Posao iz ureda ili od kuće? Nude se stabilna primanja i fleksibilno radno vrijeme - aplicirajte

Posao iz ureda ili od kuće? Nude se stabilna primanja i fleksibilno radno vrijeme -  aplicirajte

Tražite li posao iz ureda ili od kuće, provjerite našu ponudu TOP 10 poslova ovoga tjedna! Poslodavci su u potrazi za Software Developer-om (m/ž), prodajnim predstavnicima (m/ž), regionalnim voditeljem (m/ž) i slično.

Agencija Manpower za potrebe klijenata u potrazi je za Software Developer-om (m/ž) i voditeljem proizvodnje/ tehničkim direktorom (m/ž) u Zagrebu, voditeljem logistike i odjela pakirnice (m/ž) u Pazinu te operaterom u pozivnom centru na talijanskom jeziku (m/ž) za područja Istre, Kvarnera, Dalmacije. Provjerite uvjete i aplicirajte ovdje na željeni posao.

Pepco traži regionalnog voditelja (m/ž) za Hrvatsku te specijalista za ugovore o zakupu (m/ž) u Zagrebu. Poslodavac omogućuje prijateljsku organizacijsku kulturu, priliku za razvoj i napredovanje, siguran posao i stimulativna primanja te popust za zaposlenike. Neki od uvjeta su završena viša ili visoka škola, više od dvije godine radnog iskustva te dobro poznavanje MS Office-a. Prijavite se putem linka.

DNV GL Adriatica d. o. o. u potrazi je za prodajnim predstavnikom (m/ž) u Zagrebu. Prijave su otvorene do 31.12. Glavne su odgovornosti sastanci s kupcima, postizanje prodajnih rezultata i pregovaranje uvjeta te razvoj prodaje. Potrebne su kvalifikacije iskustvo u prodaji minimalno tri godine, znanja u području sustava upravljanja, potvrđivanja proizvoda, digitalnog potvrđivanja, odlično znanje engleskog jezika te vozačka dozvola B kategorije. Prijavite se.

Sonimed d.o.o. traži novo pojačanje na poziciji Customer Support Officer / CSO prodavač (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a prijave su otvorene do 31.12. Radni zadaci uključuju unos podataka u softwerski sustav, obradu narudžbi kupaca i dobavljača, izradu izvještaja, provođenje konsignacija te korespondenciju s kupcima i dobavljačima. Potrebni su uvjeti srednja stručna sprema, znanje engleskog jezika, vozačka dozvola B kategorije, vrlo dobro znanje rada na računalu te iskustvo rada u ERP sustavima. Aplicirajte ovdje.

Philips traži novo pojačanje na poziciji Modality Sales Specialist - Diagnostic X-Ray (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a prijave su otvorene do 10.1.2021. Ključne odgovornosti jesu voditi poslovanje dijagnostičkog modela X-zraka u regiji, direktno komunicirati s korisnicima i biti stručan u znanju o proizvodima, rješenjima i uslugama koje se nude. Od kandidata se očekuje fakultetska diploma u biomedicinskom/ medicinskom inženjerstvu, radiologiji i slično, minimalno petogodišnje iskustvo rada, spremnost na putovanja i slično. Aplicirajte ovdje.

Tvrtka unitedprint.com traži direktora poslovanja za područje Hrvatske (m/ž). Prijaviti se možete najkasnije do 9.1.2021. Od kandidata se očekuje poslovno iskustvo u vanjskoj prodaji, a velika je prednost iskustvo u tiskari ili medijima. Uvjeti su dokazano ostvareni prodajni ciljevi u dinamičnom okruženju, sposobnost komunikacije s ciljnim skupinama na različitim razinama upravljanja, dobro razumijevanje procesa e-trgovine i slično. Poslodavac nudi rad u financijski vrlo stabilnom i profitabilnom poduzeću s vrlo iskusnim međunarodnim članovima uprave. Prijavite se klikom na link.

Digistore24 zapošljava na poziciji Team Lead US Consulting (m/ž). Posao se obavlja od kuće. Prijaviti se možete najkasnije do 17.1.2021. Uvjeti za rad su odlično poznavanje startup kulture, snažne liderske sposobnosti s dvogodišnjim iskustvom, orijentiranost na rezultate te poznavanje njemačkog jezika. Poslodavac nudi rad od kuće uz fleksibilno radno vrijeme te rad u stabilnoj njemačkoj high-tech tvrtki. Aplicirajte.

PARSA zapošljava na poziciji Key Account Manager (m/ž). Lokacija rada je Zagreb, a prijave su otvorene do 20.1.2021. Očekuju se završen ekonomski studij, minimalno trogodišnje iskustvo rada na poslovima account ili category management-a, entuzijazam, sposobnost uvjeravanja i pregovaranja. Potrebno je znanje njemačkog, engleskog i slovenskog jezika. Poslodavac nudi dobru priliku za rast i razvoj, kolegijalnu atmosferu te službeni auto. Prijavite se.

Maxtena d.o.o. u potrazi je za novim radnim osobljem: manufacturing operations manager (m/ž), mechanical engineer (m/ž), PCB layout engineer (m/ž), purchasing specialist (m/ž), quality engineer (m/ž). Rad se odvija u Zagrebu, a prijaviti se možete najkasnije do 2.1.2021. Poslodavac očekuje odlično poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu, spremnost na putovanja, napredno poznavanje i korištenje MS Office-om te relevantno radno iskustvo. Na željeni posao aplicirajte putem linka.

Falkensteiner traži voditelja slastičarnice (m/ž) u Zadru, voditelja domaćinstva (m/ž) i voditelja tehničke službe (m/ž) u Punatu na otoku Krku. Poslodavac nudi edukaciju i uvođenje u rad pri zapošljavanju, mogućnost profesionalnog razvoja i napredovanje te timski rad u stimulativnom radnom okruženju. Neki od uvjeta su dvije do tri godine radnog iskustva te poznavanje engleskog ili njemačkog jezika. Aplicirajte putem linka.

Sretno kandidatima!

Bogatu ponudu poslova pronađite na portalu posao.hr.  Sretno u pronalaženju posla. 

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Srijeda, 23.12.2020.