Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 30.01.2020. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Programer / Developer za razvoj ERP i eCommerce rješenja u .Net okruženju (m/ž)

Oglas je istekao
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Zagreb, Vinkovci
Rok prijave:
30.01.2020.
Programer/Developer za razvoj ERP i eCommerce rješenja u .Net okruženju (m/ž)

Radi proširenja opsega posla, a s ciljem uspješnog nastavka poslovanja, tražimo nove djelatnike za pozicije programera u Zagrebu i Vinkovcima.

Bilo bi super kada bi jedini uvjet za ovaj posao bio simpatičnost, ali ipak su potrebne i neke dodatne kvalifikacije, a to su: iskustvo u korištenju MS Visual Studija, poznavanje objektnog programiranja, baza podataka i poslovnih procesa.

U prednosti si ako imaš iskustvo u razvoju Microsoft Dynamics NAV-a/BC, poznaješ C# programiranje, radiš ili si radio/la u razvoju web aplikacija (ASP.Net Web Forms; ASP.Net MVC; ASP.Net Web API; HTML/CSS/JavaScript).

Stručna sprema: Srednja stručna sprema, Viša stručna sprema, Stručni prvostupnik, Sveučilišni prvostupnik, Stručni specijalist, Visoka stručna sprema, MBA, Magisterij
Potrebne godine iskustva: 2
Jezici: Engleski (izvrsno), Njemački (prednost)
Vozačka dozvola: B
Vještine: Word, Excel, Power Point, Outlook, Internet
Vrsta zaposlenja: Stalni radni odnos
Napomena: Podržavamo zapošljavanje osoba s invaliditetom

Od kandidata koji će se prijaviti na ovaj oglas očekujemo životopis i nekoliko informacija o samom kandidatu pa nekako vjerujemo da bi bilo u redu da se i mi ukratko predstavimo.

Funkcioniramo i radimo kao tim, pomoći ćemo ti kad i ako zapneš, ali pomoć se očekuje i s tvoje strane jer si sastavni dio tima, sudjelovat ćemo u tvom rastu, ali tražit ćemo te i da sudjeluješ u našem, važno nam je da aktivno sudjeluješ u edukacijama, imaš uključene senzore za razmišljanje. Nije uvjet, ali bilo bi jako poželjno da imaš smisla za zafrkanciju jer u opuštenoj atmosferi je ljepše raditi.

Ako i dalje čitaš onda pretpostavljamo da zadovoljavaš barem većinu gore navedenih uvjeta pa da ti još malo pobliže opišemo naš radni dan.

Volimo se razbuditi uz finu kavu jer ipak po jutarnjoj kavi se dan poznaje. Nakon što pustimo aparat za kavu da se malo odmori, krećemo s izradom dnevnog plana, upogonimo koncentraciju i moždane vijuge na najjače i primamo se posla.

Nakon otprilike tri sata netko se sjeti da je gladan pa najednom svi ogladnimo i onda kreće dilema oko toga što ćemo danas za ručak. Iako nam je kuhinja opremljena s manje više svim aparatima osim s pećnicom, možeš si pripremiti lagani obrok, otići negdje na ručak, naručiti dostavu ili se dogovori s ostatkom ekipe pa vam možda i neka sasvim deseta ideja padne na pamet.

Poslije ručka, već pretpostavljaš, aparat za kavu opet ima gužvu. Zapravo nismo sigurni da li mu je veća gužva ujutro ili oko podneva. No nakon pauze, vrijeme da je da opet upogonimo koncentraciju na najjače i zapnemo za posao.

Tijekom dana moramo malo ohladiti glave i odmoriti oči od monitora, a za to je kao stvoren stolni nogomet…ako čuješ lupanje, ne brini, nije se dogodio nikakav napad i nitko nikoga ne tuče nego je netko stvarno dobro obranio gol pa je loptica odletjela malo dalje nego što je bilo predviđeno Imamo i karaoke, ali molim te nemoj pjevati preko dana (barem ne na mikrofon). Tu zabavu ipak ostavljamo za AWP.

Uglavnom, svaki dan je nekako različit i poseban pa ako se već možeš vidjeti kao sastavni dio ove naše priče, svakako nam se prijavi i napiši nam o sebi nešto dovoljno kratko (da ne zaspimo čitajući) odnosno dovoljno dugo (da pročitamo sve taman uz kavu).

Ako imaš kakvih pitanja i ako te još nešto dodatno zanima vezano uz DignetSoftware (samo nemoj pitati čime se bavimo), javi nam se putem linka za prijavu ili na +385 1 646 2165.