Pregledavate arhivu oglasa objavljenih na www.posao.hr.
Ovaj oglas je istekao 09.01.2021. i više nije aktivan.
Sadržaj oglasa prikazan je isključivo u informativne svrhe.
Trenutno aktivne oglase pogledajte na www.posao.hr.

Direktor poslovanja za područje Hrvatske (f/m/n)

Oglas je istekao
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Hrvatska
Rok prijave:
09.01.2021.

O poslu

Opis radnog mjesta:
Trenutačno zapošljavamo više od 300 radnika u 22 zemlje diljem svijeta. Kao jedna od vodećih mrežnih tiskara u Europi sa svojim vodećim trgovinama Print24.com i Easyprint.com bilježimo i dalje natprosječan rast. Zbog toga u najkraćem mogućem roku tražimo sljedeće radnike (f/m/n) na puno radno vrijeme:

Direktor poslovanja za područje Hrvatske (f/m/n)

Kao direktor poslovanja za područje Hrvatske (f/m/n), sa sjedištem u Hrvatskoj, bit ćete aktivno zaduženi za prodaju svih proizvoda, usluga i značajki tvrtke UNITEDPRINT. Ujedno ćete biti nadležni za širenje i razvoj prodajnih aktivnosti te aktivno stjecanje novih klijenata u Hrvatskoj. Nadalje, kontinuirano ćete održavati kontakt s postojećim klijentima, jačati prodajni potencijal te im po potrebi nuditi korisničku podršku. Vaši će zadaci biti i sudjelovanje na poslovnim i akvizicijskim događanjima, kao što su sajmovi, radionice itd., te aktivno traženje odgovarajućih proizvodnih partnera. U vašem će području odgovornosti biti kontinuirani daljnji razvoj naše ponude proizvoda, usluge i značajke na našim web-stranicama, kao i trajno dobro poznavanje tržišta, uz ostalo na temelju kontinuirane usporedbe cijena i ponude u odnosu na konkurenciju.
Posebne pogodnosti:
Nudimo vam:
Financijski vrlo stabilno i profitabilno poduzeće u privatnom vlasništvu s vrlo iskusnim međunarodnim članovima uprave i tima rad od kuće, a time i izuzetnu fleksibilnost u svakodnevnom radu, koja omogućuje ravnotežu obiteljskog i poslovnog života.
Isto tako službeni automobil koji se može koristiti u privatne svrhe. Nadalje, na našem internom punktu za održavanje zdravlja, u gimnastičkoj dvorani, možete ne samo održavati kondiciju, već uz osobnu podršku naše zdravstvene savjetnice i na fitness tečajevima pronaći savršenu ravnotežu za radnu svakodnevnicu. U mirnoj opuštajućoj zoni s pogledom na živopisni akvarij mreže za opuštanje pozivaju na relaksaciju. Zona za igre oduševit će vas fliperima, stolnim nogometom i akcijskim videoigrama.
Vrsta posla:
stalni radni odnos, rad na određeno vrijeme
Županija:
Sve županije

O zaposleniku

Znanja i kvalifikacije:
Vaš profil:
• poslovno iskustvo u vanjskoj prodaji u proizvodnom poduzeću
• velika je prednost iskustvo u tiskari ili medijima
• dokazano ostvareni prodajni ciljevi u dinamičnom okruženju
• sposobnost komunikacije s ciljnim skupinama na različitim razinama upravljanja te izgradnje mreža
• dobro razumijevanje procesa e-trgovine i digitalnih proizvoda
• preuzimanje inicijative i fleksibilnost usmjerena na djelovanje
• poznavanje hrvatskog jezika na razini materinjeg jezika u govoru i pismu
• dobro poznavanje engleskog i njemačkog jezika u govoru i pismu
• spremnost na putovanja i vozačka dozvola B kategorije

Jesmo li pobudili vaš interes?
U tom slučaju svoju uvjerljivu prijavu pošaljite na njemačkom ili engleskom jeziku te navedite svoja očekivanja u pogledu plaće i najbrži mogući rok stupanja na dužnost, putem donjeg linka Brze prijave.

Radujemo se vašoj prijavi!
Strani jezik:
engleski, njemački
Vozačka dozvola:
B