Kingspan d.o.o. je vodeći svjetski proizvođač izolacijskih građevinskih panela i vezane dodatne opreme, te višegodišnji lider na hrvatskom tržištu. Za svoj zagrebački ured traže samostalnu i pouzdanu osobu za radno mjesto:

Senior Office Administrator (m/ž)


Na ovoj poziciji biti ćete dio tima koji je odgovoran za procesuiranje narudžbi klijenata od zaprimanja istih do brige o proizvodnji, transportu, isporuci, fakturiranju. Radno mjesto obuhvaća i opće administrativne poslove ureda, izrade ponuda po nalogu prodajnog tima, podrška knjigovodstvu pripremom dokumentacije potrebne za njihov rad, pripremu internih izvještaja. Intenzivna komunikacija sa klijentima, prodajnim timom, tvornicama i ostalim odjelima unutar kompanije, svakodnevica su ovog radnog mjesta.

Kako biste uspješno obavljali navedene zadatke potrebno Vam je dobro poznavanje engleskog jezika kao i rada na računalu. Odgovarajući kandidat posjeduje iskustvo u administrativnim zanimanjima. Kako biste zadovoljili na ovom radnom mjestu potreban je profesionalan pristup te usmjerenost na ciljeve. Od vas se očekuje dobro funkcioniranje pod vremenskim pritiskom, kvalitetno određivanje prioriteta te inicijativa u izvršavanju zadataka. Vaše komunikacijske vještine doći će do izražaja u uspostavljanju i održavanju kvalitetnog odnosa s klijentima.

Ukoliko ste se prepoznali u opisu i želite postati dio ugledne internacionalne kompanije pozivamo Vas da svoju prijavu i životopis na engleskom jeziku s punim povjerenjem pošaljete savjetniku za ljudske potencijale na adresu:

HILL International - Zagreb d.o.o. za posredovanje pri zapošljavanju
Draškovićeva 40, 10000 Zagreb, tel: 01/481 06 60
e-mail: prijava.hill@hill-croatia.hr

Rok prijave: do popunjenja radnog mjesta

HILL - Zagreb d.o.o. za posredovanje pri zapošljavanju ima dozvolu MRSS za obavljanje djelatnosti posredovanja pri zapošljavanju klasa UP/I-102-02/09-04/18, ur.br. 526-08-02-03/2-09-9.

Brza prijava
Oglasnik grupacija:
posao.hr oglasnik.hr auti.hr edukacija.hr
Pomozite poboljšati Posao.hr Pošaljite nam svoje komentare