King ICT d.o.o.

King ICT d.o.o.

Buzinski prilaz 10, 10010 Zagreb

www.king-ict.hr

Ukratko

KING ICT

KING ICT je tvrtka specijalizirana za napredna informacijsko-komunikacijska (ICT) rješenja.

Naša rješenja podižu efikasnost poslovnog okruženja, automatiziraju poslovne procese, smanjuju troškove kroz optimizaciju infrastrukture te olakšavaju donošenje odluka temeljem pouzdanih i pravovremenih informacija.

Naši djelatnici imaju pristup najnovijim tehnologijama. Svakodnevno razvijaju i implementiraju nova rješenja u ključnim ICT spektrima: softverska rješenja, infrastrukturna i mrežna rješenja (aktiva), rješenja tehničke zaštite i pasivna mrežna rješenja. Rješenja koja isporučujemo kreću se od usko specijaliziranih, do onih koja koristi velik broj ljudi u svakodnevnom životu.

Dio smo M SAN grupacije koja broji preko 30 povezanih tvrtki te zapošljava više od 1500 djelatnika u šest zemalja.

Za koga radimo

Naši korisnici posluju u različitim djelatnostima – neki se bave transportom, neki energetikom, neki poljoprivredom, zdravstvom, obrazovanjem, pravosuđem, trgovinom, financijama, telekomunikacijama, građevinom…

Naša rješenja prihvatili su i korisnici na drugim tržištima. Stoga smo otvorili urede u Bosni i Hercegovini, Srbiji, Makedoniji i Kosovu.

Kako radimo

Usko smo povezani s globalnim tehnološkim partnerima, što omogućuje našim korisnicima najnoviju tehnologiju i praksu. Svoje poslovne procese uskladili smo s međunarodnim normama - ISO 9001 (Upravljanje kvalitetom), ISO 14001 (Upravljanje okolišem) i ISO 27001 (Upravljanje informacijskom sigurnošću), a sve složene faze integracijskih projekata vode vrhunski stručnjaci prema preporukama PMI-a, ITIL-a, IPMA-a i AGILE-a.

Naša Vizija: Biti vodeći isporučitelj ICT usluga u regiji.

Naša Misija: Potencijale tehnologije pretvaramo u poslovne vrijednosti.

ZAPOSLENICI - ključ uspjeha

Kao što je dobro poznato, sustav je vrijedan i efikasan onoliko koliko su vrijedni i efikasni njegovi dijelovi, a najvažniji dio KING ICT-a su zaposlenici. Ponosimo se otvorenom komunikacijom između zaposlenika i Uprave tvrtke, potičemo usvajanje i dijeljenje znanja, usmjereni smo na postizanje rezultata i zajednički slavimo postignute uspjehe. Gradimo poticajno okruženje i nastojimo našim zaposlenicima omogućiti fleksibilnost, kako bi imali ravnotežu između profesionalnog i osobnog razvoja.

Kontaktirajte nas

U KING ICT-u smo uvijek spremni za komunikaciju, jer smatramo da je otvorena suradnja jedan od preduvjeta poslovnog uspjeha. Za sve ostale informacije posjetite našu web stranicu.

Oglasnik grupacija:
posao.hr oglasnik.hr auti.hr edukacija.hr
Pomozite poboljšati Posao.hr Pošaljite nam svoje komentare