Nove prilike za nezaposlene: Aktivno je više od 1.900 natječaja za posao

Nove prilike za nezaposlene: Aktivno je više od 1.900 natječaja za posao

Ostali ste bez posla ili tražite novi? Onda je ovaj tekst stvoren za vas. Donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada.  Na našoj stranici je trenutno više od 1.900 aktivnih natječaja za posao u Hrvatskoj i inozemstvu, a ovom prilikom donosimo izdvojenu ponudu najboljih ovotjednih poslova. 

CCC, međunarodni maloprodajni lanac obuće, torbica i modnih dodataka, zbog širenja poslovanja i uvođenja novih prodajnih kanala, traži osobu na poziciji: voditelj e-trgovine (m/ž). Novozaposlenu osobu očekuje rad u internacionalnoj kompaniji i mladom online timu. Poslodavac omogućuje pristup edukacijama i tečajevima s europskim e-commerce stručnjacima, stimulativna primanja, ugodno radno okruženje, ali i brojne druge benefite. Ovo je jedinstvena prilika da postanete ključna osoba u organizaciji na čak dva tržišta! Kandidat mora imati minimalno 2-3 godine iskustva u vođenju internetske trgovine, znanje Google Analyticsa, Facebook Ads Manager-a, tečan Engleski jezik u govoru i pismu, dobre komunikacijske vještine i odličnu sposobnost određivanja prioriteta. Zainteresirani ste? Kliknite ovdje za prijavu.

Tvrtka za promet nekretnina CBRE d.o.o. zapošljava operativnog i tehničkog voditelja (m/ž), te savjetnika i stručnu osobu za leasing (m/ž) u Zagrebu. Očekuje Vas izazovan i dinamičan rad u svjetski poznatom poduzeću, mogućnost poslovanja s uglednim međunarodnim klijentima, iskusan i entuzijastičan međunarodni tim. Traži se relevantno radno iskustvo. Kandidat mora imati odlične komunikacijske vještine, znanje engleskog jezika i položen vozački ispit. Ostale detalje ovih natječaja, otvorenih do 26.01. možete pronaći na linku

Poznata agencija Manpower za svoje klijente traži savjetnika u kontaktnom centru sa znanjem njemačkog jezika (m/ž), agenta teleprodaje za njemačko tržište (m/ž), poslovnog programera (m/ž), agenta u odjelu telefonske prodaje (m/ž), HR poslovnog partnera (m/ž), voditelja računovodstva sa znanjem njemačkog jezika (m/ž) i računalnog programera (m/ž) u Zagrebu. Osim toga, u Puli zapošljava operativnog voditelja gradilišta (m/ž) i osobu na poziciji zidar - tesar (m/ž), a u Drnišu servisnog tehničara (m/ž). Zanima Vas neki od prethodno navedenih natječaja? Kliknite na poveznicu za više informacija.

Gi Group HR Solutions d.o.o., lider u regiji i dio Gi Group, prestižne i jedne od vodećih konzultantskih kompanija na području ljudskih resursa, zapošljava na poziciji: Junior HR generalist (m/ž) u Zagrebu. Očekuje se VSS, minimalno godina dana radnog iskustva, znanje engleskog, poznavanje MS Office paketa, komunikativnost, otvorenost i proaktivnost. Osoba zaposlena na ovoj poziciji bit će zadužena za organizaciju i provedbu projekata selekcije za klijente, pružanje podrške pri organizaciji i provedbi edukacijskih programa za klijente, sudjelovanje u izradi i ažuriranju dokumentacije za prijavu i odjavu zaposlenih, te za obavljanje drugih srodnih poslova. Prijave na ovaj natječaj zaprimaju se do 19.01. Kliknite ovdje i aplicirajte već danas!

Interfilm d.o.o., jedna od vodećih producentskih kuća u Hrvatskoj, traži koordinatora - asistenta produkcije (m/ž) za vođenje ureda, uredskih poslova, slanje dopisa i obavljanje drugih sličnih poslova. U obzir dolaze samo kandidati koji imaju minimalno 3 godine radnog iskustva, položen vozački ispit, izrazito izražene organizacijske i pregovaračke sposobnosti, odlično znanje hrvatske AV industrije i izvrsno poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu. Prednost se daje osobama koje su završile ADU, ekonomiju, menadžment, upravljanje projektima ili nešto slično. Sve detalje ovog natječaja možete pronaći na linku.

RC Dalmatia Development zapošljava voditelja gradnje (m/ž) u Zagrebu. Ako Vas zaposle bit ćete zaduženi za razvoj prodajnih i logističkih projekata u Hrvatskoj, planiranje troškova, odluke oko financiranja projekata u suradnji s financijskim odjelom Hrvatskoj, upravljanje gradnjom, ali i za obavljanje drugih srodnih poslova. Traži se inženjer (m/ž) građevine s iskustvom u vođenju projekata. Kandidat mora imati izvrsno znanje engleskog jezika. Očekuje se snalaženje u AutoCAD-u i MS Wordu, MS Excelu i MS PowerPointu. Prednost se daje kandidatima koji govore češki ili slovački jezika. Novozaposlenu osobu očekuje moderan uredski prostor u zgradi Sky Office, nagrada za trud i predanost. U obzir dolaze samo prijave zaprimljene do 01.02. Aplicirajte!

TIM NOVAK d.o.o., jedna od vodećih tvrtki u opremanju objekata vodoinstalacijama, sanitarijom i keramikom s više od 25 godina iskustva, zbog povećanog opsega posla traži prodajnog predstavnika (m/ž) za rad u Zagrebu i okolici. Poslodavac osigurava kontinuirane edukacije, profesionalno usavršavanje, prijenosno računalo, službeni automobil, mobitel, te ugodno i dinamično radno okruženje. Realizacija prodajnih ciljeva u izravnom kontaktu s poslovnim partnerima na terenu, proširenje postojećih i uspostava novih kontakata s kupcima, praćenje konkurencije i stanja na tržištu — samo su neki od zadataka koji Vas očekuju na ovom radnom mjestu.

Auta Marocchi SpA za svoje urede u Trstu, traži programera analitičara (m/ž) s izvrsnim poznavanjem jezika C# i ASP.net, modeliranja baza podataka (MySql, SQL Server, DB2). Idealan kandidat je znatiželjan, dinamičan i energičan, s velikom željom za konstantnim rješavanjem problema. Potrebno je da osoba zaposlena na ovoj poziciji govori i razumije talijanski jezik. Prijaviti se možete ovdje.

PARSA, tržišni lider na području dodataka za kosu i uljepšavanje u Njemačkoj, kao i u Srednjoj i Istočnoj Europi, za svoju podružnicu u Zagrebu zapošljava osobu na poziciji: Key Account Manager (m/ž/d) sa znanjem hrvatskog i slovenskog jezika. Radi se o izuzetno uzbudljivom i dinamičnom poslu. Postoji mogućnost napredovanja. Poslodavac osigurava službeni automobil za privatne svrhe. Uvjete ovog natječaja, možete pronaći na linku.

GRAWE Hrvatska d.d. traži suradnika (m/ž) u grupi za kadrovske poslove i obračun plaće u Zagrebu. Novozaposlena osoba bit će zadužena za obračun plaća i ostalih naknada, obračun honorara, pripremu, kontrolu i slanje JOPPD obrasca,  prijavu i odjavu radnika uz popratnu korespondenciju koja uključuje sklapanje i raskide ugovora o radu, pripremu potrebnih izvještaja i dokumentacija za unutarnje i vanjske korisnike, te za ostale administrativne i kadrovske poslove. Kandidat mora imati SSS, minimalno 2 godine iskustva na sličnom radnom mjestu, poznavanje HR net aplikacije, odlične komunikacijske i organizacijske vještine. Pogodnosti rada u  poduzeću GRAWE Hrvatska možete pronaći na poveznici.

Ostatak bogate ponude poslova pronađite na našem portalu. Možete koristiti našu naprednu tražilicu poslova kako bi pronašli baš one oglase koji odgovaraju Vašim željama i potrebama: NAPREDNA TRAŽILICA →

Želimo Vam sreću prilikom pronalaska novog posla!

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Utorak, 12.01.2021.