Glavni kuhar / kuharica  HZZ OGLAS

12 dana do isteka
Poslodavac:
HELIOS FAROS, dioničko društvo za ugostiteljstvo
Kategorija:
Mjesto rada:
Stari Grad
Rok prijave:
31.01.2021.

O poslu

Mjesto rada:
STARI GRAD, SPLITSKO-DALMATINSKA ŽUPANIJA
Broj traženih radnika:
1
Razina obrazovanja:
Srednja škola 4 godine
Poznavanje stranih jezika:
Engleski jezik
Radno iskustvo:
2 godine
Vrsta zaposlenja:
Na određeno; novootvoreni poslovi
Radno vrijeme:
Puno radno vrijeme
Smještaj:
Zajednički smještaj
Vozački ispit:
Kategorija B
Poslodavac:
HELIOS FAROS, dioničko društvo za ugostiteljstvo
Kontakt:
pismena zamolba: Helios Faros d.d., Naselje Helios 5, 21460 Stari G
e-mailom: kadrovska@heliosfaros.hr
Ostale informacije:
Opis poslova: Što nudimo: mogućnost trajnog zapošljavanja
osigurani smještaj i topli obroci
rad u razvojnom okruzenju pod upravljanjem najvece hotelske kuce u Hrvatskoj Valamar Hotels & Resorts
Potrebno obrazovanje i radno iskustvo: SSS ugostiteljskog usmjerenja
minimalno 2 godine radnog iskustva kao a la carte kuhar
pozeljno iskustvo sa vodjenjem ljudi
aktivno korištenje engleskog jezika u govoru i pismu te poželjno poznavanje još jednog stranog jezika
probni rad 3 mjeseca
organiziranje rasporeda poslova u smjeni te zamjena voditelja kuhinje u odsutnosti
svakodnevna priprema i izdavanje uputa za rad kuhara u smjeni (plan, količina namirnica za pripravu jela, opis i broj obroka, koordinacija, priprema i raspodjela pansionskih jela i jela po narudžbi i dr.),
briga i pomoć u pripremi jela, odgovornost za kvalitetu i okus jela
pomoć kod izdavanja hrane, pansionskih i jela po narudžbi te kontrola izlaska hrane
briga o kvaliteti i količinama namirnica u skladištima hrane (zdravstvena ispravnost, uvjeti pohrane i način rukovanja namirnicama)
obavljanje poslova kuhara kod većeg opterećenja posla ili po ocjeni voditelja kuhinje
odgovornost za čistoću kuhinje, urednost kuhinjskog osoblja te provedbu općih i posebnih higijenskih uvjeta (osobna i higijena okoline, higijenski uvjeti skladištenja namirnica, proizvodnje i usluživanja hrane)
vođenje evidencija rada osoblja svoje smjene
briga za kuhinjski inventar, opremu i uređaje, te kontrola ispravnosti i pravilnog korištenja istih
upoznavanje kuhara i kuhinjskog osoblja s kuharskim vještinama, odgovornostima i zadacima kuhinje
sudjelovanje kod izrade radnih listi, izradi jelovnika i sl.
uvođenje u posao novih zaposlenika (sezonci i pripravnici)
primjena mjera i sredstva zaštite na radu
obavljanje i drugih poslova iz svog djelokruga rada po nalogu neposrednog rukovoditelja
Podaci su preuzeti sa:
Šifra radnog mjesta:
110222182
HZZ

Hrvatski zavod za zapošljavanje
Sva prava pridržana © 2021, www.hzz.hr
Sadržaj ovog oglasa je prenesen sa službenih stranica Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.
Portal Posao.hr ne odgovara za eventualnu netočnost podataka u oglasu.