O projektu

Ekskluzivni i jedinstveni projekt Career Boot Camp na interaktivan i zabavan način najmotiviranijim studentima pomaže da nauče biti konkurentni na tržištu rada na kojem će se uskoro naći. Career Boot Camp jedinstveni je projekt ovakve vrste u Hrvatskoj te zanimljivo događanje na kojem se izabrani studenti i stručnjaci iz upravljanja ljudskim resursima imaju priliku međusobno upoznati kroz razne aktivnosti.

Studenti će saznati koje vrline, znanja i vještine poslodavci traže, kako graditi svoju karijeru, u koja znanja uložiti trud i vrijeme, saznati što poslodavci očekuju od njih te druge informacije koje će im omogućiti osobni i profesionalni razvoj.

Sudjelovanje u projektu Career Boot Camp, uključujući smještaj i putne troškove, za studente je u potpunosti BESPLATNO!

Odabrane studente čekaju četiri dana zabave i korisnih informacija.
Program Career Boot Campa prilagođen je studentskoj populaciji – na zabavan i interaktivan način saznat ćeš kako unaprijediti svoja znanja i dobro se zabaviti. Detaljan program će biti dostupan svim prijavljenim studentima.

1. Career Boot Camp održao se od 08. do 11.07.2014. u Youth Hostelu Zadar. Više informacija o 1. Career Boot Campu saznaj ovdje!

2. Career Boot Camp  održao se od 28. do 31. listopada 2014. u Njivicama na otoku Krku. Više informacija o 2. Career Boot Campu saznaj ovdje!

3. Career Boot Camp održao se od 16. do 19. srpnja 2015. u Zadru. Više informacija o 3. Career Boot Campu saznaj ovdje!

4. Career Boot Camp održao se od 12. do 15. listopada 2015. u Zagrebu. Više informacija o 4. Career Boot Campu saznaj ovdje!