Inozemni poslovi vas čekaju: Nudi se i više od 20.000 kuna

Inozemni poslovi vas čekaju: Nudi se i više od 20.000 kuna

Vaš posao.hr donosi izbor TOP 10 najboljih poslova u inozemstvu. Želite raditi? Prijavite se!

Sanjate o životu u Velikoj Britaniji? Poseidon Croatia upravo tamo traži berače (m/ž), rukovatelje poljoprivrednim strojevima (m/ž), stočare (m/ž) te radnike na usjevima (m/ž). Bruto satnica za navedene pozicije je 8,72 funti. Radno iskustvo je poželjno, ali nije uvjet. Poslodavac snosi troškove prijevoza i zdravstvenog osiguranja. Prijave se zaprimaju do 30.05. i to putem linka.

SR-ALU s.r.o. zapošljava električara (m/ž) u Njemačkoj za izvođenje instalacija po projektnom nacrtu i mjerenje električnih instalacija. Osigurana je plaća je od 2.200 do 2.800 eura, a osim toga i smještaj i trošak dolaska u Njemačku. Kandidat mora znati njemački. Nudi se stalan radni odnos, a očekuje se samostalnost u radu. Prijaviti se možete do 28.05. Za prijavu kliknite na poveznicu.

Deutsche Bahn traži strojovođu (m/ž/d) za rad u Njemačkoj. Ukoliko ste završili stručno osposobljavanje za strojovođu i tražite promjenu ovo je posao za vas. Poslodavac nudi sigurno radno mjesto i posao na neodređeno. Prijavite se najkasnije do 27.05. putem linka.

AA Euro za svoje klijente u Irskoj zapošljava na pozicijama: Mechanical Project Engineer (m/ž) u Kildareu, Irska, monter PVC stolarije (m/ž) u Corku i Dublinu, BIM Coordinator (m/ž) u Švedskoj, Planner (m/ž) u Lulea, Švedska. Obavezno je hrvatsko ili drugo EU državljanstvo. Provjerite ostale poslove ovog poslodavca i prijavite se. 

Personaldienst d.o.o. zapošljava zavarivača (m/ž), radnika za utovar / istovar prtljage (m/ž), pomoćnog bravara (m/ž) te servisnog tehničara (m/ž). Mjesto rada je Njemačka. Poslodavac pruža smještaj, prijevoz od stana do radnog mjesta, mogućnost izbora hrvatske ili njemačke prijave, pravo na božićnicu ili regres. Potrebno je znanje engleskog ili njemačkog jezika. Prijavite se.

Elektromonter d.o.o. traži instalatera električnog ožičenja (m/ž) za rad u Sloveniji, ali i u ostatku EU. Nakon probnog roka postoji mogućnost stalnog zaposlenja. Poslodavac garantira odlične uvjete rada te ugodnu radnu atmosferu. Kandidat može biti bez iskustva te je prilikom zapošljavanja najbitnija motivacija za rad i učenje. Prijaviti se možete putem linka. 

Poduzeće MKV-MONT d.o.o. je osnovano kao partnerska tvrtka obiteljskog poduzeća iz Slovenije. Glavnu djelatnost poduzeća predstavlja montaža, prerada i demontaža industrijskih postrojenja. Ovo poduzeće zapošljava na pozicijama: Cjevar / Monter cijevnih sistema (m/ž), TIG / WIG zavarivač (m/ž), Bravar (m/ž) - rad u proizvodnji, MIG / MAG varioc / zavarivač (m/ž) te Voditelj/ica gradilišta / Predradnik u montaži metalnih konstrukcija i transportne tehnike (m/ž) za u inozemstvu (Belgija, Njemačka, Francuska…). Detalje o prijavi možete potražiti na poveznici.

Helena Vehovec s.p. traži ugostiteljsko osoblje. Mjesto rada je Dubai, Ujedinjeni Arapski Emirati. Otvoreno je 12 srodnih pozicija, kao što su: Assistant Restaurant Manager (m/ž), Captain / Supervisor / Head Waiter (m/ž), Food / Drink Runners (m/ž) i slično. Pogledajte ostale poslove i aplicirajte.

Poznata agencija E&A za potrebe klijenta zapošljava na pozicijama: klasifikator / kontrolor kvalitete (m/ž), skladištar (m/ž), radnik proizvodne linije (m/ž), paker (m/ž) i vrtlar za orhideje (m/ž). Lokacije rada su u Nizozemskoj. Rok prijave je 20.05. Aplicirajte.

Pizzerija Si-fi u Njemačkoj blizu Stuttgarta traži dva pizza majstora (m/ž) za stalan radni odnos. Poslodavac osigurava hranu i smještaj. Potrebno je iskustvo u gastronomiji, ljubaznost i volja za radom. Prijaviti se možete putem linka. Prijave se zaprimaju do 13.05., stoga požurite.

Za dodatne poslove u inozemstvu kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

Vaš posao.hr. 

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Srijeda, 06.05.2020.