Posao u Europskom patentnom uredu za 36.000 kuna mjesečno!

Posao u Europskom patentnom uredu za 36.000 kuna mjesečno!

Europski patentni ured nudi mjesečnu plaću od 36.000 kuna, a potrebno je znati strane jezike i imati iskustva u tajničkim i administrativnim dužnostima

Europski patentni ured zapošljava na poziciji Administrative Employee (Legal Assistant) (m/ž).

Nudi se mjesečna plaća od cca 36.000 kuna neto.

Glavne odgovornosti su rukovođenje komunikacije i korespondencije, uključujući podatke i arhive te file management. Posao se sastoji i od praćenja rokova, obrade zakonskih dokumenata i raznog asistiranja.

Od kandidata se očekuje odlično znanje engleskog u govoru i pismu, dobro znanje francuskog ili njemačkog u govoru i pismu, vrlo dobro znanje i iskustvo s tajničkim i administrativnim dužnostima, multitasking i odlične organizacijske vještine.

Mjesto rada je München, Njemačka. Prijave su otvorene do 11.2. Potrebne kvalifikacije za prijavu su srednja stručna sprema i relevantno profesionalno iskustvo, znanje dva službena jezika Europskog patentnog ureda (EPU) i državljanstvo jedne od zemalja EPU-a. Prijavite se.

Pronađite slična administrativna zanimanja za prijavu: stručni suradnik u računovodstvu (m/ž) u Zagrebu, komercijalni asistent/ brand manager asistent (m/ž) u Zagrebu ili call centar agent (m/ž) u Lisabonu, Portugal.

Ostalu bogatu ponudu zanimanja potražite na portalu posao.hr.

Sretno u pronalaženju posla!

Utorak, 21.01.2020.