HILL International je internacionalna konzultantska kompanija s dugogodišnjom tradicijom te u Hrvatskoj već 20 godina nudimo usluge iz područja ljudskih resursa. U 40 godina postojanja otvoreno je 50 ureda u 30 zemalja s čime smo danas jedna od najvećih tvrtki za savjetovanje u tom segmentu. Za naš ured u Zagrebu tražimo osobu za radno mjesto:


Asistent u prodaji, HR projektima
i administraciji (m/ž)Kako biste uspješno vodili uredsku administraciju i baze podataka nužna je točnost i pedantnost u radu, briga o rokovima i sistematičnost.

S druge strane, velik dio vaših zadataka uključuje telefonsku i e-mail komunikaciju zbog čega od vas očekujemo srdačnost i profesionalnost. Kontaktirat ćete potencijalne nove klijente i prezentirati im HILL-ove usluge. Također ćete biti odgovorni za podršku konzultantima u HR projektima što uključuje komunikaciju s kandidatima i vođenje potrebnih evidencija.

Osim gore navedenih osobina, izvrsno znanje engleskog jezika u govoru i pismu je također nužno, s obzirom na rad s internacionalnim klijentima. Također je potrebno napredno poznavanje rada na računalu, primarno u MS Office Outlooku i Excelu.

Za naš mali, ali dinamičan tim tražimo osobu koja cijeni ugodnu radnu atmosferu i kolegijalnost te njeguje srdačan i profesionalan pristup prema našim partnerima.

Ako ste se prepoznali u opisu pošaljite nam svoj životopis na:

HILL International - Zagreb d.o.o. za posredovanje pri zapošljavanju
Draškovićeva 40, 10 000 Zagreb, tel: 01/481 06 60
e-mail: prijava.hill@hill-croatia.hr
Rok prijave: do popunjenja radnog mjesta

HILL - Zagreb d.o.o. za posredovanje pri zapošljavanju ima dozvolu MRSS za obavljanje djelatnosti posredovanja pri zapošljavanju klasa UP/I-102-02/09-04/18, ur.br. 526-08-02-03/2-09-9.

Brza prijava
Oglasnik grupacija:
posao.hr oglasnik.hr auti.hr edukacija.hr
Pomozite poboljšati Posao.hr Pošaljite nam svoje komentare