Pokrenula svoj biznis po uzoru na inozemne: Replika malog grada s trgom i ulicama

FOTO: Poslovni.hr

Pokrenula svoj biznis po uzoru na inozemne: Replika malog grada s trgom i ulicama

Ines Gašo, direktorica marketinga i prodaje pokrenula je svoj biznis i otvorila prvi tematski park za djecu, po uzoru na inozemne.

U Zagrebu se na proljeće otvara prvi tematski park za djecu MiniPolis, investicija mlade poduzetnice Ines Gašo koja je u nedostatku kvalitetnih sadržaja za vlastitu djecu odlučila u Hrvatsku razviti novi koncept.

Slični tematski parkovi postoje u velikim gradovima kao što su Dubai, London i Budimpešta, gdje je Ines Gašo i dobila inspiraciju, tijekom brojnih sati koje je tamo provela sa svoje dvoje djece. Bivša direktorica marketinga i prodaje odlučila je stoga krenuti u vlastiti biznis. Visinu ulaganja na zatvorenom prostoru MiniPolisa od 1000 kvadrata na Radničkoj cesti investitorica zasad ne otkriva.

“Ovaj projekt u mnogočemu se razlikuje od postojećih igraonica koje imaju slične sadržaje, gdje roditelji uglavnom ostavljaju djecu na koji sat. Naš koncept je osmišljen kroz tematske programe, interaktivne radionice, uz didaktičke sadržaje i učenje vještina koje djecu zabavljaju i koristit će ih u životu. U njima će moći sudjelovati i roditelji, a očekujemo i grupe djece vrtićke i školske dobi”, pojašnjava Ines Gašo.

Zbog zahtjevnih programa zapošljavat će barem 10 ljudi. Dio programa je usklađen i sa školskim programom, tako da se očekuju i školske grupe, ne samo iz Zagreba, a kako će biti otvoreni kroz čitavu godinu, očekuju se tematski kampovi za praznike. Planiraju i suradnju s turističkim agencijama i portalima.


Cijeli članak dostupan na: poslovni.hr

Četvrtak, 20.02.2020.