GRAWE Hrvatska traži baš tebe!

GRAWE Hrvatska traži baš tebe!

Ako trenutačno tražiš priliku za nove izazove, GRAWE nudi mogućnost za izgradnju uspješne karijere!

Ne očekujemo da već sada znaš puno o osiguranju, većina naših kolega također nije bila svjesna važnosti i potencijala osiguranja prije dolaska u GRAWE, ali zato očekujemo da si osoba motivirana uspjehom,  uporna, komunikativna i dinamična, te da želiš sebi dokazati da možeš više i bolje. Zato te pozivamo da postaneš dio GRAWE tima jer ti upravo posao predstavnika prodaje omogućuje sve navedeno.

Osim prilike za razvoj, posao prodajnog predstavnika u GRAWE-u donosi brojne prednosti:

  • Kreiraš svoje radno vrijeme
  • Učiš plivati u poduzetničkim vodama
  • Dio si stabilne organizacije koje iz godine u godinu bilježi rast na tržištu
  • Imaš motivirajuća primanja bez gornje granice
  • Na tvom putu vode te brojne edukacije
  • Uvijek imaš podršku voditelja tima
  • Dok s kolegama lako stvaraš pozitivnu timsku atmosferu Smiley

U slučaju da se još pitaš – zašto raditi u GRAWE-u?

U GRAWE Hrvatska razvijamo kulturu poštivanja i međusobnog uvažavanja svakog pojedinca. Sustavno radimo na obrazovanju i razvoju naših zaposlenika. Cilj nam je imati informirane, osposobljene i zadovoljne zaposlenike.

Važan aspekt našeg poslovanja je i društveno odgovorno poslovanje. Želimo nastaviti djelovati na način da naša zajednica, odnosno svi njezini pojedinci rastu i razvijaju se zajedno s nama, da okolina i okoliš u kojem djelujemo i boravimo postanu primjer poželjne okoline za rad i život. Vjerujemo da ste čuli za inicijativu POKRENI i GRAWE noćni maraton te projekt financijske pismenosti čiji je GRAWE aktivan sudionik.

Naša su vrata otvorena svim ljudima koji s nama dijele iste vrijednosti i entuzijazam.

GRAWE

Kod nas možeš očekivati:

GRAWE

Vjerujemo da si se sada uvjerio/la da je GRAWE pravi poslodavac za tebe, stoga klikni i prijavi se - https://karijera.grawe.hr/#pridruzi-nam-se

#WeAreGRAWE #LiveWithGRAWE

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Srijeda, 17.05.2023.