Vijesti

Hrvatska

Sektor u kojem je prosječna neto plaća veća od 11.000 kuna

S druge strane, najnižu su prosječnu plaću za siječanj primili zaposleni u proizvodnji odjeće, 3.707 kuna, te zaposleni u zaštitnim i istražnim djelatnostima, 3.720 kuna.

Hrvatska

Razdjelnici nisu isplativi: Ukida se obveza ugradnje?

Na predstavljanju su sudjelovali državni tajnik u Ministarstvu zaštite okoliša i energetike Ante Čikotić te Kristijan Horvat i Davor Mikulić, stručnjaci s Ekonomskog instituta Zagreb.

Hrvatska

10. HR Summit - PRIJAVI SE! Tema: "Demografska kriza - Izazov za HR i prepreka gospodarskom rastu"

Udruga HR Centar uz potporu portala posao.hr, HUP-a i HGK nastavlja okupljati stručnjake iz područja upravljanja ljudskim resursima, a 10. HR Summit održat će se 05. i 06. svibnja 2017. godine u Le...

Hrvatska

Što sve trebate znati o porezu na nekretnine i što će se sve oporezivati

Hrvatska postupno kreće u oporezivanje nekretnina, prvi nježniji korak odrađuje se ove godine pretvaranjem postojeće komunalne naknade u porez, a drugi bi trebao uslijediti oko 2020. godine.

Hrvatska

Saborski zastupnici novčano će se kažnjavati zbog nedolaska na sjednice

Zastupniku će se izostanak opravdati u slučaju bolesti, što će morati dokazati liječničkom potvrdom, zbog smrtnog slučaja u obitelji, sudskog poziva i sličnog.

Sektor u kojem je prosječna neto plaća veća od 11.000 kunaRazdjelnici nisu isplativi: Ukida se obveza ugradnje?10. HR Summit - PRIJAVI SE! Tema: "Demografska kriza - Izazov za HR i prepreka gospodarskom rastu"Što sve trebate znati o porezu na nekretnine i što će se sve oporezivatiSaborski zastupnici novčano će se kažnjavati zbog nedolaska na sjednice
Oglasnik grupacija:
posao.hr oglasnik.hr auti.hr edukacija.hr
Pomozite poboljšati Posao.hr Pošaljite nam svoje komentare