Naš klijent je tvrtka specijalizirana za pružanje rješenja iz područja elektroenergetike i automatizacije te je distributer renomiranih brendova elektroopreme. Prisutni su na većim projektima te zbog povećanja poslovanja traže osobu za radno mjesto:


Voditelj projektne prodaje (m/ž)Vaš zadatak je prezentirati opremu i rješenja klijentima, projektantima, investitorima i tvrtkama koje izvode radove. Pratit ćete tržište i izrađivati ponude i rješenja za projekte u industriji, ali i zgradarstvu te pružati tehničku podršku. Bit ćete odgovorni za ugovaranje projekata i praćenje naplate. U svrhu rasta poslovanja aktivno ćete raditi na pronalasku novih klijenata.

Za kvalitetno obavljanje ovog posla nužna je visoka stručna sprema elektrotehničkog smjera te iskustvo u projektnoj prodaji. Izražene komunikacijske i pregovaračke vještine su također ključne. Sudjelovat ćete u edukacijama kod proizvođača opreme zbog čega je potrebno poznavanje engleskog jezika, a s obzirom da posao uključuje terenski rad nužna je i vozačka dozvola B kategorije.

Osim edukacija ovo radno mjesto nudi i veliku dozu samostalnosti u radu te stimulativni dio primanja koji je u skladu s postignutim rezultatima. Također ćete postati dio stabilne okoline u kojoj ćete imati priliku dugoročno razvijati karijeru.

Ukoliko ste se prepoznali u opisu i želite postati dijelom ove uspješne tvrtke pozivamo Vas da svoju prijavu i životopis s punim povjerenjem pošaljete kadrovskom savjetniku na:

HILL International - Zagreb d.o.o. za posredovanje pri zapošljavanju
Draškovićeva 40, 10 000 Zagreb, tel: 01/481 06 60
e-mail: prijava.hill@hill-croatia.hr
Rok prijave: do popunjenja radnog mjesta

HILL - Zagreb d.o.o. za posredovanje pri zapošljavanju ima dozvolu MRSS za obavljanje djelatnosti posredovanja pri zapošljavanju klasa UP/I-102-02/09-04/18, ur.br. 526-08-02-03/2-09-9.

Brza prijava
Oglasnik grupacija:
posao.hr oglasnik.hr auti.hr oglasnikpopusti.hr edukacija.hr
Pomozite poboljšati Posao.hr Pošaljite nam svoje komentare