Vijesti

Zanimljivosti

A 5 najtraženijih poslova budućnosti su....

Poslovi koji su se tražili prije godinu ili dvije sada više nisu toliko popularni, dok su s druge strane, poslovi za koje nije postojao interes do nedavno, preuzeli fokus na tržištu rada.

Tržište rada

Žito planira otvoriti 250 do 300 radnih mjesta

Ulazeći prije 25 godina u poduzetničke vode osječki poduzetnik Marko Pipunić, vlasnik tvrtke Žito, maštao je o uspjehu i velikim poslovnim rezultatima.

Hrvatska

Prihodi od turizma ove bi godine mogli bi biti najveći u povijesti

Prihodi od hrvatskog turizma ove bi godine mogli prijeći iznos od 7,5 milijardi eura, što bi bilo najviše do sada u samostalnoj Hrvatskoj.

Hrvatska

Tvrtka Comping finalist je nagrade Microsoft Application Development i trenutno zapošljava

Tvrtka Comping nastavlja s novim uspjesima te je i ove godine finalist u kategoriji Microsoft Application Development, odnosno pružatelja izvrsnih, inovativnih i cjelovitih poslovnih rješenja i usluga.

Svijet

Najveći proizvođač čelika na svijetu ukida 2800 radnih mjesta

ArcelorMittal ukinut će 2.800 radnih mjesta u Meksiku zbog pada cijena čelika u svijetu, izvijestio je u srijedu najveći svjetski proizvođač čelika, optuživši Rusiju, Kinu i Tursku da spuštaju...

A 5 najtraženijih poslova budućnosti su....Žito planira otvoriti 250 do 300 radnih mjestaPrihodi od turizma ove bi godine mogli bi biti najveći u povijestiTvrtka Comping finalist je nagrade Microsoft Application Development i trenutno zapošljavaNajveći proizvođač čelika na svijetu ukida 2800 radnih mjesta
Oglasnik grupacija:
posao.hr oglasnik.hr auti.hr nekretnine.net edukacija.hr
Pomozite poboljšati Posao.hr Pošaljite nam svoje komentare