Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 21.10.2021. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.

Logoped (m/ž)  HZZ OGLAS

- dana do isteka
Poslodavac:
DJEČJI KREATIVNI CENTAR „DOKKICA“
Kategorija:
Mjesto rada:
Osijek
Rok prijave:
21.10.2021.

O poslu

Mjesto rada:
OSIJEK, OSJEČKO-BARANJSKA ŽUPANIJA
Broj traženih radnika:
1
Razina obrazovanja:
Fakultet, akademija, magisterij, doktorat
Uvjeti na radnom mjestu:
Terenski rad
Radno iskustvo:
1 godinu
Vrsta zaposlenja:
Na određeno; novootvoreni poslovi
Radno vrijeme:
Puno radno vrijeme
Smještaj:
Nema smještaja
Vozački ispit:
Kategorija B
Poslodavac:
DJEČJI KREATIVNI CENTAR „DOKKICA“
Kontakt:
e-mailom: podrska@dokkica.hr
Ostale informacije:
Logoped – 1 izvršitelj, m/ž, na određeno vrijeme od 24 mjeseca sukladno članku 61. stavku 3. Zakona o radu (NN 93/14, 127/17, 98/19) uz probni rad od tri (3) mjeseca.
Logoped (m/ž) prima se na rad u sklopu projekta „Razvoj inovativnih socijalnih usluga - Integrativni centar za savjetovanje i podršku“, koji će se financirati u sklopu poziva „Unaprjeđenje postojećih i širenje usluga izvaninstitucionalne skrbi na području odabranih urbanih aglomeracija/područja Osijek, Pula, Rijeka, Slavonski Brod, Split, Zadar i Zagreb“. Izabrani kandidat rasporedit će se na radno mjesto po potpisivanju Ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava za financiranje projekta. Planirano trajanje provedbe projekta je najviše 24 mjeseca, od dana sklapanja Ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava te se kandidat prima na rad za vrijeme trajanja projekta. Projekt će se financirati iz Europskog socijalnog fonda, Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali, 2014. – 2020. Opis poslova: individualni terapijski rad s djecom u prostoru Centra i u domu korisnika, savjetovanje roditelja, izrada individualnog plana, općih i specifičnih ciljeva, praćenje napretka korisnika, vođenje dokumentacije o korisnicima i vlastitom radu, suradnja s odgojno-obrazovnim ustanovama. Primljeni kandidati proći će edukaciju s područja senzorne integracije. Kandidati moraju ispunjavati sljedeće uvjete za prijem u radni odnos: završen diplomski sveučilišni studij ili diplomski specijalistički studij - mag. logoped., prof. logoped
Kandidati uz prijavu moraju priložiti sljedeće dokumente: životopis,
presliku osobne iskaznice,
dokaz o stečenoj stručnoj spremi (diploma ili potvrda o stečenom nazivu)
dokaz o završenoj stručnoj edukaciji (ako je kandidat završio edukaciju)
uvjerenje nadležnog suda da se protiv kandidata ne vodi kazneni postupak (ne starije od 6 mjeseci),
dokaz o radnom iskustvu: elektronički zapis o radno pravnom statusu iz evidencije HZMO-a, ne stariji od mjesec dana.
Na natječaj se mogu javiti osobe oba spola, a izrazi koji se koriste u ovom natječaju za osobe u muškom rodu uporabljeni su neutralno i odnose se na muške i ženske osobe. Prednost pri zapošljavanju imaju kandidati sa završenom edukacijom iz područja senzorne integracije i kandidati s iskustvom rada u individualnoj terapijskoj praksi. Preslike dokumenata nije potrebno ovjeravati, uz obvezu predočenja izvornika preslikanih dokumenata na zahtjev. Urednom prijavom smatra se prijava koja sadrži sve podatke i priloge navedene u tekstu ovog natječaja, s naznakom - ZA NATJEČAJ. Nepotpune i nepravovremene prijave neće se razmatrati. Kandidati koji ispunjavaju formalne uvjete natječaja bit će pozvani na razgovor. Kandidat koji nije pristupio razgovoru, smatra se da je povukao prijavu na natječaj i više se ne smatra kandidatom u postupku. Kandidati će biti obaviješteni o rezultatima natječaja putem elektroničke pošte u roku 8 dana od dana sklapanja ugovora o radu s izabranim kandidatom. Dječji kreativni centar DOKKICA zadržava pravo poništiti natječaj. Prijavom na natječaj kandidati su izričito suglasni da DJEČJI KREATIVNI CENTAR DOKKICA može prikupljati, koristiti i dalje obrađivati podatke u svrhu provedbe natječajnog postupka sukladno odredbama Opće uredbe o zaštiti podataka i Zakona o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka (NN 42/18). Natječaj je objavljen na stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje i mrežnoj stranici Dječjeg kreativnog centra DOKKICA.
Podaci su preuzeti sa:
Šifra radnog mjesta:
117660550
HZZ

Hrvatski zavod za zapošljavanje
Sva prava pridržana © 2021, www.hzz.hr
Sadržaj ovog oglasa je prenesen sa službenih stranica Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.
Portal Posao.hr ne odgovara za eventualnu netočnost podataka u oglasu.