Supervizor razvoja proizvodnje sa znanjem njemačkog jezika (m/ž)

21 dan do isteka
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Slavonski Brod
Rok prijave:
10.06.2024.

O poslu

Opis radnog mjesta:
Electus DGS vodeća je agencija za zapošljavanje u Hrvatskoj. Za našeg klijenta, vodeću Austrijsku tvrtku u području tekstilne proizvodnje, s uspješnim poslovanjem od 1919.g., tražimo odgovornu osobu za rad na poziciji:

Supervizor razvoja proizvodnje sa znanjem njemačkog jezika (m/ž)
(Slavonski Brod)


O tvrtki i radnom mjestu:
Vodeća Austrijska tvrtka u području tekstilne proizvodnje te izrade proizvoda u kategoriji zaštite (konopi i remenje za spuštanje osoba s visine, vatrogasna crijeva, remenje za učvršćivanje tereta u prijevozu, tekstil za autoindustriju, zračni jastuci..) otvara pogon u Slavonskom Brodu. Pogon je u završnim fazama uređenja, a slike i točna adresa bit će prezentirani zainteresiranim kandidatima. Planirani početak proizvodnje je u rujnu 2024. godine.

Supervizor će po zapošljavanju imati organiziranu edukaciju u Austrijskoj središnjoj proizvodnji u trajanju 6 tjedana. Pri tome su naravno plaćeni svi troškovi prijevoza i smještaja, a u Austriji će se boraviti 4 dana u tjednu. Završetkom edukacije, supervizor će imati glavnu ulogu u zapošljavanju prvih radnika u tekstilnoj proizvodnji te time i pokretanju proizvodnje u Slavonskom Brodu. Proizvodnja može krenuti s 3-4 radnika, a cilj će biti zapošljavanje 10-tak radnika ove godine. Dugoročno se planira širenje i rast broja zaposlenih u pogonu.

Edukacija i komunikacija s kolegama iz Austrije moguća je isključivo na njemačkom jeziku, stoga je nužna mogućnost komunikacije i sporazumijevanja.

U cijelom procesu razvoja proizvodnje u Slavonskom Brodu, supervizor će imati redovitu podršku kolega iz Austrije koji će svakog tjedna dolaziti na lokaciju.

Po pokretanju proizvodnje, glavne odgovornosti Supervizora uključivati će:
• nadzor proizvodnje, postavljanje procedura i proizvodnih procesa
• vođenje radnika u proizvodnji, raspodjelu zadataka, edukaciju i praćenje radnog učinka
• planiranje proizvodnje u dogovoru s glavnim voditeljem iz Austrije, odabir proizvoda, utvrđivanje rasporeda
• promicanje sigurnosti u radu i pridržavanje pravila zaštite na radu
• nadzor kvalitete proizvoda
• praćenje rada opreme, redovitih servisa te nabave materijala
• izvještavanje nadređenih o performansama proizvodnje, troškovima, kvaliteti i efikasnosti
Posebne pogodnosti:
Radno mjesto nudi:
• ugovor na neodređeno sklopljen direktno s tvrtkom
službeni automobil na korištenje 0/24h
• priliku za osobni i profesionalni razvoj, plaćene edukacije i mentora u radu
• bonuse za radnu učinkovitost
• rad u tvrtki s više od 100 godina uspješnog poslovanja
Vrsta posla:
stalni radni odnos

O zaposleniku

Znanja i kvalifikacije:
Idealni kandidat/kandidatkinja za ovu poziciju posjeduje:
• obrazovanje tekstilno-tehnološkog ili drugog tehničkog usmjerenja, ali nije uvjet u slučaju relevantnog iskustva
• nužno je prethodno iskustvo u proizvodnji (iskustvo na pozicijama poput tehnologa, inženjera u proizvodnji, planera proizvodnje, voditelja smjene, voditelja proizvodnje…)
• potrebno je iskustvo u provođenju procesa zapošljavanja radnika u proizvodnji, njihove edukacije, organizacije rada te rješavanja poteškoća i konflikata
• iskustvo u planiranju procesa te praćenju efikasnosti proizvodnog pogona, količine i kvalitete proizvoda

Selekcijski postupak:
Electus DGS kao agencija za zapošljavanje provodi prve razgovore sa kandidatima dok će idući krug razgovora uključivati video razgovor na njemačkom jeziku s nadređenima iz Austrije. U finalnom odabiru kandidata, bit će organiziran razgovor uživo u Austriji uz posjet središnjoj tvornici. Svi troškovi bit će plaćeni od strane tvrtke.

Zainteresirani kandidati koji odgovaraju kriterijima radnog mjesta bit će upoznati s detaljima tvrtke te fotografijama proizvodnog pogona u Slavonskom Brodu.

Prijava na natječaj:
Molimo Vas da se na natječaj prijavite slanjem svog životopisa te popunjavanjem upitnika. Životopis možete poslati na hrvatskom ili engleskom jeziku, a kandidati koji prođu u uži krug bit će zamoljeni da pripreme životopis i na njemačkom jeziku. Ako već imate spreman životopis na njemačkom jeziku, slobodno ga priložite.

U slučaju poteškoća sa slanjem prijave, slobodno nam se obratite na e-mail adresu [email protected] .

ELECTUS DGS d.o.o. za privremeno zapošljavanje je evidentiran u Knjigu evidencije Agencija za privremeno zapošljavanje pod brojem 7/04 pri Ministarstvu gospodarstva, rada i poduzetništva. Upisan u registar Trgovačkog suda u Zagrebu pod br. Tt-03/9057-2.

Strani jezik:
njemački

Kontakt podaci poslodavca

Naziv poduzeća:
Adresa:
Strojarska cesta 20, 10000 Zagreb
Županija:
Grad Zagreb
Internet adresa: