Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 12.11.2020. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.

Doktor/ica medicine za specijalizaciju iz hitne medicine  HZZ OGLAS

- dana do isteka
Poslodavac:
Opća bolnica Zabok i bolnica hrvatskih veterana
Kategorija:
Mjesto rada:
Zabok
Rok prijave:
12.11.2020.

O poslu

Mjesto rada:
ZABOK, KRAPINSKO-ZAGORSKA ŽUPANIJA
Broj traženih radnika:
2
Razina obrazovanja:
Fakultet, akademija, magisterij, doktorat
Uvjeti na radnom mjestu:
Rad na jednom mjestu
Radno iskustvo:
Nije važno
Vrsta zaposlenja:
Na neodređeno; novootvoreni poslovi
Radno vrijeme:
Puno radno vrijeme
Smještaj:
Nema smještaja
Poslodavac:
Opća bolnica Zabok i bolnica hrvatskih veterana
Kontakt:
pismena zamolba: BRAČAK 8, 49 210 ZABOK
Ostale informacije:
Opća bolnica Zabok i bolnica hrvatskih veterana, Zabok, Bračak 8, (u daljnjem tekstu: Bolnica), uvažavajući Plan specijalizacija i užih specijalizacija za 2020.godinu na koji je Ministarstvo zdravstva RH dalo Odobrenje 02.10.2020.godine, raspisuje NATJEČAJ ZA PRIJAM RADNIKA RADI OBAVLJANJA SPECIJALIZACIJE Bolnica objavljuje potrebu zapošljavanja doktora medicine (M/Ž) na neodređeno vrijeme radi upućivanja na specijalizaciju, za slijedeće specijalizacije: specijalizacija iz anesteziologije, reanimatologije i intenzivne medicine – jedna
specijalizacija iz fizikalne medicine i rehabilitacije – jedna
specijalizacija iz ginekologije i opstetricije – jedna
specijalizacija iz hitne medicine – dvije
specijalizacija iz kliničke radiologije - dvije
specijalizacija iz neurologije – jedna
specijalizacija iz ortopedije i traumatologije- dvije
specijalizacija iz pedijatrije – jedna
specijalizacija iz pulmologije – jedna
specijalizacija iz abdominalne kirurgije – dvije
specijalizacija iz gastroenterologije – jedna
specijalizacija iz transfuzijske medicine – jedna.
Upućivanje na specijalizaciju, od postavljenih uvjeta do odabira pristupnika, izvršit će se sukladno Pravilniku o specijalističkom usavršavanju doktora medicine (NN 100/11, 54/12, 49/13, 139/14, 116/15, 62 i 69/16, 6/17) i Pravilniku o mjerilima za prijam specijalizanata (NN 83/15). Pristupnik mora ispunjavati opće uvjete: završen Medicinski fakultet
imati važeće odobrenje za samostalan rad.
Uz životopis, pristupnici su u obvezi priložiti dokaze o ispunjavanju uvjeta utvrđenih Pravilnikom o mjerilima za prijam specijalizanata, kako je nadalje navedeno:
- preslik diplome, - preslik odobrenja za samostalan rad, – preslik prijepisa položenih ispita na studiju, – preslik potvrde o općem prosjeku ocjena tijekom studija te duljini trajanja studija, – preslik nagrada za vrijeme studija, – preslik potvrde o statusu poslijediplomskog doktorskog studija, – popis objavljenih radova i preslike radova, – preslik ugovora o radu ako je pristupnik radio u primarnoj zdravstvenoj zaštiti i/ili bolničkoj zdravstvenoj ustanovi, odnosno potvrda o radnom stažu Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje.
Obveznu dokumentaciju čine i preslici rezultata psihološkog testiranja, a za kirurške grane i preslika rezultata testiranja manualne spretnosti koje se provodi sukladno posebnim propisima o zdravstvenom osiguranju zaštite zdravlja na radu.
Bodovanje i razgovor obavlja se samo za one pristupnike koji su podnijeli potpunu dokumentaciju. Dokaz o nekažnjavanju za neko od kaznenih djela protiv spolne slobode i neko od kaznenih djela spolnog zlostavljanja i iskorištavanja djeteta, sukladno članku 156.Zakona o zdravstvenoj zaštiti, pribavit će poslodavac. Mjerila za utvrđivanje redoslijeda pristupnika određena su Pravilnikom o mjerilima za prijam specijalizanata. Pozivaju se osobe iz članka 102.stavka 1. – 3.Zakona o hrvatskim braniteljima iz domovinskog rata i članovima njihovih obitelji (NN 121/17), da dostave dokaze iz članka 103.stavka 1. Zakona , u svrhu ostvarivanja prava prednosti pri zapošljavanju. Na stranici Ministarstva hrvatskih branitelja navedeni su dokazi potrebni za ostvarivanje prednosti pri zapošljavanju sukladno članku 102.st.1. do 3. Zakona o hrvatskim braniteljima iz domovinskog rata i članovima njihovih obitelji, https://branitelji.gov.hr/zaposljavanje-843/843. Podnošenjem prijave na natječaj, pristupnici daju privolu za obradu osobnih podataka u svrhu zapošljavanja, a u skladu s odredbama Opće uredbe EU 2016/679. Natječaj se objavljuje u Večernjem listu u izdanju za cijelo područje Republike Hrvatske, na internetskoj stranici Bolnice, stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, dostavlja se u Ministarstvo zdravstva RH radi objave na internetskoj stranici. Ponude na natječaj dostavljaju se na adresu Opće bolnice Zabok i bolnice hrvatskih veterana, Bračak 8, Zabok, u roku od 15 dana od dana objave natječaja u Večernjem listu, poštom ili osobno na urudžbeni Bolnice, do 15,00 sati, radnim danom. Odluka o izboru specijalizanta biti će objavljena na internetskoj stranici i oglasnoj ploči Bolnice u roku od 20 dana od dana razgovora s članovima Povjerenstva.
Podaci su preuzeti sa:
Šifra radnog mjesta:
109858928
HZZ

Hrvatski zavod za zapošljavanje
Sva prava pridržana © 2020, www.hzz.hr
Sadržaj ovog oglasa je prenesen sa službenih stranica Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.
Portal Posao.hr ne odgovara za eventualnu netočnost podataka u oglasu.