Splitska tvrtka našla se u prestižnom društvu, a partneri su i moćnom Googleu: 'Sva vrata otvorio nam je jedan posao iz 2012. godine...'

Foto: SeekandHit/Facebook

Splitska tvrtka našla se u prestižnom društvu, a partneri su i moćnom Googleu: 'Sva vrata otvorio nam je jedan posao iz 2012. godine...'

Deloitte Global objavio je listu 500 najbrže rastućih tehnoloških tvrtki u 2018. godini, a na području Europe, Bliskog istoka i Afrike (EMEA) među najbolje plasiranima iz 18 zemalja uvršteno je i pet hrvatskih tvrtki.

To su Q Software na 20. mjestu, Microblink (140.), Rimac Automobili (272.), Infinium (297.) i SeekandHit/Uber d.o.o. koji je zauzeo 464. poziciju.

Kompanije su odabrane na temelju rasta prihoda na razini fiskalne godine od 2014. do 2017. godine, a prvo mjesto zauzela je švedska tvrtka Strossle International AB, s rastom od nevjerojatnih 19.900 posto.

'Googleov' certifikat

– Drago nam je da smo svojim rezultatima uspjeli ući na listu najbrže rastućih tehnoloških tvrtki za regiju Europe, Bliskog istoka i Afrike (EMEA) – kazao nam je Mario Frančešević iz splitske agencije za digitalni marketing i oglašavanje SeekandHit, koja se u području Marketing, tehnologija i mediji prvi put našla na Deloitteovoj listi.

Ovu splitsku informatičku tvrtku Frančešević je registrirao u prosincu 2012. pod imenom Uber d.o.o., ali poznatija je pod nazivom brenda koji razvija – SeekandHit.

Prvi su Googleov certificirani partner u Hrvatskoj, kojima je Google dodijelio certifikat "Premier Google Partner" za uspješno upravljanje značajnim ulaganjima u AdWordsu, održavanje i proširivanje portfelja svojih klijenata te postavljanja njihovih online oglasnih kampanja.

– Naš rast možemo zahvaliti specijalizaciji na području tzv. martech industrije (marketinška tehnologija). To znači da kao tvrtka nudimo usluge, integracije i razvoj proizvoda za naše klijente, te se ta tranzicija od klasične agencije dogodila nakon što smo 2012. na tržište plasirali naš alat za upravljanje oglasima na Facebooku – SocialBrando, kasnije akviziran od češke tvrtke Socialbakers.


Cijeli članak dostupan na: slobodnadalmacija.hr

Srijeda, 25.09.2019.