Vijesti

Zanimljivosti

Uz pop se brže radi, dok se uz klasiku manje griješi

Iako podiže raspoloženje i moral, dok se trudite prisjetiti riječi pjesme, glazba vas može dekoncentrirati, no tiha glazba dobro djeluje na produktivnost.

Hrvatska

Ukoliko želite otpis duga, evo što morate učiniti...

Od 2. veljače primatelji novčanih naknada iz sustava socijalne skrbi moći će podnositi zahtjeve za otpis dugova koji kumulativno prema svim vjerovnicima ne prelaze 35.000 kuna, temeljem sporazuma o...

Hrvatska

posao.hr pokreće novi ciklus projekta “Zaposli i educiraj!”

Ako želite unaprijediti svoju tvrtku, educirati zaposlenike, proširiti ili poboljšati svoje poslovanje, a nemate financijska sredstva koja bi vam to omogućila, ne brinite!

Hrvatska

Specijaliziraj se za internetskog stručnjaka!

Na tržištu rada traže se osobe koje imaju kvalifikacije, znanje i vještine dobrog specijaliste internetskog marketinga uz odlično znanje teorije i vladanje u praksi.

Hrvatska

Nominirajte kandidate za najboljeg Human Resources Managera

Ocjenjivački odbor strukovne nagrade Prometej objavio je početak nominacija za ovu jedinstvenu nagradu koja se dodjeljuje najboljem Human Resources Manageru godine.

Uz pop se brže radi, dok se uz klasiku manje griješiUkoliko želite otpis duga, evo što morate učiniti...posao.hr pokreće novi ciklus projekta “Zaposli i educiraj!”Specijaliziraj se za internetskog stručnjaka!Nominirajte kandidate za najboljeg Human Resources Managera
Oglasnik grupacija:
posao.hr oglasnik.hr auti.hr nekretnine.net edukacija.hr
Pomozite poboljšati Posao.hr Pošaljite nam svoje komentare