Vijesti

Hrvatska

Pevec otvorio novi dućan te i dalje zapošljava!

Kompanija je 2015. godinu završila s prihodima većima od milijardu i 100 milijuna kuna te dobiti većoj za 61% u odnosu na godinu prije. Trend rasta prodaje nastavljen je i ove godine.

Istraživanja

U Hrvatskoj prošle godine na poslu umrlo 20 radnika

U godinu dana dogodi se na svijetu 317 milijuna nesreća na radu, gotovo milijun svakog radnog dana, objavljeno je na Međunarodni dan zaštite na radu.

Zanimljivosti

Uspješna hrvatska franšiza Surf'n'Fries sada i u Iranu!

Hrvatski franšizni lanac Surf'n'Fries koji su prije nekoliko godina pokrenuli mladi Riječani Andrija Čolak i Denis Polić, proširio je posao na Iran.

Ljudi i karijere

Od studentice dizajna do uspješne poduzetnice

U studiju N1 televizije gostovala je 28-godišnja poduzetnica Martina Kuntić, koja je postigla ogroman uspjeh sa svojim dizajnerskim brandom kupaćih kostima, casual odjeće i večernjih haljina, i to...

Svijet

Njemačka ukida socijalnu pomoć i pomoć za nezaposlene

Njemačka vlada planiranim mjerama želi maksimalno ograničiti dolazak državljana iz drugih zemalja članica Europske unije koji žele profitirati od relativno izdašnih socijalnih povlastica u Njemačkoj.

Pevec otvorio novi dućan te i dalje zapošljava!U Hrvatskoj prošle godine na poslu umrlo 20 radnikaUspješna hrvatska franšiza Surf'n'Fries sada i u Iranu!Od studentice dizajna do uspješne poduzetniceNjemačka ukida socijalnu pomoć i pomoć za nezaposlene
Oglasnik grupacija:
posao.hr oglasnik.hr auti.hr oglasnikpopusti.hr edukacija.hr
Pomozite poboljšati Posao.hr Pošaljite nam svoje komentare