Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 31.12.2021. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.

Voditelj / voditeljica restorana  HZZ OGLAS

- dana do isteka
Poslodavac:
HELIOS FAROS, dioničko društvo za ugostiteljstvo
Kategorija:
Mjesto rada:
Stari Grad
Rok prijave:
31.12.2021.

O poslu

Mjesto rada:
STARI GRAD, SPLITSKO-DALMATINSKA ŽUPANIJA
Broj traženih radnika:
2
Razina obrazovanja:
Srednja škola 4 godine
Radno iskustvo:
2 godine
Vrsta zaposlenja:
Na određeno; novootvoreni poslovi
Radno vrijeme:
Puno radno vrijeme
Smještaj:
Zajednički smještaj
Vozački ispit:
Kategorija B
Poslodavac:
HELIOS FAROS, dioničko društvo za ugostiteljstvo
Kontakt:
mobitel: 099 5450098
e-mailom: kadrovska@heliosfaros.hr
Ostale informacije:
opis posla: Organizira i raspoređuje osoblje na svim radnim zadacima u okviru uslužnih prostora.
Izrađuje tjedne rasporede radnika prema zahtjevima posla i vodi evidenciju rada.
Vodi dnevnu radnu listu i kontrolira prisustvo radnika na radu
Objašnjava dnevni meni radnom osoblju i upućuje ih na način posluživanja jela i pića.
Brine se o čistoći prostorija za usluživanje, kao i čistoći sredstava za rad.
Dočekuje, prihvaća i ispraća goste u uslužnim prostorima i brine o njihovom smještaju u restoranu.
Prihvaća opravdane primjedbe i reklamacije gostiju u vezi hrane, pića i rada osoblja, poduzima mjere o otklanjanju negativnosti i nastoji udovoljiti željama gostiju.
Daje upute u vezi načina usluživanja jela i pića.
Kod posebnih prijema sudjeluje kod posluživanja.
Kontrolira rad uslužnog osoblja (stručnost, točnost, brzina, način ophođenja s gostima, primjena standarda).
Po potrebi zaprima narudžbe i poslužuje goste.
Nadzire kvalitetu i količinu jela i pića.
Obučava mlade radnike, nove (sezonske) radnike i učenike na praksi.
Svakodnevno surađuje sa šefom kuhinje kod sastavljanja dnevnog menija, ispisuje meni kartu.
Brine se o asortimanu robe(namirnica) i pića na šankovima.
Brine se za dobru koordinaciju restorana, kuhinje i ostalih odjela te surađuje sa kuhinjom, recepcijom i drugim odjeljenjima u svrhu rješavanja dnevnih tekućih poslova.
Obavještava voditelja kuhinje o specijalnim zahtjevima gostiju.
Organizira anketiranje gostiju i utvrđuje broj obroka po vrsti menija za sljedeći dan.
Organizira svečane obroke i sudjeluje u organizaciji zabavnog života gostiju.
Organizira inventure sitnog inventara i daje godišnji spisak potreba sitnog inventara za sve uslužne prostorije.
O nastalim kvarovima ili nedostacima obavještava tehničko održavanje i isto upisuje u knjige kvarova.
Obavlja i ostale poslove po nalogu neposrednog rukovodioca u skladu sa njegovim stručnim i drugim sposobnostima.
Zadužen je za sva OSA i SI te sudjeluje kod naručivanja istog.
Odgovoran za sanitarnu ispravnost radnog prostora, za urednost osoblja i ispravnost sanitarnih knjižica.
Vodi brigu o primjeni mjera i sredstava zaštite na radu.
Vodi brigu o osobnoj higijeni i ugodnom izgledu neposredno podređenih zaposlenika.
Sudjeluje u poslovima vezanima za pripremu i završetak turističke sezone.
Ljubazno i pristojno se ponaša prema gostima i suradnicima.
Potrebno obrazovanje i radno iskustvo: SSS- ugostiteljskog usmjerenja
minimalno 2 godina radnog iskustva na sličnim ili istim poslovima
probni rad u trajanju od 3 mjeseca
aktivno korištenje engleskog jezika, poželjno poznavanje još jednog stranog jezika
poznavanje rada na računalu i korištenje MS Office paketa
dobre organizacijske vještine, visok stupanj osobne efikasnosti i odgovornosti
Što nudimo: osigurani smještaj i topli obroci
rad u razvojnom okruženju pod upravljanjem najveće hotelske kuće u Hrvatskoj Valamar Hotels & Resorts
mogućnost edukacija i usavršavanja prema programu najveće hotelske kuće u Hrvatskoj Valamar Hotels & Resorts
Podaci su preuzeti sa:
Šifra radnog mjesta:
118816893
HZZ

Hrvatski zavod za zapošljavanje
Sva prava pridržana © 2022, www.hzz.hr
Sadržaj ovog oglasa je prenesen sa službenih stranica Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.
Portal Posao.hr ne odgovara za eventualnu netočnost podataka u oglasu.