Tražite posao? Prijavite se i radite za 15.000 kuna

Tražite posao? Prijavite se i radite za 15.000 kuna

Provjerite TOP 10 poslova po izboru posao.hr-a ovoga tjedna - traže se arhitekti, voditelji računovodstva, programski inženjeri

Tres Commas traži savjetnika sa znanjem njemačkog jezika (m/ž) i savjetnika sa znanjem talijanskog jezika (m/ž). Rok prijave je 9.8., a mjesto rada Zagreb. Potrebni su znanje traženih jezika, iskustvo rada u prodaji i odlične komunikacijske vještine. Prijavite se putem linka.

posao.hr za klijenta traži poslovođu/ kontrolera kvalitete i produktivnosti (m/ž). Rok prijave je 20.7. Potrebno je znanje talijanskog jezika, vozačka dozvola B kategorije, znanje čitanja nacrta i radno iskustvo od minimalno deset godina. Rad se u Hrvatskoj i Italiji. Prijavite se ovdje.

Ziegler d.o.o.  zapošljava programskog inženjera/ inženjera elektrotehnike (m/ž) u Kutini i Zagrebu. Rok prijave je 24.7. Potrebna je viša ili visoka stručna sprema elektrotehnike ili srodnog zanimanja, dvije godine radnog iskustva na poslovima programiranja, korištenje programskih jezika, aktivno korištenje njemačkog ili engleskog u govoru i pismu. Poslodavac nudi mogućnost zapošljavanja na neodređeno radno vrijeme. Aplicirajte.

Medicopharmacia d.o.o. zapošljava na poziciji Key Account Manager (m/ž) u Zagrebu. Rok prijave je 22.7. Potrebno je radno iskustvo od dvije do tri godine u prodaji i farmaceutskoj industriji. Traži se odlično znanje engleskog jezika. Provjerite više o poslu i aplicirajte ovdje.

Strabag d.o.o. zapošljava geodetkinju/ geodeta, rukovatelja građevinskim strojevima – mini demper (m/ž), rukovatelja građevinskim strojevima (m/ž), građevinskog radnika (m/ž). Mjesto rada je Trogir – Kaštela, a rok prijave 30.7. Aplicirajte na linku.

Bubanj-Niskogradnja d.o.o. zapošljava inženjera građevinarstva (m/ž). Mjesto rada su Zagreb i okolica. Potreban je položen stručni ispit, upis u komori i iskustvo od tri godine. Nudi se plaća do 15.000 kuna. Poslodavac nudi automobil i mobitel te plaćanje stana ukoliko osoba nije iz Zagreba. Rok prijave je 9.8. Aplicirajte.

Falkensteiner traži agenta u rezervacijskom centru (m/ž) i Commercial Controller-a (m/ž) za rad u Zadru. Rok prijave je 6.8. Potrebno je aktivno poznavanje stranih jezika i rada na računalu. Na željeni se posao prijavite putem linka.

Metronik traži voditelja računovodstva i financija (m/ž) i asistenta u prodaji (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a rok prijave 21.7. Potrebno je poznavanje MS Office paketa i iskustvo rada na sličnim poslovima. Prednost donosi poznavanje slovenskog jezika. Prijavite se.

Kopgrad Studio zapošljava arhitekta – projektanta (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a rok prijave 20.7. Posao se sastoji od izrade kompletne projektne dokumentacije i vršenja stručnog nadzora. Aplicirajte.

Philips zapošljava na poziciji Dental Professional Representative (m/ž) u Zagrebu. Prijaviti se možete najkasnije do 7.8. Potrebni su minimalno trogodišnje iskustvo na sličnim poslovima, proaktivnost, orijentiranost na rezultate, dobro znanje engleskog jezika i napredno korištenje MS Office-a. Prijavite se ovdje.

Sretno kandidatima!

Bogatu ponudu poslova pronađite na portalu posao.hr.  Sretno u pronalaženju posla. 

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Utorak, 14.07.2020.