Ovotjedne prilike: Zapošljavaju Metro, Pliva, Manpower, AA Euro, Ljekarne Prima Pharme…

Ovotjedne prilike: Zapošljavaju Metro, Pliva, Manpower, AA Euro, Ljekarne Prima Pharme…

Na posao.hr-u je trenutno više od 4.000 aktivnih natječaja za posao u Hrvatskoj i inozemstvu, a ovdje možete pronaći izdvojene poslovne prilike.

Pliva zapošljava na poziciji inženjer za potporu softverskom razvoju i produkciji – DevOps (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a prijave su otvorene do 16.4. Posao podrazumijeva učinkovito planiranje konfiguracije i instalacije Teva okruženja u javnom i privatnom oblaku, projektiranje, razvoj, testiranje, implementaciju i održavanje laC kodne baze i slično. Uvjeti su minimalno trogodišnje iskustvo rada u cloud inženjeringu, dizajnu infrastrukture, automatizaciji i administraciji. Potrebno je iskustvo s pružateljima u oblaku te razvojem softvera i infrastrukture. Aplicirajte.

Manpower Savjetovanje d.o.o. zapošljava na poziciji Regulatory Affairs Specialist (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a prijave su otvorene do 15.4. Uvjeti su visoka stručna sprema iz farmacije, medicine ili slično, iskustvo u sličnim poslovima, sposobnost određivanja prioriteta i odlične komunikacijske vještine. Potrebna je računalna pismenost i sposobnost rada u timu, ali i individualnog. Aplicirajte

Metro zapošljava na pozicijama poslovođa (m/ž) u Sesvetama, direktor veleprodajnog centra / Store Manager (m/ž) u Dubrovniku i zamjenik voditelja odjela dostave (m/ž) u Rijeci. Poslodavac očekuje odgovornost i savjesnost u izvršavanju radnih zadataka, sklonost timskom radu i spremnost na suradnju te spremnost na kontinuirano učenje i usavršavanje. Potrebno je odgovarajuće radno iskustvo, aktivno poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu, poznavanje Windows okružja te usmjerenost na kupca. Prijavite se.

AA Euro Croatia d.o.o. zapošljava na poziciji Recruitment Consultant (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a prijave su otvorene do 29.4. Od kandidata se očekuje minimalno trogodišnje iskustvo rada, profesionalna razina engleskog jezika u govoru i pismu, iskustvo u LinkedIn Recruiter-u te odlične interpersonalne i komunikacijske vještine. Poslodavac nudi stalni radni odnos nakon probnog roka, kompetitivnu plaću te rad u dinamičnoj okolini. Aplicirajte. 

Venair zapošljava na poziciji Junior sales representative B2B (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a prijave su otvorene do 17.4. Radni zadaci uključuju otvaranje novih korisničkih računa u Hrvatskoj i Srbiji, razvoj i održavanje postojećih korisničkih veza i slično. Od kandidata se očekuje viša stručna sprema, minimalno godina do dvije radnog iskustva, spremnost na putovanja i vozačka dozvola B kategorije. Aplicirajte.  

Immofinanz zapošljava na poziciji Accountant (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a prijaviti se možete najkasnije do 13.4. Potrebno je minimalno dvije godine iskustva u samostalnom radu, visoka edukacija u financijama/ računovodstvu, odlične organizacijske vještine i detaljiziranost, sposobnost samostalnog rada i rada pod pritiskom. Aplicirajte ovdje.

Protech Automation d.o.o. traži inženjera ua automatizaciju (m/ž) u Rijeci. Rok prijave je 17.4. Obvezno je poznavanje engleskog jezika, posjedovanje volje za stalnim učenjem i usavršavanjem, poznavanje programiranja PLC i SCADA. Posao obuhvaća projektiranje i puštanje u pogon kontrolnih sistema industrijske automatizacije. Prijavite se.

CadCam traži pojačanja na pozicijama: Senior Account Manager (m/ž) i konzultant za digitalnu transformaciju u industriji (m/ž). Rok prijave je 13.4. Mjesto rada je Zagreb, odnosno po potrebi regija. Od kandidata se očekuje iskustvo rada u industriji, strojarstvu, elektrotehnici, IT-u ili slično. Potrebna je vozačka dozvola B kategorije te aktivno znanje engleskog jezika u govoru i pismu. Poslodavac nudi stalno zaposlenje uz atraktivnu zaradu, profesionalnu edukaciju i usavršavanje, suradnju s vodećim svjetskim proizvođačima softvera za digitalnu transformaciju. Prijavite se putem linka.

Istrakop d.o.o. zapošljava diplomiranog inženjera građevine (m/ž) i rukovatelja građevinskim strojevima (m/ž). Posao obuhvaća područje Istarske županije, a rok prijave je 21.4. Uvjeti su ozbiljnost, odgovornost, točnost, kolegijalnost i timski rad. Potreban je stručni ispit i rješenje o opisu u HKIG. Očekuje se radno iskustvo od deset i više godina. Aplicirajte.

Ljekarne Prima Pharme zapošljavaju stručnog suradnika u Službi tehničkog održavanja (m/ž) u Zagrebu te farmaceute (m/ž) u Zagrebu, Sisku, Kninu i Osijeku. Poslodavac očekuje visoku stručnu spremu, organizacijske i koordinacijske vještine, motiviranost, odgovornost i predanost poslu te proaktivnost i otvorenost prema novim izazovima. Prijavite se putem linka.

Ostatak bogate ponude poslova pronađite na našim stranicama. Možete koristiti naprednu tražilicu poslova kako bi pronašli baš one oglase koji odgovaraju vašim potrebama: NAPREDNA TRAŽILICA →

Sretno kandidatima!

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Četvrtak, 08.04.2021.