Top poslovi u Dubrovniku i okolici: Traže se radnici u proizvodnji sladoleda, prodavači, instalateri, skladištari...

Top poslovi u Dubrovniku i okolici: Traže se radnici u proizvodnji sladoleda, prodavači, instalateri, skladištari...

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! Prijavite se i sretno!

Donosimo izdvojenu ponudu najboljih ovotjednih poslova u Dubrovačko–neretvanskoj županiji. 

Magnum Supra d.o.o. traži administratora (m/ž) u Dubrovniku. Prijave su otvorene do 28.2. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema. Poslodavac nudi mogućnost zapošljavanja na neodređeno. Više na linku.

Tim Antunović zapošljava sladoledara (m/ž), pomoćnog slastičara – sladoledara (m/ž), pomoćnog radnika u pansionu – sobara (m/ž) i čistača u proizvodnji slastica (m/ž). Mjesto rada je Viganj, a prijave su otvorene do 28.2. Potrebno je više osoba na pozicijama. Traži se srednja stručna sprema, iskustvo i visok stupanj odgovornosti. Poslodavac osigurava smještaj. Provjerite kako aplicirati.

Capitalis d.o.o. zapošljava na poziciji inženjer građevinarstva (m/ž) u Dubrovniku. Prijave se zaprimaju do 5.3. Potrebna je visoka stručna sprema, napredno poznavanje MS Office-a i AutoCAD-a te spremnost na terenski rad. Poslodavac osigurava smještaj. Saznajte više ovdje.

Kalvados traži pomoćnog radnika za poslove montaže namještaja (m/ž) u Dubrovniku. Prijave su otvorene do 28.2. Poželjno je poznavanje poslova montaže te posjedovanje vozačke dozvole B kategorije. Postoji mogućnost napredovanja i usavršavanja u radu. Više na linku.

All and More d.o.o. zapošljava montere rigips ploča (m/ž). Traži se više osoba na poziciji. Mjesto rada je Metković, a prijave se zaprimaju do 27.2. Potrebna je završena srednja škola te radno iskustvo od minimalno dvije godine. Poslodavac nudi mogućnost smještaja. Provjerite više na linku.

Karmel Ice j.d.o.o. zapošljava radnike u proizvodnji sladoleda (m/ž). Traži se više osoba na poziciji. Lokacija rada je Metković, a prijave se zaprimaju do 31.3. Razina obrazovanja ni radno iskustvo nisu uvjeti. Provjerite detalje ovdje.

Babić pekara d.o.o. traži prodavače (m/ž) u Orebiću. Potrebno je više osoba na poziciji. Prijave se zaprimaju najkasnije do 17.2. Posao obuhvaća komunikaciju i posluživanje kupaca, rad na blagajni, pripremu i pečenje proizvoda te brigu o higijeni i čistoći. Uvjeti su srednja stručna sprema i radno iskustvo od godine dana. Provjerite detalje ovdje.

Klimaterm, obrt, zapošljava instalatera grijanja i klimatizacije (m/ž) u Dubrovniku. Prijave su otvorene do 20.2. Potrebna je srednja stručna sprema i radno iskustvo od dvije godine. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Provjerite detalje ovdje.

DC-ING d.o.o. zapošljava na poziciji instalater tehničke zaštite, ozvučenja, računalne mreže (m/ž). Mjesto rada je Brašina, a rok prijave 28.2. Potrebna je spremnost na terenski rad i poznavanje rada na računalu. Očekuje se srednja stručna sprema i znanje engleskog jezika. Saznajte detalje putem linka.

Split Cargo d.o.o. traži novo pojačanje na poziciji glavni skladištar / viličar (m/ž) u Dubrovniku. Prijaviti se možete do 1.3. Potrebna je srednja stručna sprema i minimalno radno iskustvo od pola godine. Poslodavac nudi mogućnost smještaja i stalnog radnog odnosa. Provjerite detalje o poziciji ovdje.

Sretno kandidatima! Za dodatne poslove iz Dubrovačko – neretvanske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. Vaš posao.hr. 

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Petak, 12.02.2021.