Iris Ernst nova je direktorica u Deloitteu Hrvatska

Iris Ernst nova je direktorica u Deloitteu Hrvatska

Iris Ernst nova je direktorica u Deloitteu. Pridružila se timu stručnjaka Odjela za financijsko savjetovanje gdje će biti zadužena za daljnji razvoj usluga financijskog savjetovanja na transakcijama spajanja i preuzimanja firmi u Hrvatskoj, Srbiji, Sloveniji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori i Sjevernoj Makedoniji.

Posjeduje gotovo 20 godina iskustva u financijskom savjetovanju i pružanju transakcijske podrške pri prodaji i kupnji društava u sklopu due dilligence projekata u Europi i Aziji. Prije no što se pridružila Deloitteu, Iris je bila partnerica u KPMG Caspian, koje pokriva 6 zemalja Srednje Azije i Kavkaza, sa sjedištem u Kazahstanu, gdje je bila na čelu Odjela za transakcije i ključna osoba u njegovu uspostavljanju i razvijanju poslovnih praksi. Tijekom svoje karijere, Iris je uspješno vodila brojne transakcije spajanja i preuzimanja, s vrijednostima do 2,4 milijarde USD, u gotovo svim sektorima ekonomije, uključujući telekomunikacije, hotelijerstvo, energetiku i prirodne resurse, automobilsku industriju, marketing, zdravstvo i bankarstvo. Također, sudjelovala je u raznim inicijativama, uključujući uspostavljanje centra za rad s klijentima iz Private equity sektora, sudjelovanje na konferencijama u svojstvu izlagača, organizaciju seminara za klijente te predavanja za studente i pisanje članaka za eminentne poslovne časopise u Srednjoj Aziji.

Iris je članica ACCA-e (Udruga ovlaštenih računovođa) od 2008. godine. Govori tečno engleski i ruski, a diplomirala je na dva smjera poslovne ekonomije na zagrebačkom ekonomskom fakultetu.

“Veliko mi je zadovoljstvo pridružiti se Deloitteovu odjelu financijskog savjetovanja i raditi s izvrsnim timom stručnjaka. Spremna sam pružiti svoje dugogodišnje iskustvo i znanje kako bih pomogla kompaniji u daljnjem razvoju i postizanju ciljeva. Ovaj odjel ima izvanrednu reputaciju u pružanju najboljih usluga klijentima i radujem se postati dio tima stručnjaka koji čine ovu reputaciju mogućom. Veselim se uspješnoj suradnji, kao i stvaranju novih prilika za naše klijente”, izjavila je Ernst.

Više tekstova iz 'Karijere' potražite na poslovni.hr

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Petak, 26.05.2023. / poslovni.hr