Zapošljava Europska središnja banka – mjesečna plaća oko 7.000 eura (neto)

Zapošljava Europska središnja banka – mjesečna plaća oko 7.000 eura (neto)

Potrebna je visoka stručna sprema i napredno poznavanje engleskog jezika.

Europska središnja banka zapošljava na poziciji Lead Expert (m/ž) – Compensation and Benefits. Posao se odvija u Frankfurtu, Njemačka.

Aplicirati mogu državljani Europske Unije. Poslodavac nudi mjesečnu plaću oko 7.000 eura neto.

Radni zadaci obuhvaćaju osiguravanje da organizacija ima poštene, dosljedne i kompetentne pakete i police za polja naknada i olakšica, razvijanje strateških prijedloga na temelju podataka kako bi se identificirale i primijenile najbolje prakse i trendovi i slično.

Potrebne su kompetencije za zaposlenje visoka stručna sprema ljudskih potencijala, financija, ekonomije ili slično, minimalno petogodišnje iskustvo rada u polju naknada i olakšica, duboko praktično znanje i poznavanje trendova u polju naknada i olakšica, odlične interpersonalne i pregovaračke vještine. Očekuje se odlično poznavanje računarnih aplikacija, baza podataka i slično za upravljanje bazom podataka ljudskih potencijala.

Potrebno je napredno (C1) poznavanje engleskog jezika i srednje (B1) poznavanje još barem jednog službenog jezika unutar Europske Unije. Prednosti donose iskustvo u upravljanju malim ili srednje velikim timom te poznavanje evaluacije rada i sustava za poslovnu analizu.

Aplicirajte ovdje najkasnije do 24.2. Zanimaju li vas slični poslovi? Prijavite se na pozicije: Human Resources Junior Manager (m/ž) ili voditelj ljudskih potencijala (m/ž) u Zagrebu, te Health and Safety Manager (m/ž) ili agent za zapošljavanje / Recruiter (m/ž) u inozemstvu.

Ostalu bogatu ponudu poslova potražite na portalu posao.hr.

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Petak, 12.02.2021.