Naš klijent, tvrtka Geoprojekt d.o.o. poznata kao veliki investitor u gradnji stanova na području Zagreba širi poslovanje i na izvođenje projekata građenja (nisko/visokogradnja). Za aktualni ugovoreni projekt velike vrijednosti te buduće već osigurane, višegodišnje projekte na području Grada Zagreba, traže visokokvalitetnu osobu za radno mjesto:


Glavni inženjer gradilišta – Voditelj radova (m/ž)Na ovom radnom mjestu preuzimate odgovornost za cjelokupnu organizaciju i vođenje gradilišta visokogradnje odnosno izradu, realizaciju i praćenje organizacijskih, terminskih i financijskih planova gradilišta. Od Vas se očekuje da organizirate i kontrolirate izvedbu radova od strane podizvođača u pogledu rokova, kvalitete i troškova. Obračun i kontrola obračuna podizvođača, izrada troškovnika i kalkulacija, organizacija nabave te izrada izvještaja, također će biti dio Vaših aktivnosti. Kroz učinkovitu koordinaciju s projektantima, nadzorom, kooperantima i investitorom uspješno ćete upravljati raspoloživim resursima i ostvariti postavljenje ciljeve.

Ključne kompetencije:
  • Diploma inženjera građevinarstva - VSS
  • Minimalno 5 godine iskustva na poziciji Voditelja radova, odnosno ovlaštenje Voditelja radova, upisano u Evidenciju HKIG
  • Izvrsno poznavanje operative
  • Iskustvo u vođenju gradilišta visokogradnje
  • Izražene organizacijske sposobnosti i sposobnost samostalnog odlučivanja
Aktivan rad na računalu (MS Project), posjedovanje vozačke dozvole, sklonost timskom radu i dobre komunikacijske vještine neophodni su za uspješno obavljanje zadataka ovog radnog mjesta.

Odgovarajućem kandidatu bit će ponuđena stimulativna primanja, stalan angažman na projektima građenja na području Grada Zagreba te osobni i profesionalni razvoj.

Ukoliko ste se prepoznali u opisu pozivamo Vas da svoju prijavu i životopis s punim povjerenjem, uz zajamčenu diskreciju, pošaljete našem savjetniku u području ljudskih potencijala:

Draškovićeva 40, 10 000 Zagreb, tel: 01/481 06 60
e-mail: prijava.hill@hill-croatia.hr
Rok prijave: do popunjenja radnog mjesta

HILL - Zagreb d.o.o. za posredovanje pri zapošljavanju ima dozvolu MRSS za obavljanje djelatnosti posredovanja pri zapošljavanju klasa UP/I-102-02/09-04/18, ur.br. 526-08-02-03/2-09-9.

Brza prijava
Oglasnik grupacija:
posao.hr oglasnik.hr auti.hr edukacija.hr
Pomozite poboljšati Posao.hr Pošaljite nam svoje komentare