Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 29.11.2021. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.

Socijalni radnik/radnica  HZZ OGLAS

- dana do isteka
Poslodavac:
KLINIČKI BOLNIČKI CENTAR RIJEKA
Kategorija:
Mjesto rada:
Rijeka
Rok prijave:
29.11.2021.

O poslu

Mjesto rada:
RIJEKA, PRIMORSKO-GORANSKA ŽUPANIJA
Broj traženih radnika:
1
Razina obrazovanja:
Fakultet, akademija, magisterij, doktorat
Radno iskustvo:
Nije važno
Vrsta zaposlenja:
Na neodređeno; novootvoreni poslovi
Radno vrijeme:
Puno radno vrijeme
Smještaj:
Nema smještaja
Poslodavac:
KLINIČKI BOLNIČKI CENTAR RIJEKA
Kontakt:
osobni dolazak: KREŠIMIROVA 42, 51000 RIJEKA
pisana zamolba: Krešimirova 42, 51000 Rijeka, Pisarnica
Ostale informacije:
Opis poslova: vođenje socijalno-anamnestičkog intervjua s bolesnikom i obitelji
uzimanje u obradu bolesnike na zahtjev liječnika, glavne medicinske sestre, ostalih službi ili na vlastiti zahtjev
sudjelovanje u terapiji liječenja bolesti ovisnosti u palijativnom timu bolnice, vođenje dokumentacije i upisivanje nalaza za svakog pacijenta u program IBIS
suradnja s odgovarajućim stručnim službama
suradnja s Centrom za socijalnu skrb (CZSS), upućuje CZSS zahtjeve za smještaj beskućnika, imenovanje skrbnika
vođenje dokumentacije i evidencije obrađenih slučajeva
Na temelju Odluke ravnatelja KBC-a Rijeka prof.dr.sc. Alena Ružića, dr.med., od 12. studenog 2021. godine i suglasnosti Ministarstva zdravstva RH klasa: 100-01/21-03/22, urbroj: 534-04-1-1/8-21-88 od 13. rujna 2021. godine, raspisuje se; NATJEČAJ za prijam u radni odnos na neodređeno vrijeme Socijalni radnik - 1 izvršitelj Uvjeti: - VSS - mag.soc. rada, mag.soc. politike - odobrenje za rad od strane Hrvatske komore socijalnih radnika Uz prijavu na natječaj potrebno je priložiti - zamolbu i životopis - presliku Diplome o stečenom obrazovanju - odobrenje za rad od strane Hrvatske komore socijalnih radnika - potvrda o radnom iskustvu (elektronički zapis HZMO-a o radnom iskustvu) - kandidat mora imati hrvatsko državljanstvo ili državljanstvo neke od zemalja Europske unije Radni odnos se zasniva na neodređeno vrijeme, uz probni rad. Klinički bolnički centar Rijeka pridržava pravo dodatnih testiranja. Prema Zakonu o ravnopravnosti spolova (NN 82/08), na natječaj se mogu prijaviti osobe oba spola. Prijave kandidata podnose se u roku od 8 dana od objave natječaja u Narodnim novinama na adresu: Klinički bolnički centar Rijeka, Rijeka, Krešimirova 42, pismenim putem ili osobno u Pisarnici KBC-a Rijeka (prizemlje zgrade Ravnateljstva). Osobe koje prema posebnim propisima ostvaraju pravo prednosti kod zapošljavanja, moraju se u prijavi pozvati na to pravo, uz prijavu priložiti dokaze iz kojih je vidljiva osnova ostvarivanja prava prednosti te svu propisanu dokumentaciju prema posebnom zakonu. Pozivaju se osobe iz članka 102. stavka 1.-3. Zakona o pravima hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji (NN 121/17) dostaviti dokaze iz članka 103. stavka 1. istoga zakona u svrhu ostvarivanja prava prednosti pri zapošljavanju. https://narodne-novine.nn.hr/clanci/sluzbeni/2017_12_121_2758.html KBC Rijeka dostavljene podatke pristupnika obrađuje u skladu sa odredbama pozitivnih propisa koji uređuju zaštitu osobnih podatka. Dostavljeni podaci obrađivat će se u svrhu provođenja natječaja radi zasnivanja radnog odnosa i u druge se svrhe neće koristiti. KBC Rijeka pridržava pravo, djelomično ili u cijelosti, u svako vrijeme poništiti ovaj natječaj, odnosno ne donijeti odluku o izboru kandidata, bez obveze obrazlaganja svoje odluke i bez ikakve odgovornosti prema kandidatima.
Rezultati natječaja biti će objavljeni na službenoj internet stranici Kliničkog bolničkog centra Rijeka.
Nepravovremene prijave i prijave s nepotpunom dokumentacijom, izuzet će se iz razmatranja a natječajna dokumentacija biti će vraćena kandidatima.
Pristupnici su dužni dostaviti elektronsku adresu zbog nesmetane korespodencije u svrhu pravovremenog i nesmetanog odvijanja postupka provođenja natječaja. Kandidati su dužni pratiti svoju elektronsku poštu i odgovoriti na sve primljene e-mail poruke.
Podaci su preuzeti sa:
Šifra radnog mjesta:
118531617
HZZ

Hrvatski zavod za zapošljavanje
Sva prava pridržana © 2022, www.hzz.hr
Sadržaj ovog oglasa je prenesen sa službenih stranica Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.
Portal Posao.hr ne odgovara za eventualnu netočnost podataka u oglasu.