Branislav Bibić promoviran u Potpredsjednika za regiju Subsaharska Afrika u Philip Morris Internationala

Foto: DepositPhotos

Branislav Bibić promoviran u Potpredsjednika za regiju Subsaharska Afrika u Philip Morris Internationala

Philip Morris International (PMI) imenovao je Branislava Bibića na poziciju Potpredsjednika za regiju Subsaharska Afrika sa sjedištem u Cape Townu. Bibić je u sklopu nove funkcije odgovoran za transformaciju i izgradnju PMI poslovanja u ovoj brzo rastućoj regiji koja obuhvaća preko četrdeset tržišta. Na novu dužnost, koju je preuzeo početkom veljače, Bibić prelazi s pozicije Generalnog direktora za Jug Afrike.

“Zahvaljujući iskoracima s našim bezdimnim proizvodima, Philip Morris International je danas mnogo više od duhanske kompanije i osjećam se privilegirano što mogu sudjelovati u ovoj impresivnoj transformaciji temeljenoj na znanosti i inovacijama. Naša strategija zamjene cigareta IQOS-om i drugim bezdimnim proizvodima smanjenog rizika je posebno ambiciozna na Subsaharskim tržištima u razvoju, ali PMI posjeduje tehnologije, brendove, komercijalni know-how i resurse potrebne za suočavanje s ovim izazovom. Počašćen sam ovim imenovanjem i radujem se suradnji s talentiranim timovima širom kontinenta na ostvarivanju naše dugoročne vizije Afrike bez duhanskog dima.”, izjavio je Bibić povodom imenovanja.

Ostatak vijesti pročitajte na Poslovni.hr

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Utorak, 21.02.2023. / Poslovni dnevnik