Ekonomska škola Velika Gorica zapošljava pomoćnike u nastavi

Ekonomska škola Velika Gorica zapošljava pomoćnike u nastavi

Ekonomska škola Velika Gorica objavila je natječaj za zapošljavanje dva pomoćnika u nastavi. Natječaj je otvoren do 13. rujna, a selekcijski postupak za odabir kandidata održat će se u drugoj polovici mjeseca. Odabrani kandidati potpisat će ugovor o radu na određeno vrijeme za nastavnu godinu 2022./2023, na nepuno radno vrijeme od 30 sati tjedno.

Pomoćnici u nastavi pružat će neposrednu potporu učeniku tijekom odgojno-obrazovnog procesa u zadacima koji zahtijevaju komunikacijsku, senzornu i motoričku aktivnost učenika, u kretanju, pri uzimanju hrane i pića, u obavljanju higijenskih potreba, u svakodnevnim nastavnim, izvannastavnim i izvanučioničkim aktivnostima, a sve prema izrađenome programu rada prema utvrđenim funkcionalnim sposobnostima i potrebama svakog pojedinog učenika te uputama učitelja/nastavnika, stručnih suradnika škole, odnosno stručnog tima.

Kandidati moraju biti punoljetni, imati hrvatsko državljanstvo, zdravstveno sposobni obavljati posao, imati završeno najmanje četverogodišnje srednjoškolsko obrazovanje, te protiv njih nije pokrenut kazneni postupak sukladno članku 106. Zakona o odgoju i obrazovanju u osnovnoj i srednjoj školi.

Poželjni su osnovna razina znanja stranog jezika, iskustvo u neposrednom radu s djecom s teškoćama u razvoju i iskustvo u volontiranju, a od pomoćnika se očekuje i poštivanje različitosti, afinitet prema djeci s teškoćama u razvoju, otvorenost, odgovornost, fleksibilnost, razvijene komunikacijske vještine, podjednaka sklonost individualnom i timskom radu, točnost u izvršavanju poslova, organiziranost, emocionalna stabilnost i dosljednost.

Sve ostalo detaljno saznajte na http://ss-ekonomska-velikagorica.skole.hr

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Srijeda, 07.09.2022.