Radnik u sterilnoj proizvodnji (m/ž)

17 dana do isteka
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Zagreb - Črnomerec
Rok prijave:
16.05.2024.

O poslu

Opis radnog mjesta:
Electus DGS d.o.o. vodeća je agencija za privremeno zapošljavanje na području Hrvatske.

Pozivamo te da se pridružiš timu našeg klijenta, Pliva Hrvatska d.o.o., najveće farmaceutske tvrtke u Hrvatskoj i jedne od vodećih u regiji, kao

Radnik u sterilnoj proizvodnji (m/ž)
Zagreb - Črnomerec


Što bi bile tvoje svakodnevne obaveze?
Radnici u sterilnoj proizvodnji zaduženi su za proces proizvodnje sterilnih oblika lijekova na proizvodnim linijama najnovije tehnologije koje prate svjetske industrijske standarde za farmaceutsku proizvodnju. Navedeni proces se razlikuje od klasične proizvodnje i podrazumijeva rad u čistim prostorijama u kojima su strogo kontrolirani mikrobiološki uvjeti. Rad u ovom pogonu je uvijek dinamičan, a radni zadaci su raznovrsni. Sterilna proizvodnja sastoji se od više faza, a trenutno smo u potrazi za zaposlenicima u sljedećim fazama: pranje i priprema za sterilizaciju; vizualna kontrola; proces izrade otopine i doziranje injekcijske otopine u primarnu ambalažu.
Posebne pogodnosti:
Zašto je rad u tvrtki Pliva prava prilika za tebe?
mogućnost dugoročnog zapošljavanja
• slobodni vikendi
• naknada za topli obrok
(kojeg možeš konzumirati u restoranu za zaposlenike s pristupačnim cijenama)
• u potpunosti financirana naknada za prijevoz i regres za godišnji odmor
profesionalna radna okolina u kojoj ćeš istovremeno moći iskazati svoj potencijal i usvojiti nova znanja i vještine te steći vrijedno iskustvo
početak rada po dogovoru

Ako nisi hrvatski/a državljanin/ka, ne brini, pomoći ćemo ti s izdavanjem radne dozvole.

Ako si se prepoznao/la u gore navedenom, prijavi se na natječaj putem linka za prijavu popunjavanjem obrasca ili prilaganjem svog životopisa. Zatrebaju li ti dodatne informacije o natječaju, slobodno nam se obrati slanjem upita na e-mail adresu [email protected].

ELECTUS DGS d.o.o. za privremeno zapošljavanje je evidentiran u Knjigu evidencije Agencija za privremeno zapošljavanje pod brojem 7/04 pri Ministarstvu gospodarstva, rada i poduzetništva. Upisan u registar Trgovačkog suda u Zagrebu pod br. Tt-03/9057-2.

O zaposleniku

Znanja i kvalifikacije:
Što tražimo od tebe?
S obzirom na tvoje obrazovanje, kvalifikacije i interes radio/la bi na fazi koja najviše odgovara tvom profilu. Srednja stručna sprema elektrotehničkog, strojarskog, kemijskog, farmaceutskog, prehrambenog, veterinarskog i srodnih usmjerenja je prednost, ali nije uvjet za rad na ovoj poziciji, baš kao i prethodno iskustvo rada u proizvodnji. Važno nam je da si spreman/na na rad u jutarnjoj, popodnevnoj i noćnoj smjeni sa slobodnim vikendima!

Kontakt podaci poslodavca

Naziv poduzeća:
Adresa:
Strojarska cesta 20, 10000 Zagreb
Županija:
Grad Zagreb
Internet adresa: