Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 30.11.2021. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.

Izvršni šef / šefica kuhinje  HZZ OGLAS

- dana do isteka
Poslodavac:
HELIOS FAROS, dioničko društvo za ugostiteljstvo
Kategorija:
Mjesto rada:
Stari Grad
Rok prijave:
30.11.2021.

O poslu

Mjesto rada:
STARI GRAD, SPLITSKO-DALMATINSKA ŽUPANIJA
Broj traženih radnika:
1
Razina obrazovanja:
Srednja škola 4 godine
Radno iskustvo:
5 godina
Vrsta zaposlenja:
Na određeno; novootvoreni poslovi
Radno vrijeme:
Puno radno vrijeme
Smještaj:
Samački smještaj
Vozački ispit:
Kategorija B
Poslodavac:
HELIOS FAROS, dioničko društvo za ugostiteljstvo
Kontakt:
pisana zamolba: Helios Faros d.d., Naselje Helios 5, 21460 Stari G
e-mailom: kadrovska@heliosfaros.hr
Ostale informacije:
opis posla: odgovoran je za rad kuhinje te organizira i rukovodi radom kuhinje, pravi raspored poslova i dužnosti, kao i za racionalno trošenje živežnih namirnica
osigurava da troškovi hrane i rada budu unutar budžetom predviđenih granica
u suradnji s direktorom izrađuje plan potreba i raspored rada radnika potrebnih za neometano odvijanje poslovnih aktivnosti
prima namirnice, kontrolira da li su ispravne i brine se o pravilnom skladištenju i čuvanju
odgovoran je za skladištenje i postupanje s hranom sukladno opisanim standardima
kontrolira kvalitetu i kvantitetu primljene robe
na osnovu spiska o brojnom stanju gostiju i menija, naručuje namirnice
planira obroke i sastavlja jelovnike
odgovoran je za pripremu jela, kvalitetu i okus.
nadgleda sve faze kuhanja, uključujući metode, porcioniranje, serviranje i ukrašavanje
kontrolira pravilan utrošak namirnica u skladu s normativima te neutrošena gotova jela.
priprema specijalna jela i sudjeluje u pripremi dnevnih jela.
osigurava atraktivnu prezentaciju hrane
surađuje sa direktorom hrane i pića i odjelom prodaje (MICE) u organizaciji banketa, zabava i drugih specijalnih događanja, organizira rad za pripremu hladnih buffeta
nadgleda, zapošljava, otpušta, ocjenjuje, obučava i razvija radnike u kuhinji
odgovoran je za red te rješava sve sporove između kuhinjskog osoblja.
ispunjava formulare za ocjenjivanje zaposlenika kuhinje
sudjeluje kao mentor i trener u razvojnim programima radnika (pripravnici, stručna praksa)
vodi evidenciju o utrošenom materijalu i ostvarenom prometu kuhinje
vodi evidenciju o primitku i povratku ambalaže
izrađuje dnevne, tjedne, mjesečne izvještaje prema uputama direktora PC-a
periodično radi mjesečne inventure kuhinje
odgovoran je za osnovna sredstva i kuhinjski inventar te se brine o njihovoj ispravnosti, održavanju i dopunjavanju
aktivno sudjeluje u programu Manager-on-Duty (dežurni zamjenik direktora) prema uputama direktora PC-a
odgovoran je za primjenu mjera sigurnosti prema pravilniku o zaštiti na radu i aktivno sudjeluje u programu zaštite na radu
odgovoran je za primjenu HACCP plana u kuhinji, te uvođenje zdravstvenih i sanitarnih standarda te njihovu primjenu
odgovora, (disciplinski i materijalno) za artikle kojima je istekao rok trajanja ili nisu zdravstveno ispravni
implementira i prati sva standardna pravila i postupke vezane za hranu i piće
obavlja sve ostale poslove prema nalogu neposrednog rukovodioca, a u skladu sa svojim stručnim i drugim sposobnostima
Potrebna znanja, vještine i sposobnosti: SSS/KV/VKV kuhar
minimalno 5 godina radnog iskustva na rukovodećim pozicijama u kuhinji
probni rad 3 mjeseca
sposobnost lakog komuniciranja sa suradnicima i gostima
aktivno korištenje engleskog jezika, poželjno poznavanje još jednog stranog jezika
sposobnost rada na kompjuteru, poznavanje rada u programu Word i Excel
sposobnost organizacije posla i upravljanja prioritetima i ljudima
Što nudimo: ugovor na neodređeno / cjelogodišnji ugovor
osigurani smještaj i topli obroci
rad u razvojnom okruženju pod upravljanjem najveće hotelske kuće u Hrvatskoj Valamar Hotels & Resorts
mogućnost edukacija i usavršavanja prema programu najveće hotelske kuće u Hrvatskoj Valamar Hotels & Resorts
Potrebno obrazovanje i radno iskustvo: SSS ugostiteljskog usmjerenja
minimalno 2 godine radnog iskustva kao a la carte kuhar
pozeljno iskustvo sa vodjenjem ljudi
aktivno korištenje engleskog jezika u govoru i pismu te poželjno poznavanje još jednog stranog jezika
napredno poznavanje rada na računalu i korištenje MS Office paketa
probni rad 3 mjeseca
Što nudimo: mogućnost trajnog zapošljavanja
osigurani smještaj i topli obroci
rad u razvojnom okruzenju pod upravljanjem najvece hotelske kuce u Hrvatskoj Valamar Hotels & Resorts
Podaci su preuzeti sa:
Šifra radnog mjesta:
117518914
HZZ

Hrvatski zavod za zapošljavanje
Sva prava pridržana © 2021, www.hzz.hr
Sadržaj ovog oglasa je prenesen sa službenih stranica Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.
Portal Posao.hr ne odgovara za eventualnu netočnost podataka u oglasu.