Naš klijent, PRONERG, specijalizirana je hrvatska tvrtka za distribuciju opreme i rješenja na području elektro energetike i automatizacije industrijskih i infrastrukturnih objekata. Kao dio Nabla Grupe svoje poslovne aktivnosti tijekom godina vezala je uz snažne svjetske tvrtke iz područja elektro energetike i automatizacije te danas donosi najširu ponudu vrhunske elektroopreme na tržištu Dalmacije. Okosnica naše ponude je asortiman proizvođača: Schneider Electric, Rittal, Phoenix Contact, Vishay, Socomec, Erico, Pizzato, Sirena, IME…Zbog povećanja poslovanja tražimo osobu za radno mjesto:

Prodajni inženjer za područje Dalmacije (m/ž)
– elektroenergetika i automatizacija


Vaš zadatak je prezentirati opremu i rješenja iz prodajnog programa te izrađivati ponude i rješenja sukladno potrebama kupaca/investitora. Vodit ćete projekte kod ugovaranja, surađivati s investitorima i projektnim uredima u fazi izrade projekata te pružati tehničku podršku klijentima. U svrhu rasta poslovanja aktivno ćete raditi na analizi tržišta i pronalasku novih klijenata.

Za kvalitetno obavljanje ovog posla nužna je viša ili visoka stručna sprema elektrotehničkog smjera te dvije godine iskustva u struci. Izražene komunikacijske, prodajne i pregovaračke vještine su također ključne. Potrebno je poznavanje engleskog jezika, a s obzirom da posao uključuje terenski rad nužna je i vozačka dozvola B kategorije. Prednost je poznavanje CAD alata i tržišta Dalmacije.

Osim edukacija kod principala ovo radno mjesto nudi i veliku dozu samostalnosti u radu, stimulativni dio primanja koji je u skladu s postignutim rezultatima te stabilnu radnu okolinu u kojoj ćete imati priliku dugoročno razvijati karijeru.

Ukoliko ste se prepoznali u opisu i želite postati dijelom ove uspješne tvrtke pozivamo Vas da svoju prijavu i životopis s punim povjerenjem pošaljete savjetniku za ljudske resurse:

HILL International - Zagreb d.o.o. za posredovanje pri zapošljavanju
Draškovićeva 40, 10000 Zagreb, tel: 01/481 06 60
e-mail: prijava.hill@hill-croatia.hr

Rok prijave: do popunjenja radnog mjesta

HILL - Zagreb d.o.o. za posredovanje pri zapošljavanju ima dozvolu MRSS za obavljanje djelatnosti posredovanja pri zapošljavanju klasa UP/I-102-02/09-04/18, ur.br. 526-08-02-03/2-09-9.

Brza prijava
Oglasnik grupacija:
posao.hr oglasnik.hr auti.hr edukacija.hr
Pomozite poboljšati Posao.hr Pošaljite nam svoje komentare