Zanimaju vas poslovi u IT-u? Provjerite našu ponudu novih TOP 10 poslova

Zanimaju vas poslovi u IT-u? Provjerite našu ponudu novih TOP 10 poslova

U moru poslova u IT-u pronađite onaj po svom ukusu: inženjer - programer sustava automatizacije (m/ž), sistem administrator (m/ž), programer (m/ž)

Intea d.d. zapošljava na poziciji projektant inženjer - programer sustava automatizacije (m/ž) u Zagrebu. Rok prijave je 31.1. Nudi se usavršavanje u struci, napredovanje u karijeri te rad na terenu u inozemstvu. Potreban je završen studij FER-a ili ekvivalentnog fakulteta, tečno govorenje engleskog jezika, interes za područje automatizacije u industriji i energetici, spremnost na češća i dulja putovanja u inozemstvo te spremnost na stalno učenje i usavršavanje. Prijavite se.

Emakina.hr traži .NET developera (m/ž) i front-end developera (m/ž) u Zagrebu. Rok prijave je 31.1. Poslodavac nudi zanimljive i raznolike projekte s međunarodnim klijentima, izazove u brzorastućoj tvrtki, certificiranje, učenje novih tehnologija, stručne konferencije, pohađanje tečajeva i seminara, učenje stranih jezika, rad u inozemstvu unutar Emakina grupacije. Prijavite se ovdje.

Softnet d.o.o. traži prodajnog konzulanta za IP rješenja (m/ž) u Zagrebu. Glavni zadaci su: raditi na ostvarivanju suradnje s novim klijentima unutar Hrvatske, regije i globalno, pomagati novim i postojećim klijentima u njihovom poslovanju nudeći najbolja i globalno dokazana IP rješenja, provoditi sve prodajne aktivnosti uključujući analizu i razumijevanje potreba klijenta, analizu njihovih trenutnih rješenja i osmišljavanje ponude i ostalo. Od uvjeta je potrebno odlične komunikacijske, prodajne i pregovaračke vještine, aktivno znanje engleskog jezika, vozačka dozvola B kategorije, samostalnost u radu. Prijave su otvorene najkasnije do 15.2. Aplicirajte.

Cuspis d.o.o. traži djelatnika za rad u odjelu za korisnike (m/ž) i voditelja odjela za korisnike Cuspis programskih rješenja (m/ž). Rok prijave je 31.1. Poslodavac nudi rad u stabilnom mladom timu, izazovnu mladu okolinu, službeni laptop i mobitel, priliku za učenje te osobni i profesionalni razvoj. Prijavite se na željeni posao klikom na link.

DignetSoftware u potrazi je za programerom/ developerom za razvoj ERP i eCommerce rješenja u .Net okruženju (m/ž) za rad u Zagrebu i Vinkovcima. U prednosti su osobe s iskustvom u razvoju Microsoft Dynamics NAV-a/BC, koje poznaju C# programiranje, rade ili radili su u razvoju web aplikacija (ASP.Net Web Forms; ASP.Net MVC; ASP.Net Web API; HTML/CSS/JavaScript). Potrebne su dvije godine iskustva, izvrsno govorenje engleskog jezika, a poznavanje njemačkog je prednost. Podržava se zapošljavanje osoba s invaliditetom. Prijavite se.

Plan, obrt za posredovanje pri zapošljavanju u okolici Augsburga zapošljava na poziciji programer robota za zavarivanje (m/ž). Rok prijave je 15.2. Poslodavac nudi posebne pogodnosti besplatnog smještaja, njemačku prijavu, njemačko zdravstveno i mirovinsko osiguranje, dječji doplatak, mogućnost predujma nakon dva radna tjedna, mogućnost napredovanja i ostalo. Potrebno je iskustvo na sličnim poslovima od minimalno dvije godine. Poslodavac nudi plaću 15.000 kuna. Aplicirajte.

Istarska kreditna banka Umag d.d. traži sistem administratora (m/ž) u Umagu. Rok prijave je 4.2. Posao uključuje instalaciju, administraciju i održavanje LAN i WAN mrežne infrastrukture Banke, sudjelovanje u realizaciji uspostave novih računalno – poslužiteljskih tre mrežnih sustava i tehnologija, provođenje unaprijed definiranih procedura i postupaka u području podatkovnih mreža i poslužiteljske infrastrukture i ostalo. Traži se viša stručna sprema, dobro poznavanje mrežnih topologija s fokusom na Cisco i Fortinet, dobro poznavanje Windows-a i Linux-a te najmanje trogodišnje iskustvo. Potražite detalje i prijavite se.

Alt digital d.o.o. zapošljava na poziciji UI / UX dizajner (m/ž). Mjesto rada je Poreč. Prijave su otvorene najkasnije do 15.2. Radno mjesto uključuje izradu koncepata sučelja za web stranice, aplikacije i druge digitalne proizvode, izradu klijentskih i in-house proizvoda, osmišljavanje koncepata i vizualizaciju projekata, izradu strukture digitalnih proizvoda i kreiranje korisničkog iskustva i ostalo. Potrebni su uvjeti napredno poznavanje Adobe paketa, kreativnost u rješavanju problema, organizacija u vođenju poslova, samostalnost u radu... Traži se jednogodišnje radno isksutvo. Prijavite se na linku.

Rittal d.o.o. traži pripravnika (m/ž) u Odjelu za IT rješenja (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. Prijavite se najkasnije do 7.2. Uvjeti su završena viša škola ili studij tehničkog smjera, nezaposlena osoba do 29 godina, napredno poznavanje engleskog jezika, komunikativnost, timski rad i želja za usavršavanjem. Provjerite više o željenom poslu i aplicirajte.

Brodosplit zapošljava programera (m/ž) za rad u Splitu. Potrebna je završena viša ili visoka stručna sprema studija računarstva, znanje engleskog jezika u govoru i pismu, a poželjno je znanje programiranja u C# te poznavanje SQL-a. Traži se točna, organizirana, pedantna, ambiciozna, savjesna osoba. Prijavite se.

Za dodatne poslove kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Vaš posao.hr. 

Petak, 24.01.2020.