Vodeći monter (Supervisor) u industrijskom okolišu (PLC) (m/f)

18 dana do isteka
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Njemačka
Rok prijave:
17.05.2024.

OSVIJETLI KARIJERU RADOM U W&K GRUPI KOJA TE POSTAVLJA NA ČELO TEHNOLOŠKE IZVRSNOSTI U SVOJSTVU NAŠEG NADZORNIKA ELEKTRONIČKIH/STROJARSKIH RADOVA.

Jesi li odgovorni

POSLOVOĐA ili NADZORNIK ELEKTRO ili STROJARSKIH MONTAŽA?

Ili je ovo vodeća uloga kojoj težiš?


U W&K Grupi – koja zapošljava više od 1,500 sretnih i zadovoljnih zaposlenika - ne nudimo samo radna mjesta, već stvaramo izvanredne karijere prožete svrhom, inovativnošću i brojnim prilikama.

OTKRIJ RAZLIČITOST W&K:

  • Prilike: Kreni na izuzetno putovanje u karijeri uz ugovor o radu na neodređeno vrijeme u Njemačkoj, gdje su mogućnosti jednako neograničene kao i vaše ambicije.
  • Svjetska avantura: Ostvari međunarodnu karijeru, postani globalni pokretač promjena i utječi na projekte diljem Njemačke, Europe i šire.
  • Alati za osnaživanje: Preuzmi vodstvo uz sveobuhvatni paket pogodnosti, uključujući specijalizirane alate, vrhunski mobilni telefon, prijenosno računalo za upravljanje u pokretu, elegantnu radnu odjeću i službeni automobil za službena putovanja.

Prijavi se sada

RAZVIJAJ SE U W&K SVEMIRU:

  • Prepoznavanje rada kroz naknadu: Započni svoje nadzorničko putovanje uz konkurentnu godišnju plaću koja počinje od 60.000 €, uživaj u stalnom povećanju povezanom s učinkom i preuzmi značajan bonus na kraju godine u znak proslave tvojih postignuća.
  • Unaprijeđena zona udobnosti: Reci zbogom konceptu prenapučenog grupnog smještaja. Upravo suprotno, dočekat će te mir i privatnost prostora posvećenog samo tebi.
  • Kultura inovacija: Povedi svojom stručnošću u atmosferi punoj kreativnosti, nadziri sastavljanje sofisticiranih električnih i mehaničkih projekata.
  • Otvorena srca & otvoreni umovi: Doživi toplinu zajednice koja pruža podršku, otvorene razgovore i radno mjesto na kojem svakoga cijenimo.

Prijavi se sada

DOPRINESI SVOJIM ISKUSTVOM:

  • Tehnička znanja: Prihvati izazov nadzorničkog položaja u kojem je tvoje iskusno iskustvo u električnim i mehaničkim sustavima, montaži i automatizaciji ključno. Trebao bi imati prethodnog iskustva na nadzornom radnom mjestu koje pokazuje tvoj empatični timski angažman te sposobnost jasne i učinkovite komunikacije uz zadržavanje odlučnosti.
  • Jezične vještine: Učinkovita komunikacija na engleskom te praktično poznavanje njemačkog jezika ključni su za ispunjavanje odgovornosti na ovom radnom mjestu i smatraju se neophodnima.
  • Spremnost na avanturu: Oslobodi svoju strast, putuj i trijumfiraj u različitim sferama farmaceutske industrije, industrije prehrambene tehnologije, zrakoplovne industrije itd.
  • Mobilnost: Posjedovanje vozačke dozvole B kategorije koje dokazuje tvoju mobilnost i spremnost da se s lakoćom snalaziš na različitim mjestima.

TVOJA MISIJA PREMA IZVRSNOSTI:

  • Raznolike pobjede: Zakorači u radno mjesto nadzornika elektroničkih/strojarskih radova i preuzmi vodstvo u okruženju u kojem je tvoja stručnost pokretačka snaga naših vrhunskih operacija. Tvoj će svakodnevni utjecaj unaprijediti naše projekte i pretvoriti rutinske zadatke u prilike za inovacije. Nećeš samo voditi tim predanih profesionalaca već ćeš i potpisati svaki uspjeh. Ovo je pozornica na kojoj ćeš zablistati, nadahnuti izvrsnost i pionirski napredak koji definira budućnost naše industrije.
  • Inovator u industriji: Podigni razinu u svakom sektoru svojim čarobnim dodirom, udahni život revolucionarnim inovacijama, posebice u područjima farmaceutskih proizvoda te zrakoplovne i automobilske industrije

Prijavi se sada

Želiš saznati više?

Naš HR tim rado će TI pomoći.

E: [email protected]

T: +386 40 573 501

T: +49 160 9566 18 12

L: https://www.linkedin.com/in/pajnkiher/

F: facebook.com/wkindustrietechnik

W: wk-industrietechnik.com

Get in touch

get in touch

O društvu

W&K Grupa: Pioniri industrijskih inovacija od 1985.


W&K Grupa je odlučujuća sila u dinamičnom svijetu industrijske montaže i automatizacije još od 1985. Prostiremo se diljem kontinenata, arhitekti smo ambicioznih projekata naših cijenjenih klijenata i pretvaramo hrabre vizije u opipljiv uspjeh.

Srž su W&K-ovog transformativnog putovanja naši zaposlenici - vođe našeg napretka. Članovi našeg tima nisu samo dio sustava; oni su snaga inovacije i izvrsnosti, vode naše poduzeće i naše partnere prema naprijed.

U W&K-u te čeka živahno radno mjesto na kojem će tvoja karijera i osobne težnje procvasti. Otvoreni i transparentni radni prostori njeguju kulturu vlasništva i smislenog djelovanja te omogućuju svakom članu tima da ostavi svoj trag u budućnost.

Ističemo se predanim i osobnim pristupom uslužnim rješenjima u kojima je svaka interakcija obilježena autentičnošću. Pozivamo strastvene i iskrene osobe, inovatore, koji se žele pridružiti timu koji svaki doprinos cijeni kao prekretnicu na našem zajedničkom putu.

Uzbuđenje zbog novih talenata je opipljivo, a svaka nova priča utkana je u bogati mozaik naslijeđa W&K-a. Kreni putem kojim ne ide većina, karijerom isprepletenom vrhunskom inovacijom i zajedničkim pobjedama. Sljedeće poglavlje tvoje karijere te čeka. Dobrodošao!