Novi poslovi na pomolu - prijavite se

Novi poslovi na pomolu - prijavite se

Tražite posao? Na pravome ste mjestu - posao.hr donosi TOP 10 poslova u Hrvatskoj na koje možete aplicirati brzom prijavom. Sretno!

Sedam IT d.o.o. traži nove radne snage: sistem inženjer za nadzor IT infrastruktura i usluga (m/ž), program inženjer specijalist u CRM odjelu (m/ž), presales inženjer za mrežne tehnologije (m/ž), voditelj projekata (m/ž) i voditelj odjela sistemske integracije i kolaboracijskih sustava (m/ž). Poslodavac nudi učenje i razvijanje u timu vrhunskih stručnjaka, edukacije i certificiranje u tehnologijama bliskim području rada, fleksibilno radno vrijeme, poticajna primanja i napredak u skladu s rezultatima rada. Lokacije rada: Zagreb, Osijek, Varaždin, Split. Rok prijave je 19.4. Prijavite se.

IRO & Partners Personal-u.Managementberatungs zapošljavaju na poziciji Managing Director Sales Croatia (m/ž). Rok prijave je 11.4. Lokacije rada su Varaždin i Čakovec. Očekuje se nekoliko godina iskustva u prodaji, asertivnost, odgovornost i fleksibilnost, dobre organizacijske vještine. Traže se jezične vještine i poznavanje hrvatskog, njemačkog i engleskog jezika. Prijavite se putem linka.

KPMG zapošljava pripravnika/ juniora (m/ž) i konzultanta u poreznom odjelu (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. Poslodavac nudi mogućnost stalnog zaposlenja, razrađeni plan profesionalnog rasta i napredovanja, rad na raznovrsnim projektima i stimulativni sustav nagrađivanja. Prijavite se na željeni posao ovdje.

Pliva traži pojačanje na pozicijama: stručnjak za testiranje digitalnih platformi (m/ž) i viši razvojni inženjer (m/ž). Lokacija rada je Zagreb. Potrebno je relevantno radno iskustvo, odlično znanje engleskog u govoru i pismu, mogućnost brze prilagodbe u kompleksnom i globalnom projektnom okruženju. Prijaviti se možete najkasnije do 31.3. Aplicirajte.

Pfizer Inc zapošljava na poziciji I&I KAM Croatia (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. Očekuje se visoka stručna sprema iz medicine ili farmacije, minimalno četiri godine radnog iskustva u farmaceutskoj prodaji, prošireno znanje o zdravstvu. Potrebne su komunikacijske vještine, znanje engleskog jezika i vozačka dozvola B kategorije. Poslodavac nudi kompetitivnu plaću i širok spektar mogućnosti. Prijavite se putem linka.

Wienerberger d.o.o. traži referenta unutarnje prodaje (m/ž) u Đakovu i tehničkog savjetnika (m/ž) za Zagreb i Zagrebačku županiju. Rok prijave je 20.4. Poslodavac nudi službeni automobil, mobitel, laptop, tablet, mogućnost rada u okviru međunarodnih projekata te mogućnost daljnjeg osobnog i profesionalnog razvoja u međunarodnom okruženju. Aplicirajte ovdje.

Becton Dickinson zapošljava na poziciji Sales and Clinical Specialist CEE & Israel (m/ž). Lokacija rada je Zagreb, a rok prijave 2.4. Potrebno je minimalno šestogodišnje iskustvo u prodaji, marketingu i klinici unutar medicinske struke. Traži se visoka stručna sprema, odlično znanje engleskog jezika u govoru i pismu, znanje poslovnog upravljanja, dobre računalne vještine. Provjerite detalje i aplicirajte na linku.

Pet Network International traži veterinara – dr.vet.med. (m/ž). Mjesto rada je Rijeka. Potrebna je važeća licenca i najmanje dvije godine rada u praksi s malim životinjama. Poželjno je poznavanje asortimana lijekova, pomoćnih ljekovitih sredstava i medicinske hrane za kućne ljubimce. Prednost donosi položen državni ispit. Rok prijave je 4.4. Prijavite se.

Bluesun Hotels & Resorts zapošljava na poziciji voditelj restorana i bara (m/ž) u Omišu. Odgovornosti radnog mjesta uključuju koordinaciju procesa rada u restoranu, kontrolu i praćenje troškova rada u usporedbi s planiranim prihodima restorana i ostalo. Potrebna je srednja do visoka stručna sprema hotelijersko-ugostiteljskog smjera te najmanje tri godine rada u struci. Poslodavac nudi smještaj i edukaciju. Prijavite se ovdje.

Abc Tech Zagreb zapošljava u Varaždinu i Zagrebu na poziciji Senior programer (m/ž). Od kandidata se očekuje završena srednja škola ili fakultet matematičkog ili tehničkog usmjerenja, sposobnost rada u projektnim timovima i dinamičnoj okolini, samostalnost u radu, motiviranost i upornost. Poželjno je poznavanje web tehnologija, Java EE tehnologija, SQL programskog jezika i slično. Prijavite se najkasnije do 9.4.

Bogatu ponudu poslova pronađite na portalu posao.hr.  Sretno u pronalaženju posla. 

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Utorak, 24.03.2020.