Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 05.10.2020. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.

Radnica za pružanje potpore  HZZ OGLAS

- dana do isteka
Poslodavac:
OPĆINA NEDELIŠĆE
Kategorija:
Mjesto rada:
Nedelišće
Rok prijave:
05.10.2020.

O poslu

Mjesto rada:
NEDELIŠĆE, MEĐIMURSKA ŽUPANIJA
Broj traženih radnika:
20
Razina obrazovanja:
Osnovna škola niži razredi
Završena osnovna škola
Srednja škola 3 godine
Srednja škola 4 godine
Radno iskustvo:
Nije važno
Vrsta zaposlenja:
Na određeno; novootvoreni poslovi
Radno vrijeme:
Puno radno vrijeme
Smještaj:
Nema smještaja
Poslodavac:
OPĆINA NEDELIŠĆE
Kontakt:
pismena zamolba: Općina Nedelišće, M. Tita 1, Nedelišće
Ostale informacije:
M. Tita 1, Nedelišće OIB 78324830528 OPĆINSKI NAČELNIK KLASA: 550-01/20-01/04 URBROJ: 2109/12-01-20-22 Nedelišće, 16.09.2020. Na temelju Odluke o financiranju Ministarstva rada i mirovinskog sustava KLASA: 910-04/20-09/32, URBROJ: 524-06-03-01-01/1-20-45, od 16. lipnja 2020. godine, te Ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava za projekte koji se financiraju iz Europskog socijalnog fonda, Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. „Zaželi-program zapošljavanja žena“, kodni broj: UP.02.1.1.13, od 18.06.2020. godine te članka 40. Statuta Općine Nedelišće (Službeni glasnik Međimurske županije br. 2/14-pročišćeni tekst i 1/18), načelnik Općine Nedelišće Darko Dania raspisuje JAVNI POZIV
Za prijem u radni odnos na određeno vrijeme u Općini Nedelišće za potrebe provedbe aktivnosti u sklopu projekta „Zaželi-program zapošljavanja žena“ „Zapošljavanje i socijalno uključivanje nezaposlenih žena“ Raspisuje se javni poziv za prijem u radni odnos na određeno vrijeme u Općini Nedelišće za potrebe provedbe aktivnosti u sklopu projekta „Zaželi-Program zapošljavanja žena“, „Zapošljavanje i socijalno uključivanje nezaposlenih žena“- radnica pružanje potpore i podrške starijim osobama i osobama u nepovoljnom položaju.
Broj traženih radnica: 20 osoba.
Vrsta zaposlenja: predviđeno trajanje radnog odnosa na određeno- 12 mjeseci, a najduže do završetka trajanja projektnih aktivnosti (17.12.2021. godine), uz obvezni probni rad u trajanju 3 mjeseca.
Radno vrijeme i plaća: puno radno vrijeme. Plaća radnica minimalna je plaća propisana Zakonom o minimalnoj plaći (Narodne novine 118/18) i Uredbom o visini minimalne plaće.
Mjesto rada: poslovi će se obavljati na području Općine Nedelišće.
Opis poslova: pomoć u dostavi namirnica, pomoć u pripremi obroka u kućanstvima krajnjih korisnika, pomoć u održavanju čistoće stambenog prostora/domova krajnjih korisnika, pomoć pri oblačenju i svlačenju, briga o higijeni, pomoć u socijalnoj integraciji, pomoć u posredovanju u ostvarivanju raznih prava (dostava lijekova, plaćanje računa, dostava pomagala i sl…), pružanje podrške krajnjim korisnicima kroz razgovore i druženje te uključivanje u društvo, pratnju i pomoć u raznim društvenim aktivnostima. Svaka zaposlena žena pružat će potporu i podršku za najmanje šest krajnja korisnika.
Kandidati moraju ispunjavati sljedeće uvjete za prijam u radni odnos: Punoljetnost
Hrvatsko državljanstvo
Nezaposlene žene s najviše završenim srednjoškolskim obrazovanjem koje su prijavljene u evidenciju nezaposlenih HZZ-a s naglaskom na teže zapošljive skupine u lokalnoj zajednici (primjerice, žene od 50 godina naviše, žene s invaliditetom, žrtve trgovanja ljudima, žrtve obiteljskog nasilja, azilantice, mlade žene koje su izašle iz sustava skrbi (domova za djecu) i udomiteljskih obitelji, odgojnih zavoda i sl., liječene ovisnice, povratnice s odsluženja zatvorske kazne unazad 6 mjeseci, pripadnice romske nacionalne manjine, beskućnice).

Prijavi na Javni poziv kandidati su dužni priložiti: Zamolbu za posao
Životopis (uz obveznu naznaku kontakt broja)
Preslika osobne iskaznice
Preslika dokaza o završenoj školi
Potvrdu izdanu od HZZ kojom osoba dokazuje da je prijavljena u evidenciju nezaposlenih osoba (datum izdavanja potvrde nakon objave Javnog poziva)
Vlastoručno ispunjen i potpisan Obrazac 1. „osobni podaci „ podnositelja prijave (može se preuzeti na stranicama Općine Nedelišće https://nedelisce.hr /ili osobno u Općini Nedelišće, M.Tita 1
Vlastoručno ispunjenu i potpisanu izjavu GDPR (može se preuzeti na stranicama Općine Nedelišće https://nedelisce.hr /ili osobno u Općini Nedelišće, M.Tita 1
Izjavu da će završiti program osposobljavanja koju će organizirati općina Nedelišće.

Isprave koje se prilažu u neovjerenoj preslici potrebno je prije potpisivanja Ugovora o radu predočiti u izvorniku.

Osobe koje se prijavljuju na natječaj dužne su dostaviti svoju prijavu na adresu: Općina Nedelišće, M.Tita 1, 40305 Nedelišće, putem pošte ili osobno, u zatvorenoj koverti s naznakom: „Za javni poziv-Zaželi (Zapošljavanje i socijalno uključivanje nezaposlenih žena-Općina Nedelišće)“
Osobe koje se prijavljuju na Javni poziv dužne su dostaviti svoju prijavu zaključno do 5.10.2020. godine. Podnositeljice su u životopisu ili zamolbi za posao dužne naznačiti kojoj skupini iz točke VII. pripadaju te priložiti odgovarajuću potvrdu npr. za žene s invaliditetom: Rješenje o invaliditetu. Nepravovremene i nepotpune prijave neće se razmatrati.
Osoba koja nije podnijela pravodobnu i urednu prijavu ili ne ispunjava formalne uvjete iz javnog poziva, ne smatra se kandidatom prijavljenim na poziv. Natječaj će biti objavljen na web stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje i internetskoj stranici Općine Nedelišće- https://nedelisce.hr/
Kandidatkinje će o rezultatima javnog poziva biti obaviještene u zakonskom roku.
Nakon raspisanog natječaja ne mora se izvršiti odabir kandidatkinja, ali se u tom slučaju donosi odluka o poništenju javnog poziva.
OPĆINSKI NAČELNIK DARKO DANIA
Podaci su preuzeti sa:
Šifra radnog mjesta:
108729227
HZZ

Hrvatski zavod za zapošljavanje
Sva prava pridržana © 2020, www.hzz.hr
Sadržaj ovog oglasa je prenesen sa službenih stranica Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.
Portal Posao.hr ne odgovara za eventualnu netočnost podataka u oglasu.