Istra planira otvoriti terase kafića i restorana 1. ožujka

Istra planira otvoriti terase kafića i restorana 1. ožujka

Istra planira otvoriti terase kafića i restorana od 1. ožujka. To bi bio prvi značajni korak u normalizaciji života na Poluotoku, koji ima najbolju epidemiološku situaciju u Hrvatskoj, znatno bolju od prosjeka.

Cjelokupnu situaciju oko otvaranja terasa komentirao je šef Stožera Dino Kozlevac na današnjoj konferenciji za novinare. Kako je pojasnio Kozlevac, otvaranje terasa posljedica je povoljne epidemiološke situacije u Istri.

"Definitivno odluku ćemo donijeti sljedeći tjedan nakon što procijenimo stanje. Trenutačno procjenjujemo da je stanje povoljno", rekao je Kozlevac.

Trenutačno je u Istri, kao i u ostatku Hrvatske, na snazi mjera po kojoj kafići i restorani mogu izdavati kave i ostala pića samo "za van". S obzirom na to da se u ožujku već očekuje i manje hladno vrijeme, otvaranje terasa moglo bi donijeti ugostiteljima značajan prihod.

Ovu i slične vijesti pronađite na glasistre.hr

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Utorak, 16.02.2021. / glasistre.hr