Prodajni savjetnik za Multisport program (m/ž)

15 dana do isteka
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Zagreb
Rok prijave:
12.05.2024.

O poslu

Opis radnog mjesta:
Electus DGS d.o.o. vodeća je agencija za zapošljavanje na području Hrvatske.

Pozivamo te da se pridružiš timu našeg Klijenta, međunarodnoj poljskoj kompaniji Benefit Systems d.o.o., specijaliziranoj za motiviranje zaposlenika kroz Multisport program kartica i to u ulozi:

Prodajni savjetnik za Multisport program (m/ž)
(s mjestom rada u Zagrebu)
Posebne pogodnosti:
Zašto je ovo prava prilika za tebe?
Biti ćeš osoba koja ima vrlo važnu ulogu jer stupa u prvi kontakt s klijentima te ih svojim komunikacijskim i pregovaračkim vještinama privlači i ostvaruje dugoročnu suradnju. Komunikacija, dogovaranje sastanaka („hladni pozivi“, mailovi) i odlazak na iste, biti će dio tvojih svakodnevnih aktivnosti. Isto tako tvoja glavna dužnost je akvizicija novih klijenata i ostvarivanje prodajnih ciljeva sukladno dogovoru s nadređenima. Želimo napomenuti da se svaki dogovoreni ugovor nagrađuje.

Konačni cilj je ispunjenje izazova da se na najbolji način predstavi tvrtka potencijalnim klijentima i pruži im se izbor za ravnotežu između poslovnog i privatnog života njihovih zaposlenika te njihovo zadovoljstvo.

Što nudimo?
Ovo je savršena prilika za osobe sa iskustvom u B2B prodaji, spremne za nove izazove te profesionalni razvoj i napredak u poticajnom i prijateljskom radnom okruženju. U ponudi radnog mjesta osiguran je:

• ugovor na neodređeno vrijeme sklopljen direktno s našim Klijentom gdje Electus DGS provodi inicijalni selekcijski proces
• mogućnost rada od kuće jednom tjedno
• bonusi za prodajne rezultate na mjesečnoj razini sukladno dogovorenim ciljevima
• ostali benefiti poput božićnice, regresa, godišnji bonus ovisno o rezultatima poslovanja, sistematski pregled, MultiSport kartica za zaposlenika i dodatnog člana
• službeni laptop i mobitel te korištenje službenih vozila za sastanke
• osigurane edukacije i poticaj k daljnjem razvoju i napredovanju
Vrsta posla:
stalni radni odnos

O zaposleniku

Znanja i kvalifikacije:
Što tražimo?
Osobu sa prethodnim radnim iskustvom u B2B prodaji koja se ponosi svojim prezentacijskim i komunikacijskim vještinama te je sklona samoorganizaciji i upornosti. Radno mjesto zahtjeva snažno razumijevanje poslovanja, izvrsne pregovaračke vještine i spremnost na prihvaćanje izazova. Engleski jezik je poželjan kako bi se ostvarili kontakti i sa međunarodnim klijentima, a vozačka dozvola da ih i obiđeš.

Ako si se prepoznao/la u gore navedenom, prijavi se na natječaj klikom na opciju PRIJAVI SE NA OGLAS. Zatrebaju li ti dodatne informacije o natječaju, slobodno nam se obrati slanjem upita na e-mail adresu [email protected] ili na broj telefona 091 2274849.

Zahvaljujemo svima na prijavi.

Kandidati koji uđu u uži izbor, bit će kontaktirani.

Radujemo se tvojoj prijavi!

ELECTUS DGS d.o.o. za privremeno zapošljavanje je evidentiran u Knjigu evidencije Agencija za privremeno zapošljavanje pod brojem 7/04 pri Ministarstvu gospodarstva, rada i poduzetništva. Upisan u registar Trgovačkog suda u Zagrebu pod br. Tt-03/9057-2.

Strani jezik:
engleski
Vozačka dozvola:
B

Kontakt podaci poslodavca

Naziv poduzeća:
Adresa:
Strojarska cesta 20, 10000 Zagreb
Županija:
Grad Zagreb
Internet adresa: