Vijesti

Hrvatska

Predavanje za poduzetnice i poslovne žene: Kako ispregovarati najbolji „deal“ za sebe ili svoj biznis

Iako su pregovaračke vještine neophodne za uspjeh u poslovnom svijetu, žene se daleko teže upuštaju u pregovaranje od muškaraca. Upravo je zato pregovaranje u fokusu Networking breakfasta, tradicionalnog...

Hrvatska

Kako zaštiti izum, logotip ili dizajn doznajte na konferenciji 'Zaštiti svoju ideju' by JCI Zagreb

Želite znati kakva je trenutna pravna regulativa u Hrvatskoj u pogledu zaštite intelektualnog vlasništva?

Hrvatska

Predavanje "Upravljanje gradom"

Predavanje će se održati u četvrtak 18.09., s početkom u 18:30 sati (okupljanje počinje 15 minuta ranije) u prostorijama HGK (Nova cesta 7, Zagreb).

Hrvatska

Mladom paru obećali posao u inozemstvu, no po dolasku doživjeli su pravu dramu

Mladi par iz BiH koji je dobio posao u Dubaiju, odlučio je ispričati svoju priču kako bi upozorio sve mlade ljude koji odlaze i inozemstvo u potrazi za poslom i zaradom.

Hrvatska

Probni rad - novosti u vezi novog Zakona o radu

Novi Zakon o radu (NN 93/14) stupio na snagu 07.08. 2014 godine i kao i prethodni zakon o radu (NN 73/13) predviđa mogućnost probnog rada.

Predavanje za poduzetnice i poslovne žene:  Kako ispregovarati najbolji „deal“ za sebe ili svoj biznisKako zaštiti izum, logotip ili dizajn doznajte na konferenciji 'Zaštiti svoju ideju' by JCI ZagrebPredavanje  "Upravljanje gradom"Mladom paru obećali posao u inozemstvu, no po dolasku doživjeli su pravu dramuProbni rad - novosti u vezi novog Zakona o radu
Oglasnik grupacija:
posao.hr oglasnik.hr auti.hr nekretnine.net edukacija.hr
Pomozite poboljšati Posao.hr Pošaljite nam svoje komentare