad Zagreb
Internet adresa: