Novi poslovi u EU - Edukacije - Coaching - Savjetovanje

Novi poslovi u EU - Edukacije - Coaching - Savjetovanje
KADRA JOBS svojim klijentima pruža individualizirane usluge

KADRA JOBS, sa sjedištem u Zagrebu, kroz svoja 2 segmenta KADRA JOBS i KADRA L&D svojim klijentima pruža individualizirane usluge u segmentima potrage za novim poslovima, učenja i razvoja te operativne i savjetodavne podrške poslovanju kroz učinkovito upravljanje ljudskim potencijalima

individualizirano - kratko i jasno - brzo dostupno – KLIKNITE s KADROM

Za Posloprimce 

  1. Svakodnevno novi poslovi u EU
  2. Prilagođeni tečajevi stranog jezika
  3. Savjetovanje za posao i osobni razvoj

Za Poslodavce

  1. Selekcijski proces – end to end
  2. HR Business Partner
  3. Coaching za profesionalni razvoj

Novi poslovi ažuriraju se svakodnevno na nekoliko kanala facebook, portal posao.hr - kako bismo Vam bili dostupni u svakom trenutku - i na Vašem pametnom telefonu.

Prijavom kroz KADRA JOBS TalentLyft bazu – imate pristup svim novima poslovima, a rješeno je i pitanje zaštite osobnih podataka.

I edukaciju smo ne samo omogućili na online platformama (Zoom, Google Meet, WhatsApp Video Call) nego i prilagodili Vašim potrebama – po strukama. Naš COMBO Deutsch tečaj – primjer je našeg nastojanja da pratimo osluškujemo okvire vremena u kojem živimo i da se brzo prilagodimo: učimo online i samo ono što treba.

Za Poslodavce smo pouzdan partner poslovanju - HR Business Partner- u segmentima Talent Acqusition, Onboarding, Employer Branding, Learning&Development te u segmentu profesionalnog razvoja kroz Coaching i Mentoring sesije.

Pridružite se onima koji nam poklanjaju svoje povjerenje od 2017.

KLIKNITE s KADROM

[email protected]

+385 91 5133 802

KADRA JOBS za posredovanje u zapošljavanju ima dozvolu Ministarstva rada i mirovinskog sustava za obavljanje djelatnosti u svezi sa zapošljavanjem KLASA: 102-02/17-03/14; URBROJ: 524-04-03-01/3-17-2, izdanu 09. listopada 2017. godine.

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Četvrtak, 01.04.2021.